fajnie ze udalo sie z kokardkami, no to teraz masz co robichej laski
wczoraj mnie nie bylo i wogole mnie teraz mniej bedzie
dzxieki tym kokardkom
ale pierwse zamowienie mam 3 tys kokardek za 90 zł
juz mam zrobione 1200
a do poniedzialku mam czas
zaraz zasiede znow
troszke was poczytalam, ale tylko tak pobieznie
patrysiu wpolczuje wypadku z Sekiem ale doczytalam ze juz dobrze
as ty to sie masz z tym Kubą, a może zmiana dentysty?
wspolczuje tak patrzec jak dziecko cierpi to masakra
magdamir śliczniutkie zdjatka
malinka no mniej mnie mniej niestety, ale cos za cos, a m teraz dwa tyg urlopu dostal wiec..
stwierdzil ze bedzie na jagody chodzil zeby cosik dorobic i na jakies wkacyjki malutkie uderzyc
do rodziny pewnie ale to zawze nie w domu
szybko Ci to idzie ;-)
na kazdego przyjdzie czas, powoli zrozumieja o co kaman i beda sikac do nocnikaczesc mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten słoneczny dzien.:-)
pogoda sie polepszyła wiec i ja mam lepszy humor.czeka mnie za chwilke prasowanie ale nie chce mi sie.posprzatałam sobie,obiad mam z wczoraj wiec teraz popijam kawke i odpoczywam.dzieci spią a krystek na dworze sie bawi.
od dzis zaczełam uczyc moje dzieci sikania do nocniczka ale widze ze Cieżko bedziewcale nie chca mi siedziec na nocnikuuciekaja i maja w nosie.
wspolczuje bolu glowy, wracaj jak najszybciej ;-) bez boluLaseczki melduję tylko że żyję ale od 2 dni głowa tak mnie boli że..............
Pietruszka ma ostatnie dni urlopu od oniedziału do pracy a tak fajnie nam było ......
Antonio rośnie broi ile wlezie Julka z Adamem w niedzielę wracają ja na cały weekend do pracy ech.......
pogoda spoko tyle dobrego
buziaki dla was wszystkich jak mi trochę przejdzie to zagoszczę na długo
no i korzystaj jeszcze z wolnego Pietruszki
ten dywanik faktycznie tani i bardzo ladnyWitam.
Nie mam siły dziś Was poczytać.
Byłam z młodym w Multikinie ,bo wczoraj dostał w fundacji wolczera na jakiś film.
Od razu trzeba go przecież wykorzystać
Pojechaliśmy do Multikina na "Ryś i spółka " Filmik całkiem przyjemny jak dla mnie i dla Kuby,bo on sporo wie o ochronie zwierząt i ten temat go interesuje.:-):-).
Polecam więc dla nieco starszych dzieci,bo maluszki nie zrozumieją tematu,chociaż zwierzątek sporo jest to jak lubią to spoko.
Zaliczyliśmy też "Smyka",bo trzeba było nowe Lego i Playmobil pooglądać i zaciągnęło mnie do Mother care ,gdzie Kubuś wsiąkł w zabawkach na ponad godzinkę .
Upolowałam dla małego Puzzle podłogowe,które zastąpią mu dywanik pod łóżko w mega promocji
z 91 zł na 39 ,ale naprawdę jak dla mnie to wyjątkowo ładny obrazek.
Udało mi się fotkę tel zrobić.
Na koniec był Mc Donald' oczywiście
Jestem naprawdę zmęczona,muszę poleżeć,bo coś słabo dziś ze mną .
Za dużo się nałaziłam.
Zajrzę może wieczorkiem.
idealny dla dzieci!!!
fajnie dzionek spedziliscie
ja witam wieczornie ale spadam
wiec tak na szybko, net mi muli jak nie wiem
wyjasnilismy z kredytem, moj m zadzwonil i zlozyl jakby reklamacje do 7 dni maja zaksiegowac ieniadze na prawidlowym koncie.
za chwile kapanie dzieci i spanie
dobranoc wszystkim bo juz pewnie nie zajrze ;-)