anka26_x_07
Mama Laury :)
temu ksiedzu to juz odwalaTo jest wogole dziwna parafia bo to nie idzie o to ze w sobote ale o to ze 1 maja, bo ksiadz twierdzi ze swieto i kazdy ma wolne. 2 lata temu dziecko od brata meza mialo Komunie to wypadal czwartek i zadzwonilismu ze nie bedziemy bo M urlopu nie dostanie w srodku tygodnia
Zoe jak jezyka nie znasz to o jaka prace chcesz sie starac?
Anabuba moj przez zime byl w domu i mogl robic to kasy nie bylo a teraz kasa jest to jego nie ma. A trzeba wymalowac bo mam sliczne dzieciece graffiti po scianach
Tak sie Laura kocha z Emily od Agnieszki )A no widzisz, jak bb pożera posty, to trezba się bardziej wysilić, no troszkę się spociłam, ale jakoś poszło.
Mojego uspac to nie problem, gorzej z małą.
No i dobrze, że w końcu działąś kochana. Trzymam kciuki żeby jak najmniej boleśnie posżło.
No tak to jest, każdy ma swój gust, każdy ma inną technikę i ręke do cięcie. Jak znjadę fryzjera, który mnie zadowala, to trzyma się go i nie zmianiam. Gorzej, jak nagle znika z salonu i tyle go widzieli. Tego ostatniego do tej pory nie znalazłam
MH ciężkie te pierwsze dni w przedszkolu, co? Ja podejrzewam, że cięższe dla nas niz dla naszych dzieci...
No i gratuluje kolejnej naszej ogrodniczce. Ale bedzie fajnie późńiej te wasze foteczki kwiatowe pooglądać
Anka, fotki ze współnego wypadu bombowe, no i już buziaczki , no no no!
Kochana, zdążyłam napisać, że wszystcy spią, zatwierdzić i maął zaczeła mnie wołąć. No ma wyczucie czasu, hehe.
No i wszytcy wstali, na raty już dpisywałam, zero skupienia , na bank zapomniaąłm o czymś!
U nas wesoło. Wczoraj wiecej nas nie było niż byliśy w domu. Mała wróciła i o 19 chciała już iść spać. No niestety, za wczesnie by było. W nocy kot szopke odstawiał, wariował i biegał a ta jak zabita, hehe. Nam tez sie dobrze spało.
Dziś mięliśmy w planach wypad na miasto, a tu prosze leje jak z cebra!
Krzywo się patrzą, wiec chyba odejde od kompa:-(
Dużo słonak dziewczyny.
Aaaa, która to szczęściara miała burze??? Wrocław-ale Co zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!
No już spadam!
Wowolalas wilki z lozek
i jak dotarl?hej witam porannie czekam na meza bo mówił ze dzisiaj wróci a tu go jeszze nie ma nie wiem co jest grane poczekam jeszcze chwile a jak nie to zadzwonie do niego i sie zapytam co jest grane
U mnie jak narazie sloneczko swieci i na termommetrze w cieniu mam juz 15 stopni ciepełka wiec jest super:-):-):-)
Pewnie pójde znowu odrobinke do tych nieszczesnych truskaweczek bo pózniej zapowiedziała sie juz z rana sasiadeczka na kawke wiec nie bedzie czasu bo my to jak juz pijemy kawe razem to i ze 4 godziny
U mnie tez cieplutko slonko swieci wiec zaraz wychodzimy
skoro nie masz kasy to mozesz mu powiedziec ze nastepnym razem zrobisz cytologie;-)czarek baje oglada a ja z kawka na kompika a co
dzis do ginka, juz sie nie moge doczekac z jednej strony bo chcialabym juz wiedziec ale z drugiej nie wiem czy mi cytologii nie bedzie chcial robic
mam mu przyniesc moja ostatnia cytologie a mialam ja 5.11 wiec zapewne bedzie mi robil a to 50 zl do tylu znow
a w portfelu 200 zl
do konca miesiaca, skad tu pieniadze wziasc??
chyba zaczne wyprzedawac sukienki, jedynie ta ze slubu sobie zostawie
Czekamy na wiesci po wizycie
ale masz sie fajnie ja musze laurze kupic rower bo niestety z pedalami nie posiadaWitam
pogoda fatalna,bo ponuro i padaMlodzi pospali mi prawie do 9 wiec mam nadziej ze sa wyspaniOBY
ANKA
Super foteczkiI widac ze zarowno dziecie jak i dorosli sa zadowoleni z wypadu
ANABUBKA
Super ze z rwa P juz lepiej Ale cena lekarstw no coz i akurat potrzebne Wam to przed komunia
A ja nie mam problemu jak mlode jada na rowerkach,bo przed ulicami sie zawsze zatrzymujaNo i jezdza w sumie same wiec jest git
Witam laski w ten deszczowy poranek
wczoraj tak ciepło DZIŚ DESZCZ WIATR i do tego zimno jakoś
nocka fajna tylko krótka ja nie wiem co jest chyba jakieś przesilenie wiosenne czy cuś bo padam koło 22 zaraz jak wrócę z pracy tylko prysznic i najczęściej w trakcie rozmowy z Pietruchą zasypiam a rano jak dzwoni budzik o 6.30 to jestem niedospana
As ty jak zawsze w pędzie
Natalineczka jak ja mam ci wytłumaczyć jakie to kwiaty jak ja sie na tym zupełnie nie znam a zdjęć nie mam o jakieś fioletowe żółte białe różowe błękitne ale tak ze smakiem nie pstrokato a ładnie
MH ty to ranny ptaszek jestes ale domyślam si,ę że z własnej woli to ty tak o poranku nie wstajesz;-);-):-):-):-)
Agnes sliczne fatki małej a twoje gdzie????ty też miałaś obcinanae włosy ....
Anka fotki super musiało być mega orąco jak patrzę na te zdjęcia
Iwcik kapitan pierwsza klasa a tych puchnących nóg współczuję mi tak przy Juli puchły i mi pomagała poducha do spania
Anabubka ty sama chodnik układasz????ty to umiesz robić???????? kurcze normalnie ty sie na wszystkim znasz A KOCHANA MIAŁAM CI WCZORAJ PISĆ W CASTO ROZDZIELNIA PRĄDU NA SKLEP NAZYWA SIĘ JAK???ANABUBA to jkest jakiś skrót z francuskiego jak mi tłumaczyli ale wyłam z tego
Zuzkus komunia w sobotę czwartek..faktycznie dziwne ty tez widzę zaganiana na maxa
ZOE ja też podbijam pytranie gdzie tyu znajdziesz pracę bez znajomości języka??chyba lepiej najpierw iść do szkoły popołudniami pouczy,c sie języka a dopiero potem praca żłobek...
tyle zapamiętałam
kochana w ten dzien bylo 26st jak wracalismy bo w aucie termometr a to byl wieczorek 18h w poludnie to pewnie 30 bylo
TY to taka padnieta jak ja dzis wstalam z bolacymi noigamiCo ja w nocy biegam??
ZA oknem piekna sloneczna pogoda Laura wcina nalesniki i mysle z nia isc na podworko co by czasu nie marnowac
O 17 ma wpasc kolezanka z coreczka wiec musze cos przygotowac do jedzenia bo jej mala bedzie zaraz po przedszkolu.Lubi zupke pomidorowa wiec fajnie bo mam w lodowce z wczoraj a potem zrobie zpiekanka ze szpinakiem i mieskiem mielonym
No coz pranie trzeba wstawic i sie ubrac
bede z doskoku