reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten słoneczny dzien.:-)
pogoda sie polepszyła wiec i ja mam lepszy humor.czeka mnie za chwilke prasowanie ale nie chce mi sie.posprzatałam sobie,obiad mam z wczoraj wiec teraz popijam kawke i odpoczywam.dzieci spią a krystek na dworze sie bawi.
od dzis zaczełam uczyc moje dzieci sikania do nocniczka ale widze ze Cieżko bedzie:no:wcale nie chca mi siedziec na nocniku:wściekła/y:uciekaja i maja w nosie.
dowiklus-i tu mam prosbe do Ciebie moze ty mi powiesz jak odluczalas swoje male od pieluch.a może ja za wczesnie chce ich odłuczyc.oni mi jeszcze nie mówią wiec nie wiem czy rozumieją.

natalineczka-a jednak udalo sie z tymi kokardkami:tak:
a jak po spotkaniu?
na spotkaniu nie bylam:sorry2::sorry2:
auto zaczelo mi sie pier..... wiec wolalam nie ryzykowac:no:
a co do nocniowania kochana to dopiero pierwszy dzien czarek tez w pierwszy dzien sikal na podloge i za nim ze sciera latalam:tak::tak:
to normalka nie ma sie co denerwowac
dziecko musi zrozumiec co sie dzieje z jego cialem i jak to odczuwac:tak::tak::tak:
zalapia szybcikiem zobaczysz:tak::tak::tak::tak:
Witam.
Nie mam siły dziś Was poczytać.
Byłam z młodym w Multikinie ,bo wczoraj dostał w fundacji wolczera na jakiś film.
Od razu trzeba go przecież wykorzystać :-D:-D:-D:-D
Pojechaliśmy do Multikina na "Ryś i spółka " Filmik całkiem przyjemny jak dla mnie i dla Kuby,bo on sporo wie o ochronie zwierząt i ten temat go interesuje.:tak::-):-).
Polecam więc dla nieco starszych dzieci,bo maluszki nie zrozumieją tematu,chociaż zwierzątek sporo jest to jak lubią to spoko.

Zaliczyliśmy też "Smyka",bo trzeba było nowe Lego i Playmobil pooglądać i zaciągnęło mnie do Mother care ,gdzie Kubuś wsiąkł w zabawkach na ponad godzinkę :szok::szok::szok::szok:.
Upolowałam dla małego Puzzle podłogowe,które zastąpią mu dywanik pod łóżko w mega promocji
z 91 zł na 39 ,ale naprawdę jak dla mnie to wyjątkowo ładny obrazek.
Udało mi się fotkę tel zrobić.

Na koniec był Mc Donald' oczywiście :-D:-D:-D:-D
Jestem naprawdę zmęczona,muszę poleżeć,bo coś słabo dziś ze mną .
Za dużo się nałaziłam.
Zajrzę może wieczorkiem.
świetne te puzzle kochana:tak::tak::tak::tak:
A skąd wiesz o tych kokardkach? Też bym musiała sobie jakąś prace chałupniczą znaleść :tak: na jagody? To niestety nie dla mnie ale życzę powodzenia dla M :tak:
u nas jest taka firma niemiecka i pakuje czekoladki Lindta i sami sobie robia kokardki do tego pakowania i ja na tych czekoladkach pracowalam, zreszta w kokardkach u nas wiekszosc osob pracuje ale na zakladzie:tak::tak::tak:

hej hej
m poszedl do sklepu po pifffko a ja myk myk na bb
kokardek ino 600 mi zostalo wiec wieczorkiem sobie zasiede i jakies 300 pykne wiec jutro juz na luzie:tak::tak::tak::tak:

oj kochane
nie chwalilam sie mamy juz wozeczek dla niuni:tak::tak::tak:
ten co wam pokazywalam za 180 zl
uzywany ale baaaaardzo zadbany i porzadny, jak go m zobaczyl to mi powiedzial ze za chiny by go za ta cene nie sprzedal:no::-D:-D
i zkupilam sobie termometr do czola i ucha dla maluchow:tak::tak:
82 zl z przesylka ale nie bede meczyc dzieci normalnym:tak:
a wiem jak sie z czarkiem meczylam ostatnio zeby mu temp zmierzyc:sorry2:

zasatanawiamy sie tez na wymiana autka ale to raczej bardziej odlegle plany

w biedronce sa baardzo fajne krzeselka dla dzieciaczkow po 25 zl, ale strasznie czarkowi do gustu przypadlo, takie fajne wygodne ze raz nam na nim zasnął:-D:-D:-D

reklama
Beta, dobre :D

Witam porannie, pogoda sie klaruje, ciepełko, tylko mnie coś muli :/ i dzień będzie do D :/

