ja tez mam lenia za niedlugo kapac malych kolacja i spokojania-szczesliwej podróży życze.
patrysia-to super że sewek sie już lepiej czuje.
iwicik-i jak z tym jutrem???????
widzimy sie?
a ja mam cholernego leniamialam jechac do tesco ale mi sie nie chce i m pojedzie wieczorkiem jak dzieci położymy spac.
reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Hejka
To okropne co o tych wypadkach piszecie. Dziwczyny nie kojażę, ale ta druga, jak sobie wyobraziłam je obie , mała w ramionach, serce płacze...
Medeaa klip nowy, czy ten co juz widziałyśmy?:-) Co do zalewania się w nocy spróbuj nie dawać mu tyle pić na noc, tak ze 2h przed snem zero picia, gesta kaszka na spanie i juz, jesli juz.
Pati nie bój się mnie. A to tak mam nadzieję częściej będziesz znów z nami
Mężuś w pracy, młoda bawi się u siebie a ja korzystam. Generalnie nie mam nic d roboty, posprzatane, pozmywane, no może jakieś małe pranko albo prasowanko ale za małe to mi sę nie chce brać, hehehe.
Aniu szerokiej i spokojnej drogi, no i jak najszybszej/krótszej.
To okropne co o tych wypadkach piszecie. Dziwczyny nie kojażę, ale ta druga, jak sobie wyobraziłam je obie , mała w ramionach, serce płacze...
Medeaa klip nowy, czy ten co juz widziałyśmy?:-) Co do zalewania się w nocy spróbuj nie dawać mu tyle pić na noc, tak ze 2h przed snem zero picia, gesta kaszka na spanie i juz, jesli juz.
Pati nie bój się mnie. A to tak mam nadzieję częściej będziesz znów z nami
Mężuś w pracy, młoda bawi się u siebie a ja korzystam. Generalnie nie mam nic d roboty, posprzatane, pozmywane, no może jakieś małe pranko albo prasowanko ale za małe to mi sę nie chce brać, hehehe.
Aniu szerokiej i spokojnej drogi, no i jak najszybszej/krótszej.
luna665
Mama grudniowa 2007
Wiecie co dziewczyny, z tymi naszymi Matkami to wymiękam normalnie. TYle się nadenerwowaliśmy, nalataliśmy o ten kredyt tu i tam, a jak dziś nam w koncu przyznali to jedna i druga wściekłe osy, że one nam pożyczą bez procentu. I teraz trezba spowrotem do banku odstąpić od kredytu. Nie, zeby mi źle z tym było, bo to oszczędność4tys, no jakby nie patrzec drogą nie chodzi. Ale wiedziały już dawno, ze bedziemy załatwiać, no nie mogły tak od razu?
Ale kamień spadł mi z serca, bo wyliczyliśmy, że damy rade spałcić i w koncu przycisnie nas do rzucenia tego cholernego palenia, ale za 8 tys oddac 12 to sporo.
No i tyle. Musze małą powoli oswajać z pójściem spać, bo cos mało śpiąca jest, wpadnę jeszcze później.PA
Ale kamień spadł mi z serca, bo wyliczyliśmy, że damy rade spałcić i w koncu przycisnie nas do rzucenia tego cholernego palenia, ale za 8 tys oddac 12 to sporo.
No i tyle. Musze małą powoli oswajać z pójściem spać, bo cos mało śpiąca jest, wpadnę jeszcze później.PA
hej mamuski wieczorkiem.:-)
moje dzieci juz spia,m na zakupach w tesco a ja tak buszuje po allegro bo szukam sukienki na wesele i jest kilka fajnych ale nie na moja figóre:-(
jak ja uwielbiam jak moje dzieci spia jest taka cisza i spokój w domu.
spokojnej nocki
moje dzieci juz spia,m na zakupach w tesco a ja tak buszuje po allegro bo szukam sukienki na wesele i jest kilka fajnych ale nie na moja figóre:-(
jak ja uwielbiam jak moje dzieci spia jest taka cisza i spokój w domu.
spokojnej nocki
B
Beata1988
Gość
Witam wieczorem. Kuba już śpi od jakiejś pół godzinki dzisiaj w nocy idzie spać do siebie jak przyjdzie w nocy bo on się gorzej rozpycha niż M a mnie coś głowa boli, zaraz się kładę spać bo zmęczona jestem czuję się jakbym cały dzień w polu robiła a ta dziewczyna co zginęła to wiem że siedziała na mamach wrześniowych i lipcowych chyba z 2006 roku ale nie jestem pewna no tragedia nie do opisania :-( idę się kłaść bo już padam. Mam jutro zamiar jechać do mamy ale nie wiem czy wypali bo dolarów brak Do jutra dziewczynki
Witam wieczorkiem:-)
W koncu udalo mi sie dotrzec i jestem mega padnietaDo poludnia mialam gosci i w sumie razem mialam 7 dzieci w domuNo sajgon mialam nieziemskiSiora zostawila Kacpra u mnie do jutra,wiec spakowalam cala czworke dzieci i jechalismy na zakupyDobrze ze w tej galerii jest taka salka zabaw na ktorej mozna zostawiac dzieciaki na czas zakupow to zostawilam tam wszystkich hehe i razme z druga siora se pobuszowalysmy po sklepachI znowu udalo mi sie kupic trzy bluzeczki w new yorkerOprocz tego kupowalam zarelko,picie i srodki czystosciJak wrocilismy do domu to nakarmilam to stadto i znowu z Nimi wyszlamTeraz dziewczynki juz spia a chlopacy gadaja sobie
LUNKA
To dobrze ze Mamy Wam pozycza ta kaske
Zawsze to jest bez procentu:-)
ANKA
Szerokiej drogiDaj jakos znac jak dojedziesz
Tez czytalam o tej dziewczynie Straszna tragedia:-no:
W koncu udalo mi sie dotrzec i jestem mega padnietaDo poludnia mialam gosci i w sumie razem mialam 7 dzieci w domuNo sajgon mialam nieziemskiSiora zostawila Kacpra u mnie do jutra,wiec spakowalam cala czworke dzieci i jechalismy na zakupyDobrze ze w tej galerii jest taka salka zabaw na ktorej mozna zostawiac dzieciaki na czas zakupow to zostawilam tam wszystkich hehe i razme z druga siora se pobuszowalysmy po sklepachI znowu udalo mi sie kupic trzy bluzeczki w new yorkerOprocz tego kupowalam zarelko,picie i srodki czystosciJak wrocilismy do domu to nakarmilam to stadto i znowu z Nimi wyszlamTeraz dziewczynki juz spia a chlopacy gadaja sobie
LUNKA
To dobrze ze Mamy Wam pozycza ta kaske
Zawsze to jest bez procentu:-)
ANKA
Szerokiej drogiDaj jakos znac jak dojedziesz
Tez czytalam o tej dziewczynie Straszna tragedia:-no:
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
Moje dziecię wstaje o 5-6 rano, wiec chodze notorycznie niewyspana No asle przynajmniej nie budzi sie 300 razy w nocy
Załączył ci się syndrom wicia gniazda
Szczęśliwej drogi
Witam w klubie leniwców
Moja rodzicielka, ma podobna pokrętna logikę Skoro wystarałam sie o coś to znaczy, że mi na tyle, zależy, że moze mi to dac albo pożyczyć
Mje gangreny juz głone, biore się za śniadanie.
Moje dziecię wstaje o 5-6 rano, wiec chodze notorycznie niewyspana No asle przynajmniej nie budzi sie 300 razy w nocy
od rana wziełam sie za sprzatanie bo juz nie wiem co robic normalnie pogoda mi pasuje i mam jakis przyplyw dzisiaj energi heeeeeeeeewysprzatałam kuchnie i łazienke pokój i jeszcze bym sie wziela za sypialnie wczesniej nie mogłam bo maz spał a teraz juz pojechal do pracy , mamuska z wnuczkiem poszła na spacer mam nadzieje ze ich deszcz nie zastanie po drodze bo raz pada raz słonce swieci
...
Załączył ci się syndrom wicia gniazda
HEJ
wlecialam napisac ze autko juz spakowane.Tyle mialam rzeczy ze pod sam sufit go zapakowalam Jeszcze i tak ze 3 eorki mi zostaly do zabarania ale to kolejnym razem
Laura lata a ja szczelilam sobie jeszcze kawke.MOj pojechal na 18 na potkanie a potem jedziemy w droge.Ciekawe na ktora dojedziemyZapewne na obiadek:-)
Szczęśliwej drogi
...
a ja mam cholernego leniamialam jechac do tesco ale mi sie nie chce i m pojedzie wieczorkiem jak dzieci położymy spac.
Witam w klubie leniwców
Wiecie co dziewczyny, z tymi naszymi Matkami to wymiękam normalnie. TYle się nadenerwowaliśmy, nalataliśmy o ten kredyt tu i tam, a jak dziś nam w koncu przyznali to jedna i druga wściekłe osy, że one nam pożyczą bez procentu. I teraz trezba spowrotem do banku odstąpić od kredytu. Nie, zeby mi źle z tym było, bo to oszczędność4tys, no jakby nie patrzec drogą nie chodzi. Ale wiedziały już dawno, ze bedziemy załatwiać, no nie mogły tak od razu?
Moja rodzicielka, ma podobna pokrętna logikę Skoro wystarałam sie o coś to znaczy, że mi na tyle, zależy, że moze mi to dac albo pożyczyć
Mje gangreny juz głone, biore się za śniadanie.
Podziel się: