reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

Moje dziecię wstaje o 5-6 rano, wiec chodze notorycznie niewyspana :angry: No asle przynajmniej nie budzi sie 300 razy w nocy :tak:
m.oj Maks identycznie:baffled:4.30- 5.00 wstaje:baffled: wczesniej wstawał 5.30-6.00 a teraz mu się przestawiło:baffled: a wcz0raj juz go polozylismy pozniej spac, ale nic to nie dało i tak sie obudził o 5 i już nie chcial spać:baffled:
Medea to z kim tu był klip puszczony jak nie z Tobą? Czyżbym miała zaćmienie? No kurcze. Chyba jednak nie...

Dziewczyny ięe po tabsy i złoże głowę, bo mi zaraz oko wypłynie.
Dobranoc.
aaaaa Tobie chodzi pewnie o zapowiedź;-) to nie teledysk:rofl:

ja sama nie wiem jak ten klip jest zrobiony:rofl:

reklama
U mnie, tez kładzenie wcześniej spać nic nie daje :baffled: No ale ok 20 śpią już obie :tak:

A ja właśnie wcinam sobie bułeczkę owsianą z tawarozkiem :-p pycha:-p A dziewczyny tańczą przy piosenkach na VH1:tak:

Wiecie co dziewczyny, z tymi naszymi Matkami to wymiękam normalnie. TYle się nadenerwowaliśmy, nalataliśmy o ten kredyt tu i tam, a jak dziś nam w koncu przyznali to jedna i druga wściekłe osy, że one nam pożyczą bez procentu. I teraz trezba spowrotem do banku odstąpić od kredytu. Nie, zeby mi źle z tym było, bo to oszczędność4tys, no jakby nie patrzec drogą nie chodzi. Ale wiedziały już dawno, ze bedziemy załatwiać, no nie mogły tak od razu?
Ale kamień spadł mi z serca, bo wyliczyliśmy, że damy rade spałcić i w koncu przycisnie nas do rzucenia tego cholernego palenia, ale za 8 tys oddac 12 to sporo.

No i tyle. Musze małą powoli oswajać z pójściem spać, bo cos mało śpiąca jest, wpadnę jeszcze później.PA
tyle dobrze ze sie obudzily na czas nimm nie jest za pozno,
bo jakbyscie wzieli juz kredyt to po ptokach :sorry2:
hej mamuski wieczorkiem.:-)
moje dzieci juz spia,m na zakupach w tesco a ja tak buszuje po allegro bo szukam sukienki na wesele i jest kilka fajnych ale nie na moja figóre:-(
jak ja uwielbiam jak moje dzieci spia jest taka cisza i spokój w domu.

spokojnej nocki:happy2:
a czego szukasz konkretnie ??
luna nowy, bo ze mną żadnego nie widziałyście:-p:-p:-p:-p:-p
patrysia
no to raczej nie zobaczysz w tv, ale pewnie na you tube wrzuca;-):-p:-p:-p
jak sewek?
jak wrzuca na you tube to daj mi znac :-D
a Sewi juz dobrze :tak:
Witam wieczorkiem:-)
W koncu udalo mi sie dotrzec i jestem mega padnieta:no:Do poludnia mialam gosci i w sumie razem mialam 7 dzieci w domu:szok:No sajgon mialam nieziemski:-D:szok:Siora zostawila Kacpra u mnie do jutra,wiec spakowalam cala czworke dzieci i jechalismy na zakupy:tak:Dobrze ze w tej galerii jest taka salka zabaw na ktorej mozna zostawiac dzieciaki na czas zakupow to zostawilam tam wszystkich hehe i razme z druga siora se pobuszowalysmy po sklepach:tak::tak::tak:I znowu udalo mi sie kupic trzy bluzeczki w new yorker:tak::tak::tak:Oprocz tego kupowalam zarelko,picie i srodki czystosci:tak::tak::tak:Jak wrocilismy do domu to nakarmilam to stadto i znowu z Nimi wyszlam:tak:Teraz dziewczynki juz spia a chlopacy gadaja sobie:tak:

LUNKA
To dobrze ze Mamy Wam pozycza ta kaske:tak::tak::tak:
Zawsze to jest bez procentu:-)

ANKA
Szerokiej drogi:tak::tak::tak:Daj jakos znac jak dojedziesz:tak::tak::tak:

