reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc dziewczyny dawno tu nie zagladalam....
widze dzieje sie u was
ostatnio sobie mysle zeby dac mala do zlobka..ma prawie dwa lata...i chcialam sie was zapytac co o tym sadzicie.... a wiec mala nigdy z nikim nie zostala wiec bedzie ryk napewno jak ja zostawie sama ale ona lubi dzieci...moze sie przyzwyczai...po drugie...to mieszkamy w paryzu i nie mowie po francusku i jak mam oddac dziecko komus jak sie nawet nie dogadam co ona tam robi?????......a po trzecie to ja tez sie przyzwyczailam ze ona jest caly czas ze mna i tak smutno mi bedzie bez niej...i szkoda mi jej ze bedzie tak plakac .;....nie wiem co robic podpowiedzcie cos !!!! tez chcialabm poszukac moze jakies pracy nawet na kilka godzin......pozdrawiam milej nocki

reklama
NATALI
ja sie nie znam na kwiatach wogole,wiec nie pomoge:no:
Fajnie ze mozesz wkoncu wystawiac pranie na balkon:tak::tak::tak:ja wystawiam od kiedy skonczyly sie te mrozy:-)

ja pranie to i w zime na dowrzu wieszlaam ale u mnie inna sprawa na pdowroku:-)
dzis bylo ladnie laE CALY DZIEN STARSZNIE PIZGALO!!
sorki za capsa
ale za to 3pralki moment wyschly:tak::tak::tak::tak:
teraz juz lekko wieje i jest 10stopni za okanme a nia 0 :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
i lysy swieci jak glupi

Witam moje kochane :happy:
Od razu się tłumavzę coś koło tygodnia mnie nie było :szok:ale jak wiecie jak się wali to...hurtowo....po pierwsze zablokowałam sobie telefon jak nie wiem widzę ze dzwoni wiem kto a odebrać nie mogę widzę że es widzę od kogo a odczytać nie ,mogę:angry: dziś go sec w plusie zobaczy podobno od ręki odblokuje :dry:oby:tak::tak::tak: no i co weszłam na bb i tylko chciałam napisać to trach i mnie wywalało a potem komp nam się non top wyłączał w weekend Pietrucha laptopa wyczyścił neta kabelki posprawdzał i narazie działa:tak: a do tego jestem na antybiotykach bo się nabawiłam zaplenia okostnej i w czwartek w nocy po ścianach chodziłam z bólu :-(
no to wam streściłam co nieco :-D:-D:-D:-D:-D:-Ddzieciaki zdrowe ja z nudów bez bb całe mieszkanie wypucowałam przemeblowałam normalnie jestem dumna z się :-D:-D:-D:-D:-Daaa jak by było mało to Antek w sobotę coś pokombinował z pralką i małpa nie pierze wogóle wody nie pobiera:angry:
teraz postaram się być na bierząco :tak:

no w koncu
wywolalysmu Cie:-):-):-):-):-)
zdrowka kobieto
kuruje sie!

Anabubka znów napada na bierdonkę ;-):-D:-D:-D:-D
:

hehhehehe no znow na stonke napad robie
miala jechac z braotwoa ale okazalo sie ze jedzie w srode,a w srode nie moge bo Paulina ma pr9obe a nie mam kogo zatrudnic
ale gadalam z bratem wiec w piatek pojade na rtg i do stonki:tak::tak::tak::tak::tak:

Właśnie usłyszałam w radio.... Radom: Ogromna tragedia pod Radomiem. Mała dziewczynka zastrzeliła swoją siostrę! - 26 kwietnia 2010 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Hejki.
Czy któraś z was słyszała coś o DIPHERGANIE?
W piątek Amelia mi się rozchorowała - biegunka, temp., i wymioty ... i poszłam z nią do lekarza a doktorka od razu daje mi skierowanie do szpitala , bo mówi, że Diphergan w zastrzyku wycofano z rynku i to także w syropie mają wycofać. Nie dopytywałam dlaczego, co i jak... Ale powiem szczerze , że w szoku jestem.
Na szczęście po nifuroksazyd'zie nieco biegunka i wymioty ustąpiły i nie pojechaliśmy.
Dziś Julka jakaś niewyraźna poszła do szkoły.:baffled::baffled::baffled:

No nic zmykam ...
diphergan moje dostawaly na wymioty i dzialal
jest tez antyhistaminowy
eurespal tez wycofali niby ale jest nadal tylko pod inna nzawa:rofl2:
o trgadeii slyszalam w rmf:-(

hej laski!!!:-)
witam sie i ja w ten sliczny,cieply,sloneczny dzien.
dzeciaki spia a ja mam chwilke by do was naisac.:tak:
noc mialam straszna snily mi sie jakies glupoty,:no:nie moglam długo zasnc(ale ja tak mam jak jest pełnia:baffled:)mój m mi dzis powiedział że strasznie przez sen płakałam-a ja w szoku:szok::szok::szok::szok::szok: bo nic nie pamietam.:no:
zaraz jak dzieciaki wstana, zjedza to zmykamy na pole.

A na dodatek złapało mnie choróbsko.. od czwartku angina ropna... udało się jakoś bioparoxem zalagodzić gardełko, ale teraz katar i ból głowy niemiłosierne i uciążliwe...już mam dość....

ja przy pelni tez zawsze mam glupie sny
na angine jednak najlespzy bylby antybiotyk zeby potem goraczki reumatycznej nie bylo
ale chyba lejkarz wie co robi
zdrowka!

