reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ania-szczesliwej podróży życze.:tak:

patrysia-to super że sewek sie już lepiej czuje.

iwicik-i jak z tym jutrem???????
widzimy sie?

a ja mam cholernego lenia:zawstydzona/y:mialam jechac do tesco ale mi sie nie chce i m pojedzie wieczorkiem jak dzieci położymy spac.
ja tez mam lenia za niedlugo kapac malych kolacja i spokoj :)

reklama
Hejka
To okropne co o tych wypadkach piszecie. Dziwczyny nie kojażę, ale ta druga, jak sobie wyobraziłam je obie , mała w ramionach, serce płacze...

Medeaa klip nowy, czy ten co juz widziałyśmy?:-) Co do zalewania się w nocy spróbuj nie dawać mu tyle pić na noc, tak ze 2h przed snem zero picia, gesta kaszka na spanie i juz, jesli juz.

Pati nie bój się mnie:-D. A to tak mam nadzieję częściej będziesz znów z nami:tak:

Mężuś w pracy, młoda bawi się u siebie a ja korzystam. Generalnie nie mam nic d roboty, posprzatane, pozmywane, no może jakieś małe pranko albo prasowanko ale za małe to mi sę nie chce brać, hehehe.

Aniu szerokiej i spokojnej drogi, no i jak najszybszej/krótszej.

lunka haha a co, mowisz ze mam sie nie bac - hehe potraktujesz mnie lagodniej :D:D:D:D:D:D
hahah, no mysle ze czesciej bede z Wami, ale u mnie z tym netem....
juz mnie dwa razy rozlaczylo!!!
ale poki co jeszcze jestem :D:D:d

Wiecie co dziewczyny, z tymi naszymi Matkami to wymiękam normalnie. TYle się nadenerwowaliśmy, nalataliśmy o ten kredyt tu i tam, a jak dziś nam w koncu przyznali to jedna i druga wściekłe osy, że one nam pożyczą bez procentu. I teraz trezba spowrotem do banku odstąpić od kredytu. Nie, zeby mi źle z tym było, bo to oszczędność4tys, no jakby nie patrzec drogą nie chodzi. Ale wiedziały już dawno, ze bedziemy załatwiać, no nie mogły tak od razu?
Ale kamień spadł mi z serca, bo wyliczyliśmy, że damy rade spałcić i w koncu przycisnie nas do rzucenia tego cholernego palenia, ale za 8 tys oddac 12 to sporo.

No i tyle. Musze małą powoli oswajać z pójściem spać, bo cos mało śpiąca jest, wpadnę jeszcze później.PA

hej mamuski wieczorkiem.:-)
moje dzieci juz spia,m na zakupach w tesco a ja tak buszuje po allegro bo szukam sukienki na wesele i jest kilka fajnych ale nie na moja figóre:-(
jak ja uwielbiam jak moje dzieci spia jest taka cisza i spokój w domu.

spokojnej nocki:happy2:

luna nowy, bo ze mną żadnego nie widziałyście:-p:-p:-p:-p:-p
patrysia
no to raczej nie zobaczysz w tv, ale pewnie na you tube wrzuca;-):-p:-p:-p
jak sewek?

Medea to z kim tu był klip puszczony jak nie z Tobą? Czyżbym miała zaćmienie? No kurcze. Chyba jednak nie...

Dziewczyny ięe po tabsy i złoże głowę, bo mi zaraz oko wypłynie.
Dobranoc.

Witam wieczorem. Kuba już śpi od jakiejś pół godzinki :tak: dzisiaj w nocy idzie spać do siebie jak przyjdzie w nocy :tak: bo on się gorzej rozpycha niż M :-D a mnie coś głowa boli, zaraz się kładę spać bo zmęczona jestem :sorry2: czuję się jakbym cały dzień w polu robiła :sorry2: a ta dziewczyna co zginęła to wiem że siedziała na mamach wrześniowych i lipcowych chyba z 2006 roku ale nie jestem pewna :tak: no tragedia nie do opisania :-( idę się kłaść bo już padam. Mam jutro zamiar jechać do mamy ale nie wiem czy wypali bo dolarów brak :sorry2: Do jutra dziewczynki :tak:

