reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski
wczoraj mnie nie bylo i wogole mnie teraz mniej bedzie
dzxieki tym kokardkom:sorry2:
ale pierwse zamowienie mam 3 tys kokardek za 90 zł:tak:
juz mam zrobione 1200
a do poniedzialku mam czas:tak::tak:
zaraz zasiede znow

troszke was poczytalam, ale tylko tak pobieznie

patrysiu wpolczuje wypadku z Sekiem ale doczytalam ze juz dobrze:tak::tak::tak:

as ty to sie masz z tym Kubą, a może zmiana dentysty?
wspolczuje tak patrzec jak dziecko cierpi to masakra:no::no::no:

magdamir śliczniutkie zdjatka

malinka no mniej mnie mniej niestety, ale cos za cos, a m teraz dwa tyg urlopu dostal wiec..
stwierdzil ze bedzie na jagody chodzil zeby cosik dorobic i na jakies wkacyjki malutkie uderzyc:tak::tak:
do rodziny pewnie ale to zawze nie w domu:-D:-D
fajnie ze udalo sie z kokardkami, no to teraz masz co robic :tak::tak::-D:-D
szybko Ci to idzie ;-)
czesc mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten słoneczny dzien.:-)
pogoda sie polepszyła wiec i ja mam lepszy humor.czeka mnie za chwilke prasowanie ale nie chce mi sie.posprzatałam sobie,obiad mam z wczoraj wiec teraz popijam kawke i odpoczywam.dzieci spią a krystek na dworze sie bawi.
od dzis zaczełam uczyc moje dzieci sikania do nocniczka ale widze ze Cieżko bedzie:no:wcale nie chca mi siedziec na nocniku:wściekła/y:uciekaja i maja w nosie.
na kazdego przyjdzie czas, powoli zrozumieja o co kaman i beda sikac do nocnika :tak:
Laseczki melduję tylko że żyję :tak:ale od 2 dni głowa tak mnie boli że..............
Pietruszka ma ostatnie dni urlopu od oniedziału do pracy a tak fajnie nam było ......
Antonio rośnie broi ile wlezie :-D:-D:-DJulka z Adamem w niedzielę wracają ja na cały weekend do pracy ech.......
pogoda spoko tyle dobrego:tak:
buziaki dla was wszystkich jak mi trochę przejdzie to zagoszczę na długo :-D:-D:-D
wspolczuje bolu glowy, wracaj jak najszybciej ;-) bez bolu :tak:
no i korzystaj jeszcze z wolnego Pietruszki :tak::-D
Witam.
Nie mam siły dziś Was poczytać.
Byłam z młodym w Multikinie ,bo wczoraj dostał w fundacji wolczera na jakiś film.
Od razu trzeba go przecież wykorzystać :-D:-D:-D:-D
Pojechaliśmy do Multikina na "Ryś i spółka " Filmik całkiem przyjemny jak dla mnie i dla Kuby,bo on sporo wie o ochronie zwierząt i ten temat go interesuje.:tak::-):-).
Polecam więc dla nieco starszych dzieci,bo maluszki nie zrozumieją tematu,chociaż zwierzątek sporo jest to jak lubią to spoko.

Zaliczyliśmy też "Smyka",bo trzeba było nowe Lego i Playmobil pooglądać i zaciągnęło mnie do Mother care ,gdzie Kubuś wsiąkł w zabawkach na ponad godzinkę :szok::szok::szok::szok:.
Upolowałam dla małego Puzzle podłogowe,które zastąpią mu dywanik pod łóżko w mega promocji
z 91 zł na 39 ,ale naprawdę jak dla mnie to wyjątkowo ładny obrazek.
Udało mi się fotkę tel zrobić.

