reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

SIOSTRA tak swiniak zamówiony :-D:-D:-D:-D

LIDKA jednak u mnie chrzcimy i mam go w dupie co on zrobi teraz chrzcil kumpel u nas tez w parafi i tez miał problem bo chcial brata za chrzestnego i wyobraz sobie ze nasz ksiadz powiedział ze on nie moze byc bo jest rozwodnikiem i co poszli do kurii i tam powiedzieli ze moze byc i wezwali naszego ksiedza na dywanik:-D:-D:-Dwiec sam sie teraz osłuchał moze troche zmądrzeje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik no ręce opadają, można się wkurzyć, i jeszcze wdomu tez nie pomogą...

NO niestety jak chce sie na kogos liczyc to najlepiej licz na siebie:confused::wściekła/y::wściekła/y:kazdy zapowiadal ze beda pomagac a ich pomoc siega jedynie jednorazowej wizyty raz na miesiac i mysla ze to wystarczy , ostatnio byli i nawet u mnie nocowali to do pokoju tesciowej nawet nie zajrzeli tylko zapytali sie jak tam u niej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam .
W telegraficznym skrócie.:tak::-D:-D
W sobotę byłam na szkoleniu dla rodziców dzieci z Z.A. i biedna szkoła.:crazy:
Powiedziałam ,że im nie daruję i po swojemu dopnę swego.
A jak coś powiem to słowa dotrzymam.:tak:;-)

Wczoraj byłam w szkole .
Wczoraj też wreszcie zaakceptowałam auto,które mąż mi kupił.
Opel Corsa ,w piątek przyjechał z Niemiec.Yupppiiii podoba mi się :szok::szok::-D:-D:-D
Dziś rano byłam w szkole z pełną teczką dokumentów ze stowarzyszenia i występowałam w imieniu mojego dziecka jako rzecznik.
Mam zamiar napisać podanie o wgląd do akt ,gdzie się podziała małego Subwencja oświatowa i ile na niego wydali.
Subwencja na dziecko z Z.A. to 56.000 zł rocznie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a oni pieprzą ,że na nic pieniędzy nie ma. No masakra.:crazy::crazy::crazy:
Wystąpiłam również o przedstawienie Kuby indywidualnego programu nauczania ,który powinien być mi doręczony do rąk i akceptacji z dniem 30 września.:tak:;-)
Powiedziałam ,że załatwiłam szkole szkolenie ze stowarzyszenia dla dzieci z Z.A.
Dyrektorka się zgodziła ,więc proponowane jest już w ten czwartek.

Szykuje się szereg zmian i trzymajcie kciuki ,oby na lepsze.
Albo doprowadzę tak,że moje dziecko będzie bezpieczne i szanowane ,albo zabiorę z tej szkoły małego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Resztę jak ochłonę ,bo same epitety mi się nasuwają....
Pozdrawiam.
Uciekam na spotkanie komunijne

o kurcze nie małe pieniadze:szok::szok::szok:
no i nowa fura jest :-):-):-)pierwsza jazda próbna zaliczona??????? :-):-):-)

Iwcik to za tydzień :tak: pewnie szykowania będzie i gości :-)
As trzymam kciuki &&&&&&&&&&&:-D
Malina zapewne tata będzie mieć co robić a Julek czym się bawić jak tata złoży czołg :-)

W końcu w domku :-) Kuba już zjadł ala spaghetti, wcisnął cały talerz aż się zdziwiłam :szok: teraz mama je, bo ja dzisiaj obiadu nie zdążyłam zjeść :sorry2: na mieście nic nie ma :crazy: jestem zła jak nie wiem bo specjalnie bo to pojechałam :dry: i tylko znalazłam jedne spodnie dla Kuby i oczywiście auta :-) i będę musiała szukać :dry: a może któraś z Was ma na zbyciu jakieś spodnie na 92 :confused: wdzięczna bym była :tak:

nie ta sobota bo ta to 16 na nastepna sobote, no i bedzie troche gosci i gotowania chociaz z miesem poszlam na łatwizne i zamówilam sobie na chrzciny calego prosiaka pieczonego z dodatkami:tak::tak::tak:

witam Was moje kochane kobitki
alez sie za Wami stesknilam
nie bylo mnie bo nie mialam neta :-(
tak to jest jak sie nie placi :sorry2::-p
kurcze az nie wiem co pisac normlanie