Witam wieczorkiem:-)
W koncu udalo mi sie dotrzec i jestem mega padnieta:no:Do poludnia mialam gosci i w sumie razem mialam 7 dzieci w domu:szok:No sajgon mialam nieziemski:-D:szok:Siora zostawila Kacpra u mnie do jutra,wiec spakowalam cala czworke dzieci i jechalismy na zakupy:tak:Dobrze ze w tej galerii jest taka salka zabaw na ktorej mozna zostawiac dzieciaki na czas zakupow to zostawilam tam wszystkich hehe i razme z druga siora se pobuszowalysmy po sklepach:tak::tak::tak:I znowu udalo mi sie kupic trzy bluzeczki w new yorker:tak::tak::tak:Oprocz tego kupowalam zarelko,picie i srodki czystosci:tak::tak::tak:Jak wrocilismy do domu to nakarmilam to stadto i znowu z Nimi wyszlam:tak:Teraz dziewczynki juz spia a chlopacy gadaja sobie:tak:

LUNKA
To dobrze ze Mamy Wam pozycza ta kaske:tak::tak::tak:
Zawsze to jest bez procentu:-)

ANKA
Szerokiej drogi:tak::tak::tak:Daj jakos znac jak dojedziesz:tak::tak::tak:

Tez czytalam o tej dziewczynie :no::no::no:Straszna tragedia:-:)no:

reklama
Witam,

Moje dziecię wstaje o 5-6 rano, wiec chodze notorycznie niewyspana :angry: No asle przynajmniej nie budzi sie 300 razy w nocy :tak:

od rana wziełam sie za sprzatanie bo juz nie wiem co robic normalnie pogoda mi pasuje i mam jakis przyplyw dzisiaj energi heeeeeeeee:-D:-D:-Dwysprzatałam kuchnie i łazienke pokój i jeszcze by:-Dm sie wziela za sypialnie :-D:-D:-D wczesniej nie mogłam bo maz spał a teraz juz pojechal do pracy , mamuska z wnuczkiem poszła na spacer mam nadzieje ze ich deszcz nie zasta:-Dnie po drodze bo raz pada raz słonce swieci :tak::tak::tak:

...

Załączył ci się syndrom wicia gniazda :tak::tak::tak:

HEJ

wlecialam napisac ze autko juz spakowane.Tyle mialam rzeczy ze pod sam sufit go zapakowalam:-D:-D Jeszcze i tak ze 3 eorki mi zostaly do zabarania ale to kolejnym razem:-D:-D
Laura lata a ja szczelilam sobie jeszcze kawke.MOj pojechal na 18 na potkanie a potem jedziemy w droge.Ciekawe na ktora dojedziemy:szok::-DZapewne na obiadek:-)

Szczęśliwej drogi:tak:

...

a ja mam cholernego lenia:zawstydzona/y:mialam jechac do tesco ale mi sie nie chce i m pojedzie wieczorkiem jak dzieci położymy spac.

Witam w klubie leniwców :sorry2:

Wiecie co dziewczyny, z tymi naszymi Matkami to wymiękam normalnie. TYle się nadenerwowaliśmy, nalataliśmy o ten kredyt tu i tam, a jak dziś nam w koncu przyznali to jedna i druga wściekłe osy, że one nam pożyczą bez procentu. I teraz trezba spowrotem do banku odstąpić od kredytu. Nie, zeby mi źle z tym było, bo to oszczędność4tys, no jakby nie patrzec drogą nie chodzi. Ale wiedziały już dawno, ze bedziemy załatwiać, no nie mogły tak od razu?
Ale kamień spadł mi z serca, bo wyliczyliśmy, że damy rade spałcić i w koncu przycisnie nas do rzucenia tego cholernego palenia, ale za 8 tys oddac 12 to sporo.

No i tyle. Musze małą powoli oswajać z pójściem spać, bo cos mało śpiąca jest, wpadnę jeszcze później.PA

Moja rodzicielka, ma podobna pokrętna logikę :baffled: Skoro wystarałam sie o coś to znaczy, że mi na tyle, zależy, że moze mi to dac albo pożyczyć :sorry2:

Mje gangreny juz głone, biore się za śniadanie.

Do góry