Natalineczka555
kocham kochać :)
na spotkaniu nie bylamczesc mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten słoneczny dzien.:-)
pogoda sie polepszyła wiec i ja mam lepszy humor.czeka mnie za chwilke prasowanie ale nie chce mi sie.posprzatałam sobie,obiad mam z wczoraj wiec teraz popijam kawke i odpoczywam.dzieci spią a krystek na dworze sie bawi.
od dzis zaczełam uczyc moje dzieci sikania do nocniczka ale widze ze Cieżko bedziewcale nie chca mi siedziec na nocnikuuciekaja i maja w nosie.
dowiklus-i tu mam prosbe do Ciebie moze ty mi powiesz jak odluczalas swoje male od pieluch.a może ja za wczesnie chce ich odłuczyc.oni mi jeszcze nie mówią wiec nie wiem czy rozumieją.
natalineczka-a jednak udalo sie z tymi kokardkami
a jak po spotkaniu?
auto zaczelo mi sie pier..... wiec wolalam nie ryzykowac
a co do nocniowania kochana to dopiero pierwszy dzien czarek tez w pierwszy dzien sikal na podloge i za nim ze sciera latalam
to normalka nie ma sie co denerwowac
dziecko musi zrozumiec co sie dzieje z jego cialem i jak to odczuwac
zalapia szybcikiem zobaczysz
świetne te puzzle kochanaWitam.
Nie mam siły dziś Was poczytać.
Byłam z młodym w Multikinie ,bo wczoraj dostał w fundacji wolczera na jakiś film.
Od razu trzeba go przecież wykorzystać
Pojechaliśmy do Multikina na "Ryś i spółka " Filmik całkiem przyjemny jak dla mnie i dla Kuby,bo on sporo wie o ochronie zwierząt i ten temat go interesuje.:-):-).
Polecam więc dla nieco starszych dzieci,bo maluszki nie zrozumieją tematu,chociaż zwierzątek sporo jest to jak lubią to spoko.
Zaliczyliśmy też "Smyka",bo trzeba było nowe Lego i Playmobil pooglądać i zaciągnęło mnie do Mother care ,gdzie Kubuś wsiąkł w zabawkach na ponad godzinkę .
Upolowałam dla małego Puzzle podłogowe,które zastąpią mu dywanik pod łóżko w mega promocji
z 91 zł na 39 ,ale naprawdę jak dla mnie to wyjątkowo ładny obrazek.
Udało mi się fotkę tel zrobić.
Na koniec był Mc Donald' oczywiście
Jestem naprawdę zmęczona,muszę poleżeć,bo coś słabo dziś ze mną .
Za dużo się nałaziłam.
Zajrzę może wieczorkiem.
u nas jest taka firma niemiecka i pakuje czekoladki Lindta i sami sobie robia kokardki do tego pakowania i ja na tych czekoladkach pracowalam, zreszta w kokardkach u nas wiekszosc osob pracuje ale na zakladzieA skąd wiesz o tych kokardkach? Też bym musiała sobie jakąś prace chałupniczą znaleść na jagody? To niestety nie dla mnie ale życzę powodzenia dla M
hej hej
m poszedl do sklepu po pifffko a ja myk myk na bb
kokardek ino 600 mi zostalo wiec wieczorkiem sobie zasiede i jakies 300 pykne wiec jutro juz na luzie
oj kochane
nie chwalilam sie mamy juz wozeczek dla niuni
ten co wam pokazywalam za 180 zl
uzywany ale baaaaardzo zadbany i porzadny, jak go m zobaczyl to mi powiedzial ze za chiny by go za ta cene nie sprzedal
i zkupilam sobie termometr do czola i ucha dla maluchow
82 zl z przesylka ale nie bede meczyc dzieci normalnym
a wiem jak sie z czarkiem meczylam ostatnio zeby mu temp zmierzyc
zasatanawiamy sie tez na wymiana autka ale to raczej bardziej odlegle plany
w biedronce sa baardzo fajne krzeselka dla dzieciaczkow po 25 zl, ale strasznie czarkowi do gustu przypadlo, takie fajne wygodne ze raz nam na nim zasnął