tak przrelotem tylko zerklam

anka zaj...fajna ta lampa!!!
iwcik Wy tez macie rocznice 20 pazdziernika? My tez :-D

odpisze kazdej z osobna bo musialabym dlugo siedziec :tak:
witam nowe mamy jesli tu sa ;-)
teraz juz powinnam byc z Wami :rofl2:
no kiedys gadałysmy nawet na ten temat a na nk w ten sam dzien składałysmy sobie zyczenia widze ze zapomniałas juz :-D:-D:-D

reklama
Wpadlam napisac dobranoc
Moj juz lezy w lozku i czeka:-D obok z Laura bo przebudzila sie na kupke:szok: jeszcze nigdy mi tak nie wstala:szok:No ale kiedys musi byc ten 1 raz:-D

Luna ja teraz jak ogladam buty to mi sie inne nie podobaja bedzie problem jak ich nie dostane:-D:-D A w Deichmanie napewno cos znajdziesz bo wybor maja i to nawet duzy:tak:

Iwcik a czasami nie zapomnieli do kogo przyjechali. Do Was czy do babki? Bo cos mi sie zdaje ze zapomnieli:crazy: Dobrze ze Wy tam jestescie bo dawno by umarla:-(

Natalineczka to ile tych sloikow narobilas?

AS nie skomentuje:baffled:

Patrysia interesik sie kreci? Super i niech sie dobrze kreci!

helo babeczki
witam sie jak zwykle nocnie
rano Pauline wyprawilam do szkoly i poszlam dalej spac:rofl2:no iw stalam o 9 ,tzn tesc mnie obudzil bo karjzege przywiozl.
rano u nas tez byla mgla ale nie taka ostra.a za oknem o 7 chyba ze 2 stopnie na plusie byly.no to teraz dla odmiany juz -2:szok:
do szkoly polecailam,wrocilam,dzieci makaramilam.Paulina siedziala z terapeutka a my z Weroniak rbilysmy porzadki na podworku cig dlaszy.trawe skosilam po raz ostatni w tym roku:tak::tak::tak::tak:
szybko sie zeszlo bo juz owlno rosnie ale przy okazji kosiarak wciagnela polowe lisci z podworka:tak::tak::tak::tak::tak:
grabic mis ie nie chce:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
potem zrywalysmy fasole-straki i tez same rosliny z siatki zrywalysmy zeby suchelce na zime nie zostaly.
jeszcze mama pare rzeczy do ogarniecia ale to w najblizszych dniach.
p pojechal do roboty,dzeci juz spia.

Weronika w sumie juz kataru nie ma poki co.mam nadzieje ze tak zostanie-dostaje wapno,rutinacee junior i na noc lipomal jeszcze.
Paulina pdoobny zestaw i tez jest dobrze.
no i codziennie sie hartujemy na dworze:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam. Ja kończę śniadanko :tak: coś mnie głowa znowu zaczyna boleć :dry: zaraz tabsa sobie zapodam i przejdzie :tak: Kuba się bawi i jak na razie mogę posiedzieć :-) za oknem z jednej strony piękne słoneczko a z drugiej samochód do skrobania :-)

nie wiecie co sie robi zeby szyb ni skorbac?wystarczy na szyby kartony za wycieraczke wsadzic i po klopocie.tylko boczne zostaja:tak::tak::tak::tak:

Witam porannie :-)

My dzisaj znowu do lekarza :baffled: Helenka zostaje w domu bo kaszle paskudnie... ja chyba zwarjuję... A już mi się skończyły meble do przestawiania :szok::-D
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
alez sie czepnelo
to taki wirus paskudny jak nic

i jak tu ubrac dzieciaczki:confused:
mlodego nie ma problemu ale małą:confused::confused:
pomóżcie;-):tak::tak:

hmmmm
ja swoje zawsze cieplej ubieraalamniz siebie.
ale ze ja zawsze w biegu to jak byly takei male to zakldalam zawsze jedna warstwe wiecej niz sobie i kocyk kladlam
ale zawsze sie zastanawaialm czy nie za cieplo albo nie za zimno.
zawsze mozna kocyk odkryc trche

Witam :-):-)
Weekend był taki piękny że w sobotę z rana zrobiliśmy sobie spontaniczny wypad do ZOO do Warszawy, a ze słoneczko było piękne a ZOO wielgachne to zeszło nam cały dzień i do domu wróciliśmy na godz.21 :tak::tak::tak:
A wczoraj już leniwie i rodzinnie :tak::tak::tak: i tak zeszło że na kompa czasu zabrakło :tak::tak::tak:
A dzisiaj rano dzwonię do przychodni bo przecież wyniki morfologii odbieram no i trzeba by je skonsultować i o godz.7.40 babka mi mówi że już numerków nie ma, noż kur.. mać przecież to paranoja, przychodnia do godz.18 i 5 lekarzu i baba mi mówi że już wszystko zajęte :angry::angry::angry::angry:
No pójdę tam i ich wystrzelam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

weekedn fajowy
ja jak nie musze to nigdy do lekarza w poniedzialkui nie chodze bozawsze tlumy

[
ANABUBKA
Hehe i u Was tez sie dzialo;-):-)Ciekawa jestem ile na minusie bylo dzisiaj w nocy u Ciebie:no:
Kurde z tego co ogladalam pogode to chyba gdzie tam w twojej okolicy zapowiadali juz snieg z deszczem:szok::szok::szok:
[/B]

no zapowiadaja snieg z deszczem ale u nas kolo piatku i mam nadzieje ze sie sprawdzi bo jeszcze bachy na daszku nie mam i trzebaby chociaz chudziaka wylac w tym wiatrolapie
mial gosc do dachu przyjsc w sobote ale cos mu wyapdlo i nie mogl,a w tygoniu pracuje do nocy wiec dupa bada

Dzień dobry! :-)

Ja tylko przelotem :-p Od rana ogarniam poweekendowy sajgon :-D:-D
Wróciłam do pracy - całą sobotę i pół niedzieli tam spędziłam, a tatuś zajął się szkrabikami, więc możecie sobie wyobrazić jak wygląda nasze mieszkanko :szok::szok::szok::szok::-D

Cieszę się, że wróciłam. Praca daje mi duuużo pozytywnej energii :tak: Aż się lepiej czuję :-)

Nie mam czasu nadrobić, więc po prostu postaram się być na bieżąco :-D

fajnie
mama nadzieje ze od lsitopada ja tez ta wolnosc poczuje:rofl2:

hej laski

u mnie tez biało było z rana i wkurzyłam sie bo musiałam szybki skrobac:wściekła/y:nie lubie tego:wściekła/y:zawiozlam dzieci do szkoły i poszłam do caritasu bo mieli dzisiaj tesciowa tez tam wziaść no i wkurzyłam sie jeszcze bardziej bo byłam na 8 umówiona z kierowniczka czekałam pół godziny a ona i tak nie dojechała wiec pojechałam do domu bo co bede czekac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:teraz dzwoniłam i zaprosiła mnie na rozmowe na 12 no i szlak mnie trz:wściekła/y:afi bo czuje ze jednak nie wezna dzisiaj tesciowej tam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkurwic sie to mało powiedziane od samego rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze chłop sie zmył i poszedł drzewo ciac bo jeszcze jemu by sie oberwało bo nawet tesciowej sniadania nie zrobił tylko czekał az ja wróce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ehhhhhh

elloo
No i moja lampa. Zdjecia nie oddaja jej piekna ale i tak wkleje:-D
Zobacz załącznik 290954Zobacz załącznik 290953

fajowa lampa

hej
ale wy drukujecie....:szok:
no nie da sie was nadrabiac a pisac ciagle o sobie samej to nieza ładnie:dry:
no ale u nas ok, tez bylo rano mleko za oknem:-D
Miki spi, dznieciaki baje ogladają a ja mysle co zrobic z dyni....? macie jakies pomysły?
z dyni...wez moze ugotuj raze z jablkiem i zrob deserek albo zrob zupe z dyni
ale nigdy takiej nie gotowalam wiec nie wiem

)
Subwencja na dziecko z Z.A. to 56.000 zł rocznie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a oni pieprzą ,że na nic pieniędzy nie ma. No masakra.:crazy::crazy::crazy:
Wystąpiłam również o przedstawienie Kuby indywidualnego programu nauczania ,który powinien być mi doręczony do rąk i akceptacji z dniem 30 września.:tak:;-)
e

gratuluje auta:tak::tak::tak::tak:
u nas Paulina ma z poradni zatwierzdony indywidualny tok nauczania dostaowany do jej mozliowsci
poki co ma takei mozliwosci jak reszta klasy
i ja co roku(albo 2 razy do roku) na zebraniu dostaje progrma pracy z Paulina przygotowany przez pedagoga z jej klasy

widze ze moja wiejska szkola duzo lepsza pod tym wzgledem:tak::tak::tak::tak:

