Przepraszam,że odpisuję tylko na swoje,ale czasu brak i nerwy mną szarpią na prawo i lewo.
Od męza dostałam Opla corsę rok 2002 .
Ze względu na małego jest 3 drzwiowy i ma przyciemniane szyby
W piątek przyjechał z Niemiec i ma 120.000 przebiegu .
Jeździła nim kobieta,był garażowany i jest w idealnym stanie. :-):-)
ps.
Nie chciałam nowego auta ,bo w razie mu się coś stanie(stłuczka) to tak go szkoda nie będzie jak nowego.
ps 2.
Byłam dziś w tej cholernej szkole i rozmawiałam z dyrektorką i nauczycielką od religii.
Sprawa wygląda tak,że dyrektorka uważa,że panię się starają i jest coraz lepiej jej zdaniem ,ale moim zdaniem nie.
To co się dziś dowiedziałam to mi włosy na głowie stawały po kolei.
Z wywiadu z panią od religii wiem,że w czwartek przez cały dzień jeden z Kolegów prowokował Kubusia.
Kuba wytrzymał cały dzień ,ale na religii nerwy mu już puściły i go uderzył.
Jednak ja na miejscu Kuby nie postąpiła bym inaczej.
Nie dość ,że latał za nim z wykałaczką i mówił ,że go ukłuje to jeszcze go podburzał i mu docinał.
Kubuś sobie dzielnie radził,ale jak zaczął mówić do niego na lekcji " ty idioto,ty klaunie,ty błaźnie,ty debilu dlaczego po stołach nie skaczesz,a może poczołgasz się trochę to Kuba już nie wytrzymał i mu dowalił.
Kubuś niestety został za to ukarany potrójną karą !!!!!!
Po pierwsze czarną kropką ,po drugie siedział w ławce na przerwie ,a po 3 napisano mu uwagę !!!!!!!!
Nosz kur...a w jakim kraju ja żyję !!!!!
I gdzie tu sprawiedliwość.
Pani od religii była sama jedna i ten chłopiec za to ,że pochwaliła Kubusia odstawił taką prowację.
Kobieta nie mogła poprowadzić lekcji ,bo wyciszała tamtego chłopca,żeby nie robił przykrości Kubie.
A Jędrek zero reakcji.
Nic ,po prostu nic.
Nie reagował na polecenia pani i robił co chciał.
Mi już ręcę opadają.
Ja już nie mam siły walczyć o każdy normalny dzień w szkole u mojego syna !!!!!!
Przepraszam,że tylko o sobie,ale mnie nosi i mało skupiona jestem...