SIOSTRA tak swiniak zamówiony
LIDKA jednak u mnie chrzcimy i mam go w dupie co on zrobi teraz chrzcil kumpel u nas tez w parafi i tez miał problem bo chcial brata za chrzestnego i wyobraz sobie ze nasz ksiadz powiedział ze on nie moze byc bo jest rozwodnikiem i co poszli do kurii i tam powiedzieli ze moze byc i wezwali naszego ksiedza na dywanikwiec sam sie teraz osłuchał moze troche zmądrzeje
NO niestety jak chce sie na kogos liczyc to najlepiej licz na siebiekazdy zapowiadal ze beda pomagac a ich pomoc siega jedynie jednorazowej wizyty raz na miesiac i mysla ze to wystarczy , ostatnio byli i nawet u mnie nocowali to do pokoju tesciowej nawet nie zajrzeli tylko zapytali sie jak tam u niej
o kurcze nie małe pieniadze
no i nowa fura jest :-):-):-)pierwsza jazda próbna zaliczona??????? :-):-):-)
nie ta sobota bo ta to 16 na nastepna sobote, no i bedzie troche gosci i gotowania chociaz z miesem poszlam na łatwizne i zamówilam sobie na chrzciny calego prosiaka pieczonego z dodatkami
LIDKA jednak u mnie chrzcimy i mam go w dupie co on zrobi teraz chrzcil kumpel u nas tez w parafi i tez miał problem bo chcial brata za chrzestnego i wyobraz sobie ze nasz ksiadz powiedział ze on nie moze byc bo jest rozwodnikiem i co poszli do kurii i tam powiedzieli ze moze byc i wezwali naszego ksiedza na dywanikwiec sam sie teraz osłuchał moze troche zmądrzeje
Iwcik no ręce opadają, można się wkurzyć, i jeszcze wdomu tez nie pomogą...
NO niestety jak chce sie na kogos liczyc to najlepiej licz na siebiekazdy zapowiadal ze beda pomagac a ich pomoc siega jedynie jednorazowej wizyty raz na miesiac i mysla ze to wystarczy , ostatnio byli i nawet u mnie nocowali to do pokoju tesciowej nawet nie zajrzeli tylko zapytali sie jak tam u niej
Witam .
W telegraficznym skrócie.
W sobotę byłam na szkoleniu dla rodziców dzieci z Z.A. i biedna szkoła.
Powiedziałam ,że im nie daruję i po swojemu dopnę swego.
A jak coś powiem to słowa dotrzymam.;-)
Wczoraj byłam w szkole .
Wczoraj też wreszcie zaakceptowałam auto,które mąż mi kupił.
Opel Corsa ,w piątek przyjechał z Niemiec.Yupppiiii podoba mi się
Dziś rano byłam w szkole z pełną teczką dokumentów ze stowarzyszenia i występowałam w imieniu mojego dziecka jako rzecznik.
Mam zamiar napisać podanie o wgląd do akt ,gdzie się podziała małego Subwencja oświatowa i ile na niego wydali.
Subwencja na dziecko z Z.A. to 56.000 zł rocznie ,a oni pieprzą ,że na nic pieniędzy nie ma. No masakra.
Wystąpiłam również o przedstawienie Kuby indywidualnego programu nauczania ,który powinien być mi doręczony do rąk i akceptacji z dniem 30 września.;-)
Powiedziałam ,że załatwiłam szkole szkolenie ze stowarzyszenia dla dzieci z Z.A.
Dyrektorka się zgodziła ,więc proponowane jest już w ten czwartek.
Szykuje się szereg zmian i trzymajcie kciuki ,oby na lepsze.
Albo doprowadzę tak,że moje dziecko będzie bezpieczne i szanowane ,albo zabiorę z tej szkoły małego.
Resztę jak ochłonę ,bo same epitety mi się nasuwają....
Pozdrawiam.
Uciekam na spotkanie komunijne
o kurcze nie małe pieniadze
no i nowa fura jest :-):-):-)pierwsza jazda próbna zaliczona??????? :-):-):-)
Iwcik to za tydzień pewnie szykowania będzie i gości :-)
As trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
Malina zapewne tata będzie mieć co robić a Julek czym się bawić jak tata złoży czołg :-)
W końcu w domku :-) Kuba już zjadł ala spaghetti, wcisnął cały talerz aż się zdziwiłam teraz mama je, bo ja dzisiaj obiadu nie zdążyłam zjeść na mieście nic nie ma jestem zła jak nie wiem bo specjalnie bo to pojechałam i tylko znalazłam jedne spodnie dla Kuby i oczywiście auta :-) i będę musiała szukać a może któraś z Was ma na zbyciu jakieś spodnie na 92 wdzięczna bym była
nie ta sobota bo ta to 16 na nastepna sobote, no i bedzie troche gosci i gotowania chociaz z miesem poszlam na łatwizne i zamówilam sobie na chrzciny calego prosiaka pieczonego z dodatkami
no kiedys gadałysmy nawet na ten temat a na nk w ten sam dzien składałysmy sobie zyczenia widze ze zapomniałas juzwitam Was moje kochane kobitki
alez sie za Wami stesknilam
nie bylo mnie bo nie mialam neta :-(
tak to jest jak sie nie placi
kurcze az nie wiem co pisac normlanie
tak przrelotem tylko zerklam
anka zaj...fajna ta lampa!!!
iwcik Wy tez macie rocznice 20 pazdziernika? My tez
odpisze kazdej z osobna bo musialabym dlugo siedziec
witam nowe mamy jesli tu sa ;-)
teraz juz powinnam byc z Wami