Miłej soboty kobitki :)
Witam w klubie, ja też dzisiaj jakaś zmulona i bez humoru jestem :sorry2:
Witam i ja
Znowu sie nie wyspalam bo mam takich durnych sasiadow ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sniadanko sie szykuje a pozniej chyba rozstawie basen i sie poopalam:tak::tak::tak:Pogoda zrobila sie superowa,pranie mi wyschlo wiec poznije planuje poprasowac i chcialabym zrobic te golabki bez zawijania:tak::tak::tak:
Mlodzi juz buszuja po kuchni bo czuja zarelko hehe,wiec ja mam tu spokoj:-);-)

BEATKO
Moje mi na szczescie rosna w mega wolnym tempie:tak::tak::tak:

MH
A co Ty ostatnio stale masz taki humorek?
Też bym chciała żeby Kuba pomału rósł ale się nie da :sorry2: mama wysoka tata też i niestety dziecko także :sorry2:
u nas jest taka firma niemiecka i pakuje czekoladki Lindta i sami sobie robia kokardki do tego pakowania i ja na tych czekoladkach pracowalam, zreszta w kokardkach u nas wiekszosc osob pracuje ale na zakladzie:tak::tak::tak:

hej hej
m poszedl do sklepu po pifffko a ja myk myk na bb
kokardek ino 600 mi zostalo wiec wieczorkiem sobie zasiede i jakies 300 pykne wiec jutro juz na luzie:tak::tak::tak::tak:

oj kochane
nie chwalilam sie mamy juz wozeczek dla niuni:tak::tak::tak:
ten co wam pokazywalam za 180 zl
uzywany ale baaaaardzo zadbany i porzadny, jak go m zobaczyl to mi powiedzial ze za chiny by go za ta cene nie sprzedal:no::-D:-D
i zkupilam sobie termometr do czola i ucha dla maluchow:tak::tak:
82 zl z przesylka ale nie bede meczyc dzieci normalnym:tak:
a wiem jak sie z czarkiem meczylam ostatnio zeby mu temp zmierzyc:sorry2:

zasatanawiamy sie tez na wymiana autka ale to raczej bardziej odlegle plany

w biedronce sa baardzo fajne krzeselka dla dzieciaczkow po 25 zl, ale strasznie czarkowi do gustu przypadlo, takie fajne wygodne ze raz nam na nim zasnął:-D:-D:-D
Szkoda że u mnie nie ma takiej firmy, z miłą chęcią bym się czymś zajęła :tak: no to szybko Ci idzie z tymi kokardkami :tak: ja z nocnikiem zaprzestałam, bo Kuba latał i nic z tego nie szło :no: więc wolę jeszcze trochę poczekać, widać nie jego czas na to :tak:

A ja sobie sprzątnęłam, ciasto zrobiłam i mam labę :tak:coś się zachmurzyło, z miłą chęcią bym się poszła przejść ale nie chce mi się malować i głowy myć :sorry2: lenistwo się szerzy na całego :-D

hejka.

Oliwkę dopiero spać połozyłam bo póxno od teściów przyjechalismy.

M juz podsypia aja wskoczyłam na bb ale za wiele to Wy nie napisałyście o nie :-D:-D:-D

a ja jetsem wkurzona bo chciłam byc bardziej opalona i kolezanka mnie namówiła na chusteczki samoopalające i wypróbowałam a teraz wyglądam na twrazy jak żółta kaczka normalnie :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:tak mnie siekło ze szok oby to szybko zeszło,jutro będe co chwila twarz myła aby to zeszło :-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam zyje w pracy w porżadku staram sie o caly etat a;le jpowiem szczerze ze mysla o innej pracy zdrowie na razie dopisuje dzieciaki daja popalic maz grzeczny duzo mi pomaga a ja na jutro przygotowalm krokiety bo znowu pracuje caly dzien pozdrawiam :-)

Witam:tak:

Dzisaj lekko zmęczona, wczoraj byliśmy na urodzinach u znajmoeje, aże zakonczyłam już prawie przygodę z karmirnirm piersią to mogłam poszleć i dzisiaj jestem lekko nieprzytomna :szok::-D:-D

...
MH
A co Ty ostatnio stale masz taki humorek?

Zmęczenie wychodzi mi bokiem...

witam zyje w pracy w porżadku staram sie o caly etat a;le jpowiem szczerze ze mysla o innej pracy zdrowie na razie dopisuje dzieciaki daja popalic maz grzeczny duzo mi pomaga a ja na jutro przygotowalm krokiety bo znowu pracuje caly dzien pozdrawiam :-)

No to super, same dobre wieści :tak: Mi się ostatgni cos praca marzy :eek: No ale ja bardzo sceptycznie podchodzę do niań z żłobków więc chyba sobie jeszcze poczekam :sorry:

Mieliśmy na działkę jechać, ale pogoda nam pllany popsuła :-(

hejka.