A moja babcia w szpitalu, szykuje się operacja. Nic specjalnie jeszcze ni ewiem, poza tym, że od kilku dni mdleje z bólu, przewraca sie sie, strasznie ją boli. Nie wiem dokłądnie -woreczek żółciowy, kamienie, czy co...

trzymam ckiuki zeby z babcia bylo lepiej

witam Was moje kochane kobitki
alez sie za Wami stesknilam
nie bylo mnie bo nie mialam neta :-(
tak to jest jak sie nie placi :sorry2::-p
kurcze az nie wiem co pisac normlanie
:

no witaj kochana!

beata no dokladnie, ostatnio przeciez byli chorzy i teraz znowu... :dry: narazie biora calcium w syropie zobaczymy co bedzie dalej.
dzieciaczki juz spia od dluzszego czasu, wiec ide sie relaksowac do wanny
no i pojde juz spac bo oczy mi sie kleja a jutro mam klientke na tispy ok godz 10 wiec jeszcze z rana bede musiala cos ogarnac chatke...
dobranoc, buziam :-D

zdrokwadla dzieciaczkow

Kuba wytrzymał cały dzień ,ale na religii nerwy mu już puściły i go uderzył. :crazy::crazy:

Jednak ja na miejscu Kuby nie postąpiła bym inaczej.
Nie dość ,że latał za nim z wykałaczką i mówił ,że go ukłuje to jeszcze go podburzał i mu docinał.
Kubuś sobie dzielnie radził,ale jak zaczął mówić do niego na lekcji " ty idioto,ty klaunie,ty błaźnie,ty debilu dlaczego po stołach nie skaczesz,a może poczołgasz się trochę to Kuba już nie wytrzymał i mu dowalił. :szok::szok::szok::szok:
Kubuś niestety został za to ukarany potrójną karą !!!!!! :crazy::crazy::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Po pierwsze czarną kropką ,po drugie siedział w ławce na przerwie ,a po 3 napisano mu uwagę !!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nosz kur...a w jakim kraju ja żyję !!!!!
devil.gif

I gdzie tu sprawiedliwość.
Pani od religii była sama jedna i ten chłopiec za to ,że pochwaliła Kubusia odstawił taką prowację.
Kobieta nie mogła poprowadzić lekcji ,bo wyciszała tamtego chłopca,żeby nie robił przykrości Kubie.
A Jędrek zero reakcji.
Nic ,po prostu nic.
Nie reagował na polecenia pani i robił co chciał.

Mi już ręcę opadają.
Ja już nie mam siły walczyć o każdy normalny dzień w szkole u mojego syna !!!!!!
2:

wspolczuje:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
u Pauliny w kalsie dzieci bardziej tolerancyjne
ale takie zachowania i tesjty wtym wieku to wina tv,rodzenstwa i rodzicow
najpierw ich trzeba naprostowac a potem dziecko

ale ja tez dzis mialam niemila niespodzianke
Paulina pospula koleznce jakiegos jezyka(chyba z plastekliny),mowila ze chciala poprawic ale ta dziewczynka powiedziala ze jej pospula no i tu wierzez akurat tamtemu dziecku i reszcie kalsy,bo Paulina tak sie nauczyla klamac ze :szok::szok::szok::szok:
oby tylko wyszla na niewinna:crazy:
do tego rzepychala sie z chloapkami(ale pewnie cos jej dokuczali) i uderzyla kolezanke z lokcia w brzuch.koniec komcow dostala juz2 czy 3 uwage w tym roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tzn od wrzesnia
ona w sumie juz wczoraj mila jaksi paskudny dzien
no i leki dostaje.ale dzis jej kupilam melise do parzenia i wypila po powrcocie ze szkoly i pozniej juz byla spokojna....
ehhh
no i kazdego dnia sie martwie co ona nawywija
najgorsze jest to ze ma duuuuzo sily i moze jakiemus dziecku zrobic krzywde,bo ona nie panuje nad swoja sila:no::no::no::no::no::no::no:
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

mlody nie chcial zasnac myslal ze jak go nosimy do lozka do spania to taka zabawa
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
As moje zdanie znasz i kurcze, ze ty tych ludzi tam jeszcze nie zmasakrowałas w tej szkole to cie podziwiwma, bo wiadomo, matka to lwica za dziecmi swoimi.

