reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej
ale wy drukujecie....:szok:
no nie da sie was nadrabiac a pisac ciagle o sobie samej to nieza ładnie:dry:
no ale u nas ok, tez bylo rano mleko za oknem:-D
Miki spi, dznieciaki baje ogladają a ja mysle co zrobic z dyni....? macie jakies pomysły?

reklama
hej
ale wy drukujecie....:szok:
no nie da sie was nadrabiac a pisac ciagle o sobie samej to nieza ładnie:dry:
no ale u nas ok, tez bylo rano mleko za oknem:-D
Miki spi, dznieciaki baje ogladają a ja mysle co zrobic z dyni....? macie jakies pomysły?

Z zakupów wróciłam, z koleżanką się spotkałam i trochę poplotkowałam a teraz za gotowanie grochówki się zabrałam :tak::tak:

ANACONDA
A co bierzesz za ziolka?

Persen biorę bo mi aptekarka poleciła :tak::tak::tak:

ta kobieta pracuje tam od dawna wiec mysle ze nawet to ze jej powiem pare rzeczy to i tak nic nie zmieni :/
Oczywiscie powiem jej ze laura mi mowi ze strasznie krzyczy. nawet mi powiedziala ze Pani bije dzieci ale nie ja :D smiac mi sie chcialo
Oczywiscie nim pojde tam to zapytam Laure jeszcze o to bo byc moze wymyslila to sobie. Mam pare uwag do niej no ale nikt nie jest idealny zreszta babka ma 50 a moze i wiecej zapewne chormony jej buzuja :))
Ale calkiem serio zwroce jej uwage na kilka rzeczy ktore sama zauwazylam a miedzy innymi na te krzyki, ciagniecie za reke a nawet to ze Laura sie nudzi w przedszkolu

A może wy się z kilkoma mamami zbierzcie i do dyrektorki pójdźcie bo wątpię żeby sama twoja rozmowa z tą babką coś dała :baffled::baffled:
Lampa rewelacja :tak::tak::tak::tak:

hej mamuski!!!!:-)
witam sie i ja z wami w poniedzialek.u nas dzis super pogoda,sloneczko swieci i jest cieplo taka prawdziwa złota jesien:tak:.oczywiscie rano było na - i trzeba było szyby skrobac.mam nadzieje ze jeszcze snieg nie spadnie bo sie chyba załamie jak mi przyjdzie odsniezac samochód i droge.:baffled:
my juz po obiadku dzis robilam placki sląskie :-ptak sie najadłam ze nie moge sie ruszyc.
krystian gra w gry na tv,m sie dziecmi zajmuje a ja z kawka na bb zasiadlam.
wczoraj nie było mnie na bb bo jakas taka zabiegana bylam,:sorry2:na 10 do koscioła,po kosciele obiad i jak dzieci poszły spac to ja z m na miasto pojechalismy po tv bo u krystiana w pokoju sie popsuł.:wściekła/y:nastepnie pojechalam do mojej mamy ma kawke i tam chwilke mi zeszlo jak wrócilam do domu to trzeba było dzieci nakarmic,wykąpac i padnieta poszlam spac.
a jutro musze na miasto jechac za butami na wesele i jeszcze czarna torebke taką wieczorowa musze kupic.

z tego co zapamietalam......

ania-no boska ta lampa!!!!!!!!!!!
sliczna jest i taka orginalna.

iwicik-sliczne z was dziewczynki.:tak:
i co z tymi chrzcinami???bedziesz chrzciła u siebie czy w rzeszowie?:confused:

anaconda-i jak te tabletki???pomagaja????:confused:

dowikla-to ty kochana tak jak i ja :tak:ostatnimi czasy jestem taka nerwowa ze masakra.:szok::-(
wszystko mnie denerwuje na wszystkich krzycze.cieżko ze mna wytrzymac.:wściekła/y::zawstydzona/y::-(

madeuska-a moze taka sałatka????
1 puszka kukurydzy
20dkg poledwicy
makaron gwiazdki(ugotowac)
4,5 ogórki(kiszone)
1 sloik pieczarek
2 papryki czerwone
1 majonez,sół,pieprz.

mi smakuje:-p

Skończyłam stertę prasowania, młoda padła na dywanie, Piciu poszedł do pracy, wiec mam w końcu chwilkę i z ciasteczkami zasiadłam sobie. A co, w końcu się odchudzam:-D:-D:-D. No i przyszedł dziś Domek Misiowy z Nestle, za kody kreskowe, ale isę nagłowiłąm z jakiej to okazji, ehheheehe

Luna daj namiar na ten przepis :-)
Jest w książce kucharskiej. Ugotowane ziemniaki, ze 3 jajka, mąka, bułka tarta, szczypiorek, pietruszka nać, przyprawa do ziemniaków, smażona cebulka. Ziemnaki zmielić, wszystko wymiezać, zrobić klopsiki, obtoczyc w bułce i na patele. Z ketchupem mi jest pychota. Czasem robie sos myśłiwski, albo pomidorowy.