Tez czytalam o tej dziewczynie :no::no::no:Straszna tragedia:-:)no:
ho ho ho ale mialas gromade w domku :szok::-D
U mnie, tez kładzenie wcześniej spać nic nie daje :baffled: No ale ok 20 śpią już obie :tak:

A ja właśnie wcinam sobie bułeczkę owsianą z tawarozkiem :-p pycha:-p A dziewczyny tańczą przy piosenkach na VH1:tak:
u nas tez zwykkle dzieci spia o 20 - Sewek troche pozniej ale Niki zawsze... :-)

witam wczoraj mnie wylogowalo.... :angry:
dzwonili z windykacji ze maja zaleglosc bo pozyczka nie splacona (rata miesieczna - 220 zl) no i moj mowi ze jest spalcona - ja tez sie upieralam ze jest bo wiem ze placilam i kazala dzis dzwonic zeby to wyjasnic
a zed net nam wczoraj padl to jeszcze musialam wieczorem isc do rodzicow dobrze ze to kawalek :tak: no i sprawdzilam historie i faktycznie wplacone jest ale na inne konto zrobilam przelew:szok::szok::szok: tzn tez do lukasa ale na rate za nawigacje :sorry2::sorry2:
i dzis musze tam dzwonic i wyjasniac
ale predzej to musze zazdzwonic do lekarza z Sewkiem bo kontrola dzisiaj.
m spi bo przyszedl z nocki wiec zaraz ubiore sie i pojde do mamy...

no my juz po sniadanku ja przy kawce, Niki je chlebek
trza ogarnac troche chalupe bo sienie wyrobie :-D
papa

hej laski
wczoraj mnie nie bylo i wogole mnie teraz mniej bedzie
dzxieki tym kokardkom:sorry2:
ale pierwse zamowienie mam 3 tys kokardek za 90 zł:tak:
juz mam zrobione 1200
a do poniedzialku mam czas:tak::tak:
zaraz zasiede znow

troszke was poczytalam, ale tylko tak pobieznie

patrysiu wpolczuje wypadku z Sekiem ale doczytalam ze juz dobrze:tak::tak::tak:

as ty to sie masz z tym Kubą, a może zmiana dentysty?
wspolczuje tak patrzec jak dziecko cierpi to masakra:no::no::no:

magdamir śliczniutkie zdjatka

malinka no mniej mnie mniej niestety, ale cos za cos, a m teraz dwa tyg urlopu dostal wiec..
stwierdzil ze bedzie na jagody chodzil zeby cosik dorobic i na jakies wkacyjki malutkie uderzyc:tak::tak:
do rodziny pewnie ale to zawze nie w domu:-D:-D

Witam i ja
Wlasnie zjedlismy sniadanko-tosty:tak::tak::tak:jeszcze troszke posiedze z dzieciakami w domku i niedlugo wyjdziemy na dwor bo juz Ich roznosi hehe:szok::-DPogoda sie troszke poprawila:tak::tak::tak:Pranie sie pierze no i pewnie jutro bede miala full prasowania:no:

Jesli chodzi o spanie dzieci to ja nigdy nie mialam z tym problemu:tak::tak::tak:Oczywiscie zdarzylo sie kilka wyjatkowych sytuacji ale ogolnie to moje dzieci sa spioszkami za mna;-):-)

PATRYSIU
No to rzeczywiscie nie fajna sytuacja z tym kredytem:szok::szok::szok:Oby szybko udalo sie to wyjasnic:tak::tak::tak:

NATALI
Super,ze kokardki wypalily:tak::tak::tak:

czesc mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten słoneczny dzien.:-)
pogoda sie polepszyła wiec i ja mam lepszy humor.czeka mnie za chwilke prasowanie ale nie chce mi sie.posprzatałam sobie,obiad mam z wczoraj wiec teraz popijam kawke i odpoczywam.dzieci spią a krystek na dworze sie bawi.
od dzis zaczełam uczyc moje dzieci sikania do nocniczka ale widze ze Cieżko bedzie:no:wcale nie chca mi siedziec na nocniku:wściekła/y:uciekaja i maja w nosie.
dowiklus-i tu mam prosbe do Ciebie moze ty mi powiesz jak odluczalas swoje male od pieluch.a może ja za wczesnie chce ich odłuczyc.oni mi jeszcze nie mówią wiec nie wiem czy rozumieją.

natalineczka-a jednak udalo sie z tymi kokardkami:tak:
a jak po spotkaniu?

