reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski
wczoraj mnie nie bylo i wogole mnie teraz mniej bedzie
dzxieki tym kokardkom:sorry2:
ale pierwse zamowienie mam 3 tys kokardek za 90 zł:tak:
juz mam zrobione 1200
a do poniedzialku mam czas:tak::tak:
zaraz zasiede znow

troszke was poczytalam, ale tylko tak pobieznie

patrysiu wpolczuje wypadku z Sekiem ale doczytalam ze juz dobrze:tak::tak::tak:

as ty to sie masz z tym Kubą, a może zmiana dentysty?
wspolczuje tak patrzec jak dziecko cierpi to masakra:no::no::no:

magdamir śliczniutkie zdjatka

malinka no mniej mnie mniej niestety, ale cos za cos, a m teraz dwa tyg urlopu dostal wiec..
stwierdzil ze bedzie na jagody chodzil zeby cosik dorobic i na jakies wkacyjki malutkie uderzyc:tak::tak:
do rodziny pewnie ale to zawze nie w domu:-D:-D
fajnie ze udalo sie z kokardkami, no to teraz masz co robic :tak::tak::-D:-D
szybko Ci to idzie ;-)
czesc mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten słoneczny dzien.:-)
pogoda sie polepszyła wiec i ja mam lepszy humor.czeka mnie za chwilke prasowanie ale nie chce mi sie.posprzatałam sobie,obiad mam z wczoraj wiec teraz popijam kawke i odpoczywam.dzieci spią a krystek na dworze sie bawi.
od dzis zaczełam uczyc moje dzieci sikania do nocniczka ale widze ze Cieżko bedzie:no:wcale nie chca mi siedziec na nocniku:wściekła/y:uciekaja i maja w nosie.
na kazdego przyjdzie czas, powoli zrozumieja o co kaman i beda sikac do nocnika :tak:
Laseczki melduję tylko że żyję :tak:ale od 2 dni głowa tak mnie boli że..............
Pietruszka ma ostatnie dni urlopu od oniedziału do pracy a tak fajnie nam było ......
Antonio rośnie broi ile wlezie :-D:-D:-DJulka z Adamem w niedzielę wracają ja na cały weekend do pracy ech.......
pogoda spoko tyle dobrego:tak:
buziaki dla was wszystkich jak mi trochę przejdzie to zagoszczę na długo :-D:-D:-D
wspolczuje bolu glowy, wracaj jak najszybciej ;-) bez bolu :tak:
no i korzystaj jeszcze z wolnego Pietruszki :tak::-D
Witam.
Nie mam siły dziś Was poczytać.
Byłam z młodym w Multikinie ,bo wczoraj dostał w fundacji wolczera na jakiś film.
Od razu trzeba go przecież wykorzystać :-D:-D:-D:-D
Pojechaliśmy do Multikina na "Ryś i spółka " Filmik całkiem przyjemny jak dla mnie i dla Kuby,bo on sporo wie o ochronie zwierząt i ten temat go interesuje.:tak::-):-).
Polecam więc dla nieco starszych dzieci,bo maluszki nie zrozumieją tematu,chociaż zwierzątek sporo jest to jak lubią to spoko.

Zaliczyliśmy też "Smyka",bo trzeba było nowe Lego i Playmobil pooglądać i zaciągnęło mnie do Mother care ,gdzie Kubuś wsiąkł w zabawkach na ponad godzinkę :szok::szok::szok::szok:.
Upolowałam dla małego Puzzle podłogowe,które zastąpią mu dywanik pod łóżko w mega promocji
z 91 zł na 39 ,ale naprawdę jak dla mnie to wyjątkowo ładny obrazek.
Udało mi się fotkę tel zrobić.