Na koniec był Mc Donald' oczywiście :-D:-D:-D:-D
Jestem naprawdę zmęczona,muszę poleżeć,bo coś słabo dziś ze mną .
Za dużo się nałaziłam.
Zajrzę może wieczorkiem.
ten dywanik faktycznie tani i bardzo ladny
idealny dla dzieci!!!
fajnie dzionek spedziliscie :tak:

ja witam wieczornie ale spadam
wiec tak na szybko, net mi muli jak nie wiem
wyjasnilismy z kredytem, moj m zadzwonil i zlozyl jakby reklamacje do 7 dni maja zaksiegowac ieniadze na prawidlowym koncie.
za chwile kapanie dzieci i spanie
dobranoc wszystkim bo juz pewnie nie zajrze ;-)

reklama
Witam wieczorkiem
Dzieciaki juz spia a ja ogladam film na tvn 7:tak::tak::tak:Dzisiaj prawie caly dzien bylismy na dworze i mlodzi duzo jezdzili na rowerkach wiec byli niezle padnieci:-)No ale wieczorkiem namowili mnie na zabawe w zgadywanki i tak sobie zgadywalismy do 22:szok::tak::tak::tak:Dziewczynki polozyly sie w dzien na jakies pol godzinki a ja sobie w tym czasie zrobilam obiadek i pobuszowalam po allegro:tak::tak::tak:Tak sie juz rozgladam za kombinezonami na zime dwu czesciowymi i znalazlam fajne Wojcika:tak::tak::tak:No ale jeszcze nie wiem czy mam wziasc 80 czy 86 wiec jeszcze troszke poczekam;-):-)No i zamierzam poprzegladac ciuszki jesienno-zimowe i zobacze czego moge sie pozbyc hehe;-)

LIDUS
Ja moje nauczylam siekania na nocnik bez zadnych problemow ale jak mialy tak z 1,5 roczku i w sumie od razu zakumaly o co chodzi:tak::tak::tak:Zreszta z Dominikiem tez nie mialam problemow:tak::tak::tak:
Ja mysle ze powoli mozesz pokazywac Im ze do nocnika sie sika itd,ale na wlasciwa nauke maja jeszcze czas:tak::tak::tak::tak:

MALINUS
Wspolczuje bolu glowy:no::no::no:Bidulka

Mnie cos dzisija brzuch pobolewal na @ i juz bylam pewna ze dostane dzisiaj i nawet sie odpowiednio zabezpieczylam(chociaz dostalabym za wczesnie),ale ostatnio mi sie troszke rozregulowal moj cykl:crazy::baffled:Chyba zaczyna mi doskwierac starosc hehe;-)

AS
Fajny mieliscie dzionek:tak::tak::tak:No i dywanik fajniusi:-)

BEATKO
To niezly zakup zrobilas:tak::tak::tak::tak:

ja gary planuje zmienic dopiero jak moja plyte zmienie na indukcje:tak:A kiedy to bedzie to nie wiem hehe;-):-)

hej laski

o 7 rano juz mnie tel obudził nikt inny jak moja siostra:-D:-D:-Dmelduje ze ANKA26 dotarła szczesliwie na podkarpacie i teraz juz od kilku godzin imprezu:-Dje:-D:-D:-D

Ja od rana sprzatałam popoludniu na zakupy wkoncu udało mi se kupic prezenty no i wizy:-Dta w szpitalu u gina , ktg oki delikatne skurcze za tydzien zas ktg :baffled:ile jeszcze:baffled::baffled::baffled:troche dlugo mi zeszlo jeszcze na koniec do tescia na chwile wpadłam i do domciu wpadłam głodna jak wilk caly dzien o sniadaniu:szok:

IWCIK
Dzieki za wiadomosci od ANKI:tak::tak::tak:

Super ze ktg ok,ale za tydzien to Ty juz mozesz rodzic Kochana:tak::tak::tak:

A ja znowu buszuje na allegro;-)

hejka o poranku :-)

słoneczko wychodzi więc powinno byc dzis ciepło i dobrze.

nie chce mi się iść do pracy,weekendy powinne być wolne :tak::tak::tak::tak:no ale tylko dzi s4h jakos przezyje,potem idę do fryzjera podciąć włoski i wycieniować i do teściów jadę,Oliwka z M jada juz rano.

zaraz będziemy jeśc sniadanko,M poszedł robić kiełbaska na gorąco mniam mniam:-)

Witam wieczorkiem
Dzieciaki juz spia a ja ogladam film na tvn 7:tak::tak::tak:Dzisiaj prawie caly dzien bylismy na dworze i mlodzi duzo jezdzili na rowerkach wiec byli niezle padnieci:-)No ale wieczorkiem namowili mnie na zabawe w zgadywanki i tak sobie zgadywalismy do 22:szok::tak::tak::tak:Dziewczynki polozyly sie w dzien na jakies pol godzinki a ja sobie w tym czasie zrobilam obiadek i pobuszowalam po allegro:tak::tak::tak:Tak sie juz rozgladam za kombinezonami na zime dwu czesciowymi i znalazlam fajne Wojcika:tak::tak::tak:No ale jeszcze nie wiem czy mam wziasc 80 czy 86 wiec jeszcze troszke poczekam;-):-)No i zamierzam poprzegladac ciuszki jesienno-zimowe i zobacze czego moge sie pozbyc hehe;-)
Ja nie kupuję Kubie to to dziecko coś ostatnio rośnie jak na drożdżach :laugh2: dwa miesiące temu kupowałam mu sandałki 21 a teraz już 23 :szok: no szok :tak:
hej laski

o 7 rano juz mnie tel obudził nikt inny jak moja siostra:-D:-D:-Dmelduje ze ANKA26 dotarła szczesliwie na podkarpacie i teraz juz od kilku godzin imprezu:-Dje:-D:-D:-D

Ja od rana sprzatałam popoludniu na zakupy wkoncu udało mi se kupic prezenty no i wizy:-Dta w szpitalu u gina , ktg oki delikatne skurcze za tydzien zas ktg :baffled:ile jeszcze:baffled::baffled::baffled:troche dlugo mi zeszlo jeszcze na koniec do tescia na chwile wpadłam i do domciu wpadłam głodna jak wilk caly dzien o sniadaniu:szok:
Dobrze że badanie dobrze wyszło :tak: teraz już końcówka więc zleci jak biczem strzelił :tak:

Witam rano. Ja mam 1/3 posprzątane ale jeszcze dużo przede mną :sorry2: chociaż mi się nie chce ale powiedziałam sobie że dzisiaj posprzątam :tak: chociaż pranie nastawiłam :tak: ale za to mam lenia jak nie wiem co :sorry2: jeszcze obiad zrobić, odkurzyć, kurze powycierać, u królika zmienić, podłogi umyć, gary do końca zmyć :baffled: ach i samym pisaniem się zmęczyłam :laugh2: zajrzę potem :-) a tu coś do śmiechu :tak:

Mąż budzi w nocy żonę:
-Kochanie, kochanie obudz isę! Mam dal ciebie pigułkę na ból głowy
-ale kochanie, mnie przecież głowa nie boli
-haa! mam cię...

Studenci medycyny wymieniają się wrażeniami po egzaminie. Jeden z nich pyta:
-Ty jak napisałeś na pytanie "do czego służy zgrubienie na członku?"
-Normalnie. "żeby zrobić większą przyjemność kobiecie"
- To ja mam chyba źle, bo napisałem "żeby się ręka nie ześlizgnęła"

Witam i ja
Znowu sie nie wyspalam bo mam takich durnych sasiadow ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sniadanko sie szykuje a pozniej chyba rozstawie basen i sie poopalam:tak::tak::tak:Pogoda zrobila sie superowa,pranie mi wyschlo wiec poznije planuje poprasowac i chcialabym zrobic te golabki bez zawijania:tak::tak::tak:
Mlodzi juz buszuja po kuchni bo czuja zarelko hehe,wiec ja mam tu spokoj:-);-)

BEATKO
Moje mi na szczescie rosna w mega wolnym tempie:tak::tak::tak:

MH
A co Ty ostatnio stale masz taki humorek?

hej dziewczynki , nie wpadalam ostatnio ale to z braku czasu...
mala oduczam od cyca i jest strasznie marudna, nie chce butli , czasem pokrzyczy....
musze ja zabawiac.... i tak jakos...
ehhh
do tego przegladarki mi w kompie nawalaja... co rusz to musze instalowac nowa:sorry2:

mam pytanko moze ktoras wie czemu patrycja9009 dostala bana?? napisala mi prv chcialam odpisac a tu zbanowana....:baffled:

aha jeszcze nie wiem czy pisalam. ale widzialam to akwa chyba as albo nie pamietam..
ale tez sliczne a rybki te same co ma luna....:-D super macie akwaria, moje to takie zwykle w porownaniu z waszymi:-p

reklama
Do góry