Laseczki melduję tylko że żyję :tak:ale od 2 dni głowa tak mnie boli że..............
Pietruszka ma ostatnie dni urlopu od oniedziału do pracy a tak fajnie nam było ......
Antonio rośnie broi ile wlezie :-D:-D:-DJulka z Adamem w niedzielę wracają ja na cały weekend do pracy ech.......
pogoda spoko tyle dobrego:tak:
buziaki dla was wszystkich jak mi trochę przejdzie to zagoszczę na długo :-D:-D:-D

Witam popołudniowo :tak: Dziewczyny wcinaja fryty, matka ma lenia w dalszym ciągu :sorry2:

Natalieczka, super, że się udało z kokardkami :tak:

Lidka, ja to jestem zdania, ze za wczesnie na oducznie, ale sa rózne szkoły.

Malinka, współczuje głowy, moja też coś ostatni pobolewa :baffled:

Pogoda lepsza to moge trochę poprac, bo juz mi zaczęłao z łazienki wychodzic :szok::-D

Witam.
Nie mam siły dziś Was poczytać.
Byłam z młodym w Multikinie ,bo wczoraj dostał w fundacji wolczera na jakiś film.
Od razu trzeba go przecież wykorzystać :-D:-D:-D:-D
Pojechaliśmy do Multikina na "Ryś i spółka " Filmik całkiem przyjemny jak dla mnie i dla Kuby,bo on sporo wie o ochronie zwierząt i ten temat go interesuje.:tak::-):-).
Polecam więc dla nieco starszych dzieci,bo maluszki nie zrozumieją tematu,chociaż zwierzątek sporo jest to jak lubią to spoko.

Zaliczyliśmy też "Smyka",bo trzeba było nowe Lego i Playmobil pooglądać i zaciągnęło mnie do Mother care ,gdzie Kubuś wsiąkł w zabawkach na ponad godzinkę :szok::szok::szok::szok:.
Upolowałam dla małego Puzzle podłogowe,które zastąpią mu dywanik pod łóżko w mega promocji
z 91 zł na 39 ,ale naprawdę jak dla mnie to wyjątkowo ładny obrazek.
Udało mi się fotkę tel zrobić.

Na koniec był Mc Donald' oczywiście :-D:-D:-D:-D
Jestem naprawdę zmęczona,muszę poleżeć,bo coś słabo dziś ze mną .
Za dużo się nałaziłam.
Zajrzę może wieczorkiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorkiem:-)
W koncu udalo mi sie dotrzec i jestem mega padnieta:no:Do poludnia mialam gosci i w sumie razem mialam 7 dzieci w domu:szok:No sajgon mialam nieziemski:-D:szok:Siora zostawila Kacpra u mnie do jutra,wiec spakowalam cala czworke dzieci i jechalismy na zakupy:tak:Dobrze ze w tej galerii jest taka salka zabaw na ktorej mozna zostawiac dzieciaki na czas zakupow to zostawilam tam wszystkich hehe i razme z druga siora se pobuszowalysmy po sklepach:tak::tak::tak:I znowu udalo mi sie kupic trzy bluzeczki w new yorker:tak::tak::tak:Oprocz tego kupowalam zarelko,picie i srodki czystosci:tak::tak::tak:Jak wrocilismy do domu to nakarmilam to stadto i znowu z Nimi wyszlam:tak:Teraz dziewczynki juz spia a chlopacy gadaja sobie:tak:

LUNKA
To dobrze ze Mamy Wam pozycza ta kaske:tak::tak::tak:
Zawsze to jest bez procentu:-)

ANKA
Szerokiej drogi:tak::tak::tak:Daj jakos znac jak dojedziesz:tak::tak::tak:

Tez czytalam o tej dziewczynie :no::no::no:Straszna tragedia:-:)no:
No to Kochana miałaś sajgon w domu :tak::-) ale przynajmniej się dzieci wyszalały razem :tak:
witam wczoraj mnie wylogowalo.... :angry:
dzwonili z windykacji ze maja zaleglosc bo pozyczka nie splacona (rata miesieczna - 220 zl) no i moj mowi ze jest spalcona - ja tez sie upieralam ze jest bo wiem ze placilam i kazala dzis dzwonic zeby to wyjasnic
a zed net nam wczoraj padl to jeszcze musialam wieczorem isc do rodzicow dobrze ze to kawalek :tak: no i sprawdzilam historie i faktycznie wplacone jest ale na inne konto zrobilam przelew:szok::szok::szok: tzn tez do lukasa ale na rate za nawigacje :sorry2::sorry2:
i dzis musze tam dzwonic i wyjasniac
ale predzej to musze zazdzwonic do lekarza z Sewkiem bo kontrola dzisiaj.
m spi bo przyszedl z nocki wiec zaraz ubiore sie i pojde do mamy...

no my juz po sniadanku ja przy kawce, Niki je chlebek
trza ogarnac troche chalupe bo sienie wyrobie :-D
papa
Dobrze że się chociaż te pieniądze znalazły :tak: moja koleżanka przez przypadek przez chyba 3 miesiące płaciła komuś studia :sorry2: na szczęście pieniądze oddane ale ze studiów ją oddalili bo nie płaciła za siebie i na dodatek na nowo czesne musiała zapłacić :sorry2:
hej laski
wczoraj mnie nie bylo i wogole mnie teraz mniej bedzie
dzxieki tym kokardkom:sorry2:
ale pierwse zamowienie mam 3 tys kokardek za 90 zł:tak:
juz mam zrobione 1200
a do poniedzialku mam czas:tak::tak:
zaraz zasiede znow

troszke was poczytalam, ale tylko tak pobieznie

patrysiu wpolczuje wypadku z Sekiem ale doczytalam ze juz dobrze:tak::tak::tak:

as ty to sie masz z tym Kubą, a może zmiana dentysty?
wspolczuje tak patrzec jak dziecko cierpi to masakra:no::no::no:

magdamir śliczniutkie zdjatka

malinka no mniej mnie mniej niestety, ale cos za cos, a m teraz dwa tyg urlopu dostal wiec..
stwierdzil ze bedzie na jagody chodzil zeby cosik dorobic i na jakies wkacyjki malutkie uderzyc:tak::tak:
do rodziny pewnie ale to zawze nie w domu:-D:-D
A skąd wiesz o tych kokardkach? Też bym musiała sobie jakąś prace chałupniczą znaleść :tak: na jagody? To niestety nie dla mnie ale życzę powodzenia dla M :tak:
Witam.
Nie mam siły dziś Was poczytać.
Byłam z młodym w Multikinie ,bo wczoraj dostał w fundacji wolczera na jakiś film.
Od razu trzeba go przecież wykorzystać :-D:-D:-D:-D
Pojechaliśmy do Multikina na "Ryś i spółka " Filmik całkiem przyjemny jak dla mnie i dla Kuby,bo on sporo wie o ochronie zwierząt i ten temat go interesuje.:tak::-):-).
Polecam więc dla nieco starszych dzieci,bo maluszki nie zrozumieją tematu,chociaż zwierzątek sporo jest to jak lubią to spoko.

Zaliczyliśmy też "Smyka",bo trzeba było nowe Lego i Playmobil pooglądać i zaciągnęło mnie do Mother care ,gdzie Kubuś wsiąkł w zabawkach na ponad godzinkę :szok::szok::szok::szok:.
Upolowałam dla małego Puzzle podłogowe,które zastąpią mu dywanik pod łóżko w mega promocji
z 91 zł na 39 ,ale naprawdę jak dla mnie to wyjątkowo ładny obrazek.
Udało mi się fotkę tel zrobić.

Na koniec był Mc Donald' oczywiście :-D:-D:-D:-D
Jestem naprawdę zmęczona,muszę poleżeć,bo coś słabo dziś ze mną .
Za dużo się nałaziłam.
Zajrzę może wieczorkiem.
No to dzień pełen wrażeń miałaś :tak: teraz odpoczywaj a puzzle super :-D

Witam. Nie dawno wróciliśmy od mamy :tak: na targu znalazłam super dwa garnki z podwójnym dnem, dałam 18zł gdzie w sklepie za jeden co najmniej 30zł trzeba dać :tak: ja coś padnięta jestem i brzuch mnie boli, ale to może dlatego że mało dzisiaj zjadłam. Zaraz sobie zrobię kolacyjkę :tak: Kuba znowu spać pójdzie po 21 bo godzinkę u mamy spał :sorry2: ja nie wiem czemu jest tak zawsze że jak się jedzie do rodziców z jedną torbą to się wraca z trzema :-D:-D miłej nocki Kochane :-D

Do góry