Na koniec był Mc Donald' oczywiście :-D:-D:-D:-D
Jestem naprawdę zmęczona,muszę poleżeć,bo coś słabo dziś ze mną .
Za dużo się nałaziłam.
Zajrzę może wieczorkiem.
ten dywanik faktycznie tani i bardzo ladny
idealny dla dzieci!!!
fajnie dzionek spedziliscie :tak:

ja witam wieczornie ale spadam
wiec tak na szybko, net mi muli jak nie wiem
wyjasnilismy z kredytem, moj m zadzwonil i zlozyl jakby reklamacje do 7 dni maja zaksiegowac ieniadze na prawidlowym koncie.
za chwile kapanie dzieci i spanie
dobranoc wszystkim bo juz pewnie nie zajrze ;-)

reklama
Witam wieczorkiem
Dzieciaki juz spia a ja ogladam film na tvn 7:tak::tak::tak:Dzisiaj prawie caly dzien bylismy na dworze i mlodzi duzo jezdzili na rowerkach wiec byli niezle padnieci:-)No ale wieczorkiem namowili mnie na zabawe w zgadywanki i tak sobie zgadywalismy do 22:szok::tak::tak::tak:Dziewczynki polozyly sie w dzien na jakies pol godzinki a ja sobie w tym czasie zrobilam obiadek i pobuszowalam po allegro:tak::tak::tak:Tak sie juz rozgladam za kombinezonami na zime dwu czesciowymi i znalazlam fajne Wojcika:tak::tak::tak:No ale jeszcze nie wiem czy mam wziasc 80 czy 86 wiec jeszcze troszke poczekam;-):-)No i zamierzam poprzegladac ciuszki jesienno-zimowe i zobacze czego moge sie pozbyc hehe;-)

LIDUS
Ja moje nauczylam siekania na nocnik bez zadnych problemow ale jak mialy tak z 1,5 roczku i w sumie od razu zakumaly o co chodzi:tak::tak::tak:Zreszta z Dominikiem tez nie mialam problemow:tak::tak::tak:
Ja mysle ze powoli mozesz pokazywac Im ze do nocnika sie sika itd,ale na wlasciwa nauke maja jeszcze czas:tak::tak::tak::tak:

MALINUS
Wspolczuje bolu glowy:no::no::no:Bidulka

Mnie cos dzisija brzuch pobolewal na @ i juz bylam pewna ze dostane dzisiaj i nawet sie odpowiednio zabezpieczylam(chociaz dostalabym za wczesnie),ale ostatnio mi sie troszke rozregulowal moj cykl:crazy::baffled:Chyba zaczyna mi doskwierac starosc hehe;-)

AS
Fajny mieliscie dzionek:tak::tak::tak:No i dywanik fajniusi:-)

BEATKO
To niezly zakup zrobilas:tak::tak::tak::tak:

ja gary planuje zmienic dopiero jak moja plyte zmienie na indukcje:tak:A kiedy to bedzie to nie wiem hehe;-):-)

hej laski

o 7 rano juz mnie tel obudził nikt inny jak moja siostra:-D:-D:-Dmelduje ze ANKA26 dotarła szczesliwie na podkarpacie i teraz juz od kilku godzin imprezu:-Dje:-D:-D:-D

Ja od rana sprzatałam popoludniu na zakupy wkoncu udało mi se kupic prezenty no i wizy:-Dta w szpitalu u gina , ktg oki delikatne skurcze za tydzien zas ktg :baffled:ile jeszcze:baffled::baffled::baffled:troche dlugo mi zeszlo jeszcze na koniec do tescia na chwile wpadłam i do domciu wpadłam głodna jak wilk caly dzien o sniadaniu:szok:

IWCIK
Dzieki za wiadomosci od ANKI:tak::tak::tak:

Super ze ktg ok,ale za tydzien to Ty juz mozesz rodzic Kochana:tak::tak::tak:

A ja znowu buszuje na allegro;-)

hejka o poranku :-)

słoneczko wychodzi więc powinno byc dzis ciepło i dobrze.

nie chce mi się iść do pracy,weekendy powinne być wolne :tak::tak::tak::tak:no ale tylko dzi s4h jakos przezyje,potem idę do fryzjera podciąć włoski i wycieniować i do teściów jadę,Oliwka z M jada juz rano.

zaraz będziemy jeśc sniadanko,M poszedł robić kiełbaska na gorąco mniam mniam:-)

