reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Wczoraj napisalam posta po powrocie od lekarza ale widze ze go nie ma:szok::szok::szok::wściekła/y:Znowu cos zawieszal mi sie wczoraj laptop i to pewnie przez to:no::wściekła/y:Oby znowu nie rozsypala mi sie vista bo nie mam juz gwarancji:no:
A wiec u lekarza ok.Zdolnosc oczywiscie mamy na pol roku:tak:A pozniej znowu stanie w tych kolejkach:no:Spedzilismy tam kolo 3 godzin z czego polowa tego czasu to stanei w kolejce do rejestracji:no::no::no:
Dominik zrobil tam niezla furore bo dosyc ze byl najmniejszy i nikt nie wierzyl ze ma 7 lat to jeszcze byl najbardziej wygadany:tak::tak::tak:Ludzie sie smiali ze ledwo Go od ziemi widac a juz gra w pilke;-):-D:-D:-DWazy cale 18kg i ma 110 cm wzrostu:tak::tak::tak:
Mlode juz mi nie spia od dawna i czekaja az M przyjedzie:tak::tak::tak:Dominik nic nie wie i bedzie mial niespodzianke jak tatus bedzie odbierze Go ze szkoly:tak::tak::tak:
Sorki ale za bardzo nie poczytalam bo moje dziewczynki swiruja od rana:no:Kloca sie i krzycza na siebie:no:

reklama
hej
wpadlam z 2 śniadanem, alepochlonelam tak szybko, ze chyba bede musiala sobie jeszcze dorobić:baffled::rofl:
a miałam się wziać za siebie znów prez jakis czas, bo ostatnio sie obżeram i w brzuch idzie...:eek: hehe.. ale co tam.... zima... nic nie beddzie widac pod kurtką:rofl:
nieduzo wyszlo
8 sloikow z czego 5 0,5 l a 4 takie po dzemie:tak::tak::tak:
a dzis sobie chyba zjem na obiadek ryz z jablkiem juz dawno nie bylo:no::-):-):-)
ciocia ma robic nam rosół wolowy
bo ja kolo 11 do miasta musze jechac pozalatwiac rodzinne i reszte swiadczen i wszystko juz do konca:tak:
mam nadzieje ze duzo mi to nie zajmie:sorry2:
mlody dzis rano zaczal mi tak kaszlec ze szok musze mu jakis syrop kupic
oby mi sie calkiem nie rozchorowal:no::no:
u nas znow wszystko biale i pewnie auto bede musiala skrobac:sorry2:
ciekawe kiedy pierwszy snieg spadnie:confused:
oby jeszcze nie bo cały mój dom nie ma butów zimowych:rofl:
Witam i ja
Wczoraj napisalam posta po powrocie od lekarza ale widze ze go nie ma:szok::szok::szok::wściekła/y:Znowu cos zawieszal mi sie wczoraj laptop i to pewnie przez to:no::wściekła/y:Oby znowu nie rozsypala mi sie vista bo nie mam juz gwarancji:no:
A wiec u lekarza ok.Zdolnosc oczywiscie mamy na pol roku:tak:A pozniej znowu stanie w tych kolejkach:no:Spedzilismy tam kolo 3 godzin z czego polowa tego czasu to stanei w kolejce do rejestracji:no::no::no:
Dominik zrobil tam niezla furore bo dosyc ze byl najmniejszy i nikt nie wierzyl ze ma 7 lat to jeszcze byl najbardziej wygadany:tak::tak::tak:Ludzie sie smiali ze ledwo Go od ziemi widac a juz gra w pilke;-):-D:-D:-DWazy cale 18kg i ma 110 cm wzrostu:tak::tak::tak:
Mlode juz mi nie spia od dawna i czekaja az M przyjedzie:tak::tak::tak:Dominik nic nie wie i bedzie mial niespodzianke jak tatus bedzie odbierze Go ze szkoly:tak::tak::tak:
Sorki ale za bardzo nie poczytalam bo moje dziewczynki swiruja od rana:no:Kloca sie i krzycza na siebie:no:
jej ale bedzie mial niespodzianke:-) juz sobie wyobrazam jak krzyczy tataaaaaaaaaaaa! i leci z radochą :-)

MEDEA
No mi tez ostatnio idzie znowu w brzuch:no:Ale szczerze mowiac to ostanio wpierdzielam za duzo slodyczy:rofl2:Ale jakos nie moge sie opanowac hehe:-);-)
Zmykam robic jakies zarelko bo juz mi w brzuchu burczy:szok:

Oj jak ja bym chciała żeby mi cos poszło w boczki czy też w tyłek :sorry2: ale u mnie szanse na to zerowe a jem ostatnio za troje :-p Kubek zaraz spać idzie a ja sobie posiedzę :-) chociaż dzisiaj cały czas siedzę :-D jakoś nie mam nic do roboty :-)

czesc mamuski!!!
ja tak na chwilke bo zaraz uciekam na miasto.a czuje ze mi tam zejdzie caly dzien bo musze buty na to wesele kupic,torebkę i m koszule.:tak:
ja już mam posprzatane,dzieci spia,krystian w szkole,m u ksiegowej a ja ogladam samo życie i pije kawke.
obad mam z wczoraj wiec luz.:-p
pogoda sie teraz zrobiła,słoneczko swieci i jest nawet ciepło.ale rano była taka mgła ze nic nie bylo widac,:szok::szok:no i standardowo szyby musiłam skrobac.:wściekła/y:

milego dnia.:-)

patrysia-witaj kochana.:tak:
zdrówka dla dzieciaczków.

ania-tak moj krystek ma w pokoju tv.

dowikla-ale dominik bedzie miał niespodziankę jak tate zobaczy-super!!!!:tak:

mh-dużo zdrówka dla dzieciakow.

Hej
Ja z rana bylam znow u lekaza z Mikim na kontroli;] dostakismy nastepny antybiotyk:/ teraz na kaszel odrywajacy sie;]
Ogólnie maz w domu, to dzis robimy co sie da;] Miki spi, ja zjadlam sniadanie;]

No i słyszeliscie o tym wypadku niedaleko mnie? w sumie 20min jazdy. kolo Nowego miasta... ja jestem w szoku ze w transporterze zmiescilo sie 18 osob! i do tego wszyscy nie zyją....:( zaloba jest na mazowszu przez 3 dni... straszna tragedia! mąz pracuje w Nowym Miescie://///
ehhhh.
[*]

MEDEA
No mi tez ostatnio idzie znowu w brzuch:no:Ale szczerze mowiac to ostanio wpierdzielam za duzo slodyczy:rofl2:Ale jakos nie moge sie opanowac hehe:-);-)
Zmykam robic jakies zarelko bo juz mi w brzuchu burczy:szok:
no ja teeez bym caly czas slodycze wpieprzała... zeram cala czeolade dziennie + inne pierdoły błehehehee i cagle coś musze żuć:baffled:

Hej
Ja z rana bylam znow u lekaza z Mikim na kontroli;] dostakismy nastepny antybiotyk:/ teraz na kaszel odrywajacy sie;]
Ogólnie maz w domu, to dzis robimy co sie da;] Miki spi, ja zjadlam sniadanie;]

No i słyszeliscie o tym wypadku niedaleko mnie? w sumie 20min jazdy. kolo Nowego miasta... ja jestem w szoku ze w transporterze zmiescilo sie 18 osob! i do tego wszyscy nie zyją....:( zaloba jest na mazowszu przez 3 dni... straszna tragedia! mąz pracuje w Nowym Miescie://///
ehhhh.
[*]

straszna tragedia. [*][*][*].
Prawie wszyscy byli z Drzewicy. Znam te rejony.:-(

Do tego dziś mój kochany i jedyny dziadziuś jakiego miałam i znałam w nocy odszedł do Pana.:-( [*] . Boszsz jak mi ciężko...:-(

reklama
Justa wyrazy współczucia, ciężko jak ktoś z bliskich odchodzi, tulam mocno
A tragedia faktycznie straszna, ale tak to jest że się wcale nie przywiązuje wagi do bezpieczeństwa osób przewożonych. Niby np. w autobusach dalekobieżnych są pasy bezpieczeństwa ale kto je zapina? I kierowca wcale na to nie zwraca uwagi :baffled::baffled::baffled:

Do góry