Iwcik no ręce opadają, można się wkurzyć, i jeszcze wdomu tez nie pomogą...

Anka lampa jest po prostu zarąbista, pięna, cudna no. A daje jakieś refleksy przez te kryształki, czy nie?
Co do babki przedszkolanki-oj miałaby ze mną do pogadania. I nie ma ze menopauze przechodzi-nie jest w stanie to sie dziecmi ni ezajmuje, nawet do bydła trzeba mieć serce, a co mówić o dzieciatkach!

Beata fajny czołg-ktoś będzie miał z tym roboty, hehe

Witam .
W telegraficznym skrócie.:tak::-D:-D
W sobotę byłam na szkoleniu dla rodziców dzieci z Z.A. i biedna szkoła.:crazy:
Powiedziałam ,że im nie daruję i po swojemu dopnę swego.
A jak coś powiem to słowa dotrzymam.:tak:;-)

Wczoraj byłam w szkole .
Wczoraj też wreszcie zaakceptowałam auto,które mąż mi kupił.
Opel Corsa ,w piątek przyjechał z Niemiec.Yupppiiii podoba mi się :szok::szok::-D:-D:-D
Dziś rano byłam w szkole z pełną teczką dokumentów ze stowarzyszenia i występowałam w imieniu mojego dziecka jako rzecznik.
Mam zamiar napisać podanie o wgląd do akt ,gdzie się podziała małego Subwencja oświatowa i ile na niego wydali.
Subwencja na dziecko z Z.A. to 56.000 zł rocznie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a oni pieprzą ,że na nic pieniędzy nie ma. No masakra.:crazy::crazy::crazy:
Wystąpiłam również o przedstawienie Kuby indywidualnego programu nauczania ,który powinien być mi doręczony do rąk i akceptacji z dniem 30 września.:tak:;-)
Powiedziałam ,że załatwiłam szkole szkolenie ze stowarzyszenia dla dzieci z Z.A.
Dyrektorka się zgodziła ,więc proponowane jest już w ten czwartek.

Szykuje się szereg zmian i trzymajcie kciuki ,oby na lepsze.
Albo doprowadzę tak,że moje dziecko będzie bezpieczne i szanowane ,albo zabiorę z tej szkoły małego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Resztę jak ochłonę ,bo same epitety mi się nasuwają....
Pozdrawiam.
Uciekam na spotkanie komunijne

Iwcik to za tydzień :tak: pewnie szykowania będzie i gości :-)
As trzymam kciuki &&&&&&&&&&&:-D
Malina zapewne tata będzie mieć co robić a Julek czym się bawić jak tata złoży czołg :-)

W końcu w domku :-) Kuba już zjadł ala spaghetti, wcisnął cały talerz aż się zdziwiłam :szok: teraz mama je, bo ja dzisiaj obiadu nie zdążyłam zjeść :sorry2: na mieście nic nie ma :crazy: jestem zła jak nie wiem bo specjalnie bo to pojechałam :dry: i tylko znalazłam jedne spodnie dla Kuby i oczywiście auta :-) i będę musiała szukać :dry: a może któraś z Was ma na zbyciu jakieś spodnie na 92 :confused: wdzięczna bym była :tak:

reklama
Ale będę miałą wieczór, hoho, młoda długo pospała, po 18 wstała, będzi ew wieczorne brykanie cos mie se zdjae, hehe. A Witusia zakochałą sie w Kubusiu puchatku, ale takim bajkowym, ni emaskotkowym. W gazetkach znalazłam kilka opowiadań, ale jej się podobały, szok. Nawet tv wyłączyła, zeby dobrze posłuchać, hehe. No i bawiła isę dziś ciastoliną, zachwycona, bo łątwiej niż plasteliną, no i domek z Nestle, fajny dzień miałą łobuziara.
A moja babcia w szpitalu, szykuje się operacja. Nic specjalnie jeszcze ni ewiem, poza tym, że od kilku dni mdleje z bólu, przewraca sie sie, strasznie ją boli. Nie wiem dokłądnie -woreczek żółciowy, kamienie, czy co...

Beatko 23 pazdziernika robie chrzciny bo 20 mam z mezem rocznice slubu wiec chcielismy to razem zrobic juz w sobote dwie imprezy za jednym razem:-):-):-)

Iwcik to za tydzień :tak: pewnie szykowania będzie i gości :-)
As trzymam kciuki &&&&&&&&&&&:-D
Malina zapewne tata będzie mieć co robić a Julek czym się bawić jak tata złoży czołg :-)

W końcu w domku :-) Kuba już zjadł ala spaghetti, wcisnął cały talerz aż się zdziwiłam :szok: teraz mama je, bo ja dzisiaj obiadu nie zdążyłam zjeść :sorry2: na mieście nic nie ma :crazy: jestem zła jak nie wiem bo specjalnie bo to pojechałam :dry: i tylko znalazłam jedne spodnie dla Kuby i oczywiście auta :-) i będę musiała szukać :dry: a może któraś z Was ma na zbyciu jakieś spodnie na 92 :confused: wdzięczna bym była :tak:

Do góry