No jestesmy w domu :tak: Helena była ponoć bardzo dzielna :-) Ale bidula spłakała się na mój widok :szok::-( potem nie chciała zostawić kapci w szafce w przedszkolu :rofl2: Helena w domu poleciała prosto do łózka spać. Ciekawa jestem co mi opowie jak wstanie :sorry2:

Malina, no nareszcie :-)

ale sie umeczyla bidulka
dobrze ze zadowolona

Ja też sie zajęłam kwiatkami, zaczynam prowadzić swój pierwszy ogródek, zobaczymy jak mi będzie szło :-D:rofl2:

no a ja ciagle zapominam o fotkach sorki:baffled:
postram sie jutro zrobic

n

u nas dzis nawet 27 st :szok::szok::szok::szok:
i zapomnialam zrobilam zdjecia jak jechalysmy do kowar
nasze piekne widoki;-);-)

chyba na sloncu tyle co?

No to moje mendki juz spia ale byly mega zmeczone,bo do szkoly i z powrotem caly czas jechaly na rowerkach:tak::tak::tak:Dominik cos tam kombinuje u siebie a ja se pije kawke mrozona;-):-)
Ale dzisiaj cieplo,az jakas zmeczona i padneita wrocilam do domu:szok:Od jutra do czwartku Dominik ma w skzole zajecia od 11 do 16 -nie ukrywam ze bardzo mi to pasuje:-):tak::tak::tak:

jak Ty kobieto ogarnaisz je obie na rowerkach i do tego dominika?

J
my w domku po big spacerze i big obiedzie :-)a naszło mnie dziś na jajka sadzone z mizerią i ziemniaczkami z koperkiem :tak:na dworze duszno normalnie jakby miała być burza oby nie:szok:bo ja się "bojam " i to bardzo:blink:

no u nas w nocy i jutro burze zapowiadaja
musze kompa odlaczyc od gnizadka na noc

a co wy myslicie o kandydowaniu Jarosława Kaczyńskiego na prezydenta?
dla mnie to jest niesmaczne:no::no::no: a przynajmniej nieetyczne moze ie ze mna nie zgadzacie ale to jest moja opinia

normlanie de ja vu bedzie :baffled::baffled::baffled::baffled:

A to mój maly kapitan Nemo :-D:-D:-D

super focie
jaki kawaler!

była lekka burza,deszcz p[opadał a raczej lał i pogoda sie popsuła,już o wiele chłodniej się zrobiło,jutro tez ma być już chłodno,długo tego ciepła było nie ma co:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

na weekend ma byc ok 20stopni ale z rzelotnymi burzami i deszczem

A tak wygląda Oliwcia po wyjściu od fryzjera :tak::tak::tak::-):-):-)

ale lala!:-)

Anka spoko widze ze we wszystko mnie zaopatrzysz , to moze ja sie tak zapytam co ja moge se kupic dla dzidziulka:-):-):-)czego ty nie masz a ja moge na sklepy:-D:-Dchyba tylko kosmetyki i pampersów bedzie mi brakowac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper az mi łezki polecialy chyba ze szczescia bo juz nie moge sie doczekac kiedy wezne to malenstwo na rece:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja tak urzdzialm bratowa ze nie miala co kupowac:-)
przynajmniej z ciuchow

Iwcik no ja pakuje wszystko:-)

a to foty z wczoraj

pienknie:-)

Witam w poniedziałek.
dziś był mega zalatany dzień .
Zrobiłam w sumie 25 km piechotką :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Rano z małym do szkoły z psem,potem z Nilem na stajnię.Tam pies został a ja z kucykiem do przedszkola,potem do następnego i jeszcze do trzeciego.:szok::szok::-D:-D:-D.
W sumie dzieci z 3 przedszkoli było niecałe 20 ,bo tak chorują ,ale i tak z każdym dzieckiem trzeba chodzić 10 minut czyli średnio 1 km.
Prosty rachunek prawie 20 km to samo chodzenie w kółko z dzieciakami a reszta to droga do przedszkoli i powrót do stajni :baffled::baffled::baffled:.
Wróciłam do domu na 15.50 a na 16.30 musiałam być w fundacji z psem na dogoterapii.
W fundacji jeszcze 3 dzieciaczków i powrót do domu.
Następnie zakupy ,jakieś jedzonko i jeszcze małemu obciełam włoski.
Teraz się kąpie,zaraz go położę i wreszcie odpocznę .
Mam zamiar zasiąsc wreszcie przed obrazem,bo spore zaległości mam .:tak::-):-)
Już widać,ze będzie mały,ale naprawdę ładny.:rofl2::rofl2::rofl2:
pozdrawiam i życzę miłej nocki.

helo helo
zalatany dzien
jak tata>?

Anabubka kurcze mam nadzieje ze dziewczynce nic takiego sie nie stało , faktycznie lepiej chodzic po dzieci ndo szkoly , całe szczescie ze mój syn ma daleko wiec trzeba jezdzic samochodem po niego........

nie wiem
chyba w szpotalu]
to sie chyba wczoraj stalo czy cos
ja tez mam daleko ale auta nie posiadam ty;ko autobuty:rofl2:

Anabuba co to za tablety za 100zl szok.Dziewczynka w szpitalu?

dostal to samo co w zastrzykach i jeszcze cos dodatkowo
coz zdrowie jedno a kregoslup wazny

Ania nie wiesz po co Iwcik prezenty Lali kuuje?>
bo wie ze pozniej jej oddasz i bedzie miala dla swoejj corci:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Ja bym nie dala takiego malenstwa do złobka no i bez sesu skoro nie umisz sie tam dogadac bo bedzie chodziło o dziecko a ty nic nie bedziesz i tak rozumiec , kilka godzin pracy to mozesz sobie isc ale np jak twój chłop jest w domu i móglby sie dzieckiem zajac chyba ze jakas osoba zaufana , bo wiesz oddajesz swój najwiekszy skarb w obce ręce wiec przemysl dokladnie decