reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc mamuski!!!!

witam sie i ja z wami w ten niedzielny wieczorek.:-)nie było mnie na forum od piątku a tu tak małodo nadrobienia:szok:w sumie sie nie dziwie bo jest tak piekna pogoda ze szkoda w domku siedziec.
ja całą sobote sprzatalam,pod wieczor poszlismy z m i dzieciakami na dlugi spacer a wieczorkiem przyjechali do nas przyjaciele i robilismy grillka,super tak posiedziec wieczorkiem,posmiac sie,i cos nie cos drinknąc;-)
a dzis bylam z cała rodzinka u mojej mamuski wiec miałam dzien wolny od gotowania:tak:
nie tak dawno wrucilismy i teraz dzieci juz spia a ja zasiadlam przed laptopem.
a ja jestem troszke smutna bo zostawilam mojego krystianka u mojej mamy na caly tydzien i w domu jest tak cicho i dziwnie jak go nie ma:-(wiem ze jest mu u mamy dobrze ale nic na to nie poradze ze za nim tesknie.

spokojnej nocki!!!!!!!!!!!!!!

agnes-tak ja dowikla pisze sprobuj peelingiem:tak:powinno pomuc.

as-kochana przykro mi:-(
trzymaj sie!!!!

dowikla-nie ma to jak naleweczka domowej roboty w sobotni wieczór:tak:

reklama
Dowikla Lidka fajnie tak coś wypić wieczorkiem :tak: ja sobie muszę jakieś winko zrobić, ale to poczekam na jeżyny :tak: chyba że mi się nie będzie chciało albo zapomnę :sorry: Kuba jeszcze lata, ale zaraz M wyjdzie z łazienki i Kuba pójdzie spać a ja się legnę na łóżko bo coś padam dzisiaj :baffled: jakaś pogoda dziwna, nawet Kuba marudny był w taką pogodę :eek: ale duszno jak cholera, mam nadzieję że w nocy popada :tak: tylko jutro ma być ładnie bo na zakupki trza iść i się lekko obkupić na sierpień w suchy prowiant że tak powiem :laugh2: idę oglądać dalej film na tvn :tak: polecam, super film :tak: spokojnej nocki Kochane do jutra :tak: a tu do śmiechu na noc :-D:-D
Do baru przychodzi facet. Za ladą siedzi super laska, na ścianie menu:
kanapka z serem - 2 zł
kanapka z szynką - 3 zł
obciągnięcie dłonią - 5 zł
Mężczyzna patrzy na seksowną sprzedawczynie i pyta:
- To ty obciągasz ręką?
- Tak skarbie - mruczy uwodzicielsko laska
- To umyj dobrze łapska i daj mi kanapkę z serem

Facet kocha się z kobietą i w pewnym momencie mówi:
- Kochanie, idź do przedpokoju i przynieś łyżkę do butów.
- A po co?
- Bo jest tak fajnie, że bym jeszcze jajka włożył.

Oliwka kładzie sie do wyrka a ja wskoczyłam Was odwiedzić :-)
pobiegałam dzis sobie,dziś udało mi sie troszkę więcej bo aż 40 kółek-całe 25min biegania :tak::tak::tak::tak::tak:
jestem z siebie dumna :-D:-D:-D:-D:-D
potem chłodna kapiel,wybalsamowałam sie i czuje się jak w niebie :-p:-p:-p:-p

powiem Wam szczerze ze jak tak codziennie biegam no 2 dni miałam przerwy ale staram się regularnie to jakos tak lepiej sie czuję:tak::tak::tak::tak::tak:
i zaczyna mi sie to bieganie coraz bardziej podobać :-p:-p:-p:-p:-p:-p

jeszcze 1 dzień i we wtorek ściągamy Oliwce gips,ale się cieszę,ale te 3 tyg zleciały migusiem szok.
juz się nie mogę doczekać wtorku.

dzis była super pogoda 28C nie za gorąco,zrobiłam 3 prania wszystkie mi powysychały,tylko teraz czekaja na prasowanie.jak oliwka usnie to troszke poprasuje no moze połowe jak mi się będzie chcialo,no cos ruszyc trzeba w każdym bądź razie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam wieczorkiem
Mlodzi wlasnie sie wykapali,wiec zaraz zrobie Im kakao i ida spac:tak::tak::tak:Ja siedze i ogladam tv bo na hallmarku sa moje seriale:tak::tak::tak:
jak dziewczynki spaly w dzien to Dominik poszedl sobie na rower a ja wyprasowalam sobie wszystko co mialam i pomylam podlogi:tak::tak::tak:Pozniej zjedlismy obiadek i znowu wybylismy na dwor:-):tak::tak::tak:

LIDUS
No to fajnie ze mlody zostal u Mamy,ale nie dziwie sie Tobie ze masz jakos tak pusto
Ty tez mialas wczoraj fajny wieczor:tak::tak::tak:

AGNES
Gratuluje biegania:tak::tak:Ja poki co cwicze weidera ale nie co dzien i w sumie tez mnie kusi zeby zaczac biegac w kolo domu:tak::tak::tak:Ale z moja kondycja to trudno bedzie mi przebec jedno kolko na poczatku:szok::-D:-D:-D

czesc kobiety
no jestem w koncu
w piatek wieczorem mieslmy burze wiiec nie mialam normlanego netu.wczoraj bylo kupe roboty w dzien,a wieczorem wpadli sasiedzi wiec zeszlo sie do nocy:-)
dzis dzionek calkiem minal
bylam po poludniu u mamy.
dziewczyny spi,p w pracy

poczytalam tylko ostatnia stroen bo szczerze to mi sie wiecej nie chce:-p

Witam:tak:

Dzisaj lekko zmęczona, wczoraj byliśmy na urodzinach u znajmoeje, aże zakonczyłam już prawie przygodę z karmirnirm piersią to mogłam poszleć i dzisiaj jestem lekko nieprzytomna :szok::-D:-D
-(
no kochana to nastepnym razem u mnie sobie odbijemy:tak::tak::tak::tak::tak:

Solarium już lepsze od tych chusteczek :tak: życzę powodzenia żeby Ci zeszło. Ja bym proponowała jakimś kremem dla dzieci to zetrzeć, posmarować grubo poczekać chwilkę i zetrzeć :tak: może to pomoże :tak:

Aniu wszystkiego naj naj z okazji pierwszej rocznicy ślubu!!!

Ania dolaczam sie do zyczen:tak::tak::tak::tak::tak:
Agnes to lepiej kup sobie balsam taki opalajacy co z kazdym smarowaniem zieksza sie opalenizna.po tygodniu samrowania bedziesz ladnie opalona:tak::tak::tak::tak:
ja twarz tez smarowalam w tatym roku na wiosne
a nad morzem sie nie opalilas?:sorry:

Witam was.
Jestem,ale tak jakby mnie nie było.:-:)-(
Idę leżeć,bo strasznie boli i ciało i umysł....

Dopisałam moje wszystkie 3 aniołki do sygnaturki.
Wreszcie się odważyłam.(*)
pozdrawiam Was

przykro mi :-(

cam, super film :tak: spokojnej nocki Kochane do jutra :tak: a tu do śmiechu na noc :-D:-D
Do baru przychodzi facet. Za ladą siedzi super laska, na ścianie menu:
kanapka z serem - 2 zł
kanapka z szynką - 3 zł
obciągnięcie dłonią - 5 zł
Mężczyzna patrzy na seksowną sprzedawczynie i pyta:
- To ty obciągasz ręką?
- Tak skarbie - mruczy uwodzicielsko laska
- To umyj dobrze łapska i daj mi kanapkę z serem

Facet kocha się z kobietą i w pewnym momencie mówi:
- Kochanie, idź do przedpokoju i przynieś łyżkę do butów.
- A po co?
- Bo jest tak fajnie, że bym jeszcze jajka włożył.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka kładzie sie do wyrka a ja wskoczyłam Was odwiedzić :-)
pobiegałam dzis sobie,dziś udało mi sie troszkę więcej bo aż 40 kółek-całe 25min biegania :tak::tak::tak::tak::tak:
jestem z siebie dumna :-D:-D:-D:-D:-D
potem chłodna kapiel,wybalsamowałam sie i czuje się jak w niebie :-p:-p:-p:-p

powiem Wam szczerze ze jak tak codziennie biegam no 2 dni miałam przerwy ale staram się regularnie to jakos tak lepiej sie czuję:tak::tak::tak::tak::tak:
i zaczyna mi sie to bieganie coraz bardziej podobać :-p:-p:-p:-p:-p:-p

jeszcze 1 dzień i we wtorek ściągamy Oliwce gips,ale się cieszę,ale te 3 tyg zleciały migusiem szok.
juz się nie mogę doczekać wtorku.

:

wcale ci sie nie dziwie ze nie mozesz sie doczekac wtorku

no i to bieganie...ja wole bardzo szybki marsz albo szybka jazde rowerem
jak ja mowie-jak sie czlowiek spoci od takiego wysilku to od razu szczesliwszy
calkiem jak po dobrym sexie:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

laski a co z Kerna?

AGNES
Gratuluje biegania:tak::tak:Ja poki co cwicze weidera ale nie co dzien i w sumie tez mnie kusi zeby zaczac biegac w kolo domu:tak::tak::tak:Ale z moja kondycja to trudno bedzie mi przebec jedno kolko na poczatku:szok::-D:-D:-D

dowikla nie bedzie tak źle,ja pierwszy razem przebiegłam 10kólek a po 5 dniach biegania już 40.dałabys rade spokojnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a nad morzem sie nie opalilas?:sorry:

laski a co z Kerna?

opaliłam opaliłam,ale nie wiesz jak to jest że chce się zawzze więcej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no to się doigrałam ale jest już ok,tyle razy się dziś szorowałam ze doszłam do swojej opalenizny z nad morza takze jest gicior :tak::tak::tak::tak::tak:

własnie co z kerną????juz bardzo długo się nie odzywa:sorry::sorry::sorry::sorry: ma któraś z Was do niej numer?????

No to moje stwory poszly sie polozyc i mam nadzieje ze zaraz beda spali:tak::tak::tak:

Ja mam numer do KERNY i jak nie zapomne to jutro do Niej napisze:tak::tak::tak:
Ale wiem ,ze na jakims innym watku cos pisala:-):tak:

dowikla masz rację,i to dziś pisala na wątku przyszłych mam na dziale zakupowo-wyprawkowym ok 19.30:tak::tak::tak::tak: i prawie codziennie tam pisze.a dlaczego z nami już nie pisze tego nie wiem :sorry::sorry::sorry::sorry::no::no::no::no::no::no::no:

juz nas chyba nie lubi :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
Witam z rana. Pogoda się zepsuła, ale to dobrze przynajmniej jest czym oddychać :tak: my już po śniadanku, Kuba ogląda z mamą serial a ja herbatkę popijam :tak: muszę iść na zakupy ale mi się nie chce, więc chyba poczekam aż M wróci z pracy i sobie pojedziemy :-) i będzie jak zawsze, opłaty zakupy i po kasie :sorry: ale mam nadzieję że mi przyjdzie wyrównanie z wojska za mieszkanie to będzie jakieś 2 koła do przodu to się więcej opłat zrobi :tak: a ja w tygodniu pisałam do Kerny ale mi nic nie odpisała :no: więc nie wiem co się z nią dzieje :sorry:
Agnes gratuluję biegania :tak: ja też bym chciała a mam gdzie,bo lasu pełno ale nie mogę ze względu na serce :-(
Bubka to codziennie coś miałaś do roboty :tak:

Do góry