poszli do kurii i tam powiedzieli ze moze byc i wezwali naszego ksiedza na dywanik:-D:-D:-Dwiec sam sie teraz osłuchał moze troche zmądrzeje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

NO niestety jak chce sie na kogos liczyc to najlepiej licz na siebie:confused::wściekła/y::wściekła/y:kazdy zapowiadal ze beda pomagac a ich pomoc siega jedynie jednorazowej wizyty raz na miesiac i mysla ze to wystarczy , ostatnio byli i nawet u mnie nocowali to do pokoju tesciowej nawet nie zajrzeli tylko zapytali sie jak tam u niej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I bardzo dobrze jednemu takiemu, no. Chociaz jednego naprostują, , hehe
Co do rodzinki i ich pomocy-masz rację-umiesz liczyc licz na siebie. tylko dzieci, dom, rodzina, chorzy pod opieką i jeszcze koło domu zrobić to jest za dużo

Luna ja teraz jak ogladam buty to mi sie inne nie podobaja bedzie problem jak ich nie dostane:-D:-D A w Deichmanie napewno cos znajdziesz bo wybor maja i to nawet duzy:tak:
wiem wiem, bo za dobrych czasów to jezdziłam do Bydgoszczy do nich. I też tak mam, jak mi sie jakies buty , czy cuś spodoba, to wrrrrrrr-z gardła komuś wyciągnę-no dobra, przesadziłam, hehe. A ja weszłam sobie na spacerze do sklepu jednego, tak sobie i spojrzały na mnie cudne butki, kozaczki, czerwone, na szerokim wygodnym obcasie, skórka, wiązane wysoko na czarne sznurówki, boski, 289zł:-D:-D:-D

Weronika w sumie juz kataru nie ma poki co.mam nadzieje ze tak zostanie-dostaje wapno,rutinacee junior i na noc lipomal jeszcze.
Paulina pdoobny zestaw i tez jest dobrze.
no i codziennie sie hartujemy na dworze:tak::tak::tak::tak::tak:
No no no, fajnie. Pracusiu:-)
ale ja tez dzis mialam niemila niespodzianke
W koncu chyba sie unormuj ei uspokoi, co? No jej tez nie jest łatwo. Biedne te wasze dzieci, ale z taką miłością i siła waszą to one nie zginą:tak:

Spadam i ja do wyrka. Tzn musze je sobie najpierw poscielić, hehe. Szybki prysznic i spac-może. W sumie , to zaczelam oglądąc jakiś super nie do przebicia beznadziejny film -może skończe to może mnie uśpi, hehe.

Dobranoc

Dzień dobry! :-)

Ale mnie plecy od rana bolą :baffled: I nawet nie wiem od czego :confused: Może to od wczorajszego sprzątania... Zawsze wiedziałam, że sprzątanie na dobre nie wychodzi :-D:-D:-D:-p

Piotruś mnie wczoraj rozbroił. Przytulił się do mnie i mi powiedział: "Tak baldziu cie tosiam mamusiu" :happy2:

Wieczorem byłam w Tesco i kupiłam mu fajną piżamkę z tygryskiem z puchatka. Jak wróciłam to już spał, więc zaprezentowałam mu ją dziś rano, a on kazał ją sobie założyć i tak paraduje teraz w nowej piżamie :-D

As, corsa to fajny samochodzik. Jakbyśmy mieli kupować drugi dla mnie to też postawiłabym na corsę :tak:
A co do szkoły, to podejrzewam, że mają doskonale udokumentowane wydatki na Kubusia (co nie znaczy, że rzeczywiście je poczynili :sorry2:).
A to jest szkoła integracyjna, jak rozumiem? :confused: Wnoszę po okrucieństwie innych dzieci wobec Kuby... Prawda jest taka, że trzeba by doedukować rodziców, żeby potrafili nauczyć swoje dzieci tolerancji :crazy: No ale zachowanie nauczycieli też pozostawia wiele do życzenia. Jak można ukarać dziecko za to, że jest zaczepiane przez inne :wściekła/y:

Anabuba, a twoja Paulina to widzę nieźle sobie radzi :-D A tak poważnie to ci współczuję :zawstydzona/y:

Patrysia, zdrówka dla dzieciaczków :blink: I powodzenia w odstawianiu od cyca! :tak:

Cześć kobitki :tak:

Anika znowu zasmarkana :wściekła/y: nie mogła spac w nocy :wściekła/y: Kiedy one z tego wyjdą :baffled:

Pati, fajnie, że jesteś spowrotem :tak:
As, super prezent :tak:
Lunka dzieki.