Witam wieczorkiem
Dzieciaki juz spia a ja ogladam film na tvn 7:tak::tak::tak:Dzisiaj prawie caly dzien bylismy na dworze i mlodzi duzo jezdzili na rowerkach wiec byli niezle padnieci:-)No ale wieczorkiem namowili mnie na zabawe w zgadywanki i tak sobie zgadywalismy do 22:szok::tak::tak::tak:Dziewczynki polozyly sie w dzien na jakies pol godzinki a ja sobie w tym czasie zrobilam obiadek i pobuszowalam po allegro:tak::tak::tak:Tak sie juz rozgladam za kombinezonami na zime dwu czesciowymi i znalazlam fajne Wojcika:tak::tak::tak:No ale jeszcze nie wiem czy mam wziasc 80 czy 86 wiec jeszcze troszke poczekam;-):-)No i zamierzam poprzegladac ciuszki jesienno-zimowe i zobacze czego moge sie pozbyc hehe;-)
Ja nie kupuję Kubie to to dziecko coś ostatnio rośnie jak na drożdżach :laugh2: dwa miesiące temu kupowałam mu sandałki 21 a teraz już 23 :szok: no szok :tak:
hej laski

o 7 rano juz mnie tel obudził nikt inny jak moja siostra:-D:-D:-Dmelduje ze ANKA26 dotarła szczesliwie na podkarpacie i teraz juz od kilku godzin imprezu:-Dje:-D:-D:-D

Ja od rana sprzatałam popoludniu na zakupy wkoncu udało mi se kupic prezenty no i wizy:-Dta w szpitalu u gina , ktg oki delikatne skurcze za tydzien zas ktg :baffled:ile jeszcze:baffled::baffled::baffled:troche dlugo mi zeszlo jeszcze na koniec do tescia na chwile wpadłam i do domciu wpadłam głodna jak wilk caly dzien o sniadaniu:szok:
Dobrze że badanie dobrze wyszło :tak: teraz już końcówka więc zleci jak biczem strzelił :tak:

Witam rano. Ja mam 1/3 posprzątane ale jeszcze dużo przede mną :sorry2: chociaż mi się nie chce ale powiedziałam sobie że dzisiaj posprzątam :tak: chociaż pranie nastawiłam :tak: ale za to mam lenia jak nie wiem co :sorry2: jeszcze obiad zrobić, odkurzyć, kurze powycierać, u królika zmienić, podłogi umyć, gary do końca zmyć :baffled: ach i samym pisaniem się zmęczyłam :laugh2: zajrzę potem :-) a tu coś do śmiechu :tak:

Mąż budzi w nocy żonę:
-Kochanie, kochanie obudz isę! Mam dal ciebie pigułkę na ból głowy
-ale kochanie, mnie przecież głowa nie boli
-haa! mam cię...

Studenci medycyny wymieniają się wrażeniami po egzaminie. Jeden z nich pyta:
-Ty jak napisałeś na pytanie "do czego służy zgrubienie na członku?"
-Normalnie. "żeby zrobić większą przyjemność kobiecie"
- To ja mam chyba źle, bo napisałem "żeby się ręka nie ześlizgnęła"

Witam i ja
Znowu sie nie wyspalam bo mam takich durnych sasiadow ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sniadanko sie szykuje a pozniej chyba rozstawie basen i sie poopalam:tak::tak::tak:Pogoda zrobila sie superowa,pranie mi wyschlo wiec poznije planuje poprasowac i chcialabym zrobic te golabki bez zawijania:tak::tak::tak:
Mlodzi juz buszuja po kuchni bo czuja zarelko hehe,wiec ja mam tu spokoj:-);-)

BEATKO
Moje mi na szczescie rosna w mega wolnym tempie:tak::tak::tak:

MH
A co Ty ostatnio stale masz taki humorek?

hej dziewczynki , nie wpadalam ostatnio ale to z braku czasu...
mala oduczam od cyca i jest strasznie marudna, nie chce butli , czasem pokrzyczy....
musze ja zabawiac.... i tak jakos...
ehhh
do tego przegladarki mi w kompie nawalaja... co rusz to musze instalowac nowa:sorry2:

mam pytanko moze ktoras wie czemu patrycja9009 dostala bana?? napisala mi prv chcialam odpisac a tu zbanowana....:baffled:

aha jeszcze nie wiem czy pisalam. ale widzialam to akwa chyba as albo nie pamietam..
ale tez sliczne a rybki te same co ma luna....:-D super macie akwaria, moje to takie zwykle w porownaniu z waszymi:-p

reklama
Do góry