Oliwkę dopiero spać połozyłam bo póxno od teściów przyjechalismy.

M juz podsypia aja wskoczyłam na bb ale za wiele to Wy nie napisałyście o nie :-D:-D:-D

a ja jetsem wkurzona bo chciłam byc bardziej opalona i kolezanka mnie namówiła na chusteczki samoopalające i wypróbowałam a teraz wyglądam na twrazy jak żółta kaczka normalnie :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:tak mnie siekło ze szok oby to szybko zeszło,jutro będe co chwila twarz myła aby to zeszło :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Solarium już lepsze od tych chusteczek :tak: życzę powodzenia żeby Ci zeszło. Ja bym proponowała jakimś kremem dla dzieci to zetrzeć, posmarować grubo poczekać chwilkę i zetrzeć :tak: może to pomoże :tak:
Fajnie że zajrzałaś. Nie pracuj tyle :tak::tak: odpocznij czasami ;-)
Witam:tak:

Dzisaj lekko zmęczona, wczoraj byliśmy na urodzinach u znajmoeje, aże zakonczyłam już prawie przygodę z karmirnirm piersią to mogłam poszleć i dzisiaj jestem lekko nieprzytomna :szok::-D:-D

Zmęczenie wychodzi mi bokiem...

No to super, same dobre wieści :tak: Mi się ostatgni cos praca marzy :eek: No ale ja bardzo sceptycznie podchodzę do niań z żłobków więc chyba sobie jeszcze poczekam :sorry:

Mieliśmy na działkę jechać, ale pogoda nam pllany popsuła :-(
Widzę że w sprawie pracy nie tylko ja tak myślę :tak: ja też jakoś do przedszkola Kuby nie chce wysyłać, wolę poczekać z rok jeszcze :tak: a u mnie słoneczko świeci :tak:

Witam. Coś nie wyspana jestem i głowa mnie zaczyna boleć :baffled: Śniadanko mi się gotuje, na kiełbaskę mnie chęć naszła :tak: Kuba się bawi a M leży :sorry: na dzisiaj obiadek mam ze wczoraj więc mam wolne od kuchni :tak: jak się pogoda utrzyma to potem pójdziemy się przejść bo już w domu idzie oszaleć :tak: u mnie za blokiem są domki i ktoś wczoraj sobie grilla robił i mi w domu kiełbachą pachniało :laugh2: normalnie myślałam że jajo zniosę tak mi się zachciało grilla. Ostatnio jadłam chyba z miesiąc temu jak nie dalej :sorry: idę zjeść śniadanko, zajrzę potem :tak:
Aniu wszystkiego naj naj z okazji pierwszej rocznicy ślubu!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was.
Jestem,ale tak jakby mnie nie było.:-:)-(
Idę leżeć,bo strasznie boli i ciało i umysł....

Dopisałam moje wszystkie 3 aniołki do sygnaturki.
Wreszcie się odważyłam.(*)
pozdrawiam Was

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja
Wczoraj juz nie zgladalam bo wyszlam z mlodymi na dwor i siedzielismi do wieczora:tak::tak:Pozniej przyszla sasiadka z naleweczka wlasnej roboty,a ze naleweczka mi niezle wchodzila to poszlam polozyc dzieci i zeszlam z powrotem,takze do domu przyszlam po 1:tak::tak::tak:Dzieci rano mi pospaly do 10,wiec o 10;30 wychodzilam z wyrka:-pZjedlismy sniadanko,wystawilam basen i zeszlismy na dol:tak::tak::tak:Teraz sloneczko zaszlo to siedzimy troszke w domu:-)Dzieci ogladaja bajki a ja popralam sobie firanki i pomylam podlogi:-):tak::tak::tak:Zaraz odgrzeje spaghetti i bedziemy jesc,chyba ze mlode usna mi na dywanie hehe;-):-)

AGNES
No to niezle sie zalatwilas tymi chusteczkami:szok::szok::szok:Moze sprobuj jakims peelingiem gruboziarnistym sie walnac:tak::tak::tak:

BEATA
No ja tez bym se zjadla cos z grilla,ale jakos nie chce mi sie grilla robic;-)

AS
[*]
:-:)-:)-(

No to moje dziewczynki spia na dywanie :tak::tak::tak:

Zmykam troszke poprasowac:-)

Ostatnia edycja:
Do góry