Sorki, że tak tylko po łebkach ale ja juz nie wiem co mam robic z tymi moimi dziecmi :no:

Witam i ja :-):-)
Maja dzisiaj z płaczem poszła do przedszkola tylko dlatego że nie pozwoliłam jej zabrać zabawki. Nosi je a potem płacze bo dzieci jej w przedszkolu psują więc powiedziałam dość. Pani na początku września ustaliła ze piątek jest dniem w którym można przynieść ze sobą zabawkę i to mi się podobało ale rodzice to olali i dzieciaki znowu codziennie coś przynoszą, więc i moja Maja chce, tylko mnie to złości bo weźmie lalkę za 100zł a ktoś inny jej porwie ubranko, ale jakoś moje dziecię nie potrafi tego zrozumieć :crazy::crazy:
MH mojej Mai ostatnio na początki kataru pomogło smarowanie pod noskiem maścią majerankową :tak::tak::tak:
Patrysia witaj z powrotem :-):-) i oby twoje dzieciaczki nie rozchorowały się na dobre :tak::tak::tak:
As gratulacje samochodu, ja sobie też bym nie kupiła nigdy nowego :no::no:
Trzymam kciuki za pozytywne załatwienie spraw u Kubusia w szkole,a to że dzieciaki mu dokuczają to niestety rzeczywistość, zawsze się znajdzie ktoś taki ale to już wina rodziców :crazy::crazy:
Iwcik oj imprezka się szykuje :tak::tak::tak: A rodzina skoro do teściowej przyjeżdża to niech jej towarzystwa dotrzymuje a nie tobie, ty i tak masz kupę spraw na głowie :baffled::baffled:
Lidka czy persen pomaga to nie wiem, mojego męża trzeba by się zapytać :-p:-p;-);-):-D:-D
Anabuba dobrze ze Paulina nie da sobie w kaszę dmuchać, niech leje chłopaków tylko szkoda ze kłamać się nauczyła bo teraz nie wiadomo kto winny

Wpadlam napisac dobranoc
Moj juz lezy w lozku i czeka:-D obok z Laura bo przebudzila sie na kupke:szok: jeszcze nigdy mi tak nie wstala:szok:No ale kiedys musi byc ten 1 raz:-D

Iwcik a czasami nie zapomnieli do kogo przyjechali. Do Was czy do babki? Bo cos mi sie zdaje ze zapomnieli:crazy: Dobrze ze Wy tam jestescie bo dawno by umarla:-(

Natalineczka to ile tych sloikow narobilas?

AS nie skomentuje:baffled:

Patrysia interesik sie kreci? Super i niech sie dobrze kreci!
nieduzo wyszlo
8 sloikow z czego 5 0,5 l a 4 takie po dzemie:tak::tak::tak:
a dzis sobie chyba zjem na obiadek ryz z jablkiem juz dawno nie bylo:no::-):-):-)
ciocia ma robic nam rosół wolowy
bo ja kolo 11 do miasta musze jechac pozalatwiac rodzinne i reszte swiadczen i wszystko juz do konca:tak:
mam nadzieje ze duzo mi to nie zajmie:sorry2:
mlody dzis rano zaczal mi tak kaszlec ze szok musze mu jakis syrop kupic
oby mi sie calkiem nie rozchorowal:no::no:
u nas znow wszystko biale i pewnie auto bede musiala skrobac:sorry2:
ciekawe kiedy pierwszy snieg spadnie:confused:

reklama
As ja bym na Twoim miejscu zabrała Kube z tej szkoły :crazy: ci nauczyciele jacyś nienormalni jak i dzieci :no:
MH zdrówka dla Was :tak:
Pati super że już jesteś :-)
Iwcik ile dałaś za takiego prosiaka?On już będzie usmażony gotowy do jedzenia tak?

Witam w ten zimny poranek :sorry2: mgła jak mleko ale dobrze że przymrozku nie było bo ślizgawka by była na drodze jak się patrzy :tak: ja dzisiaj mam dzień dziecka, nic nie robię :-D plecy odmawiają mi posłuszeństwa :sorry2: idę wypić ciepłą herbatkę do końca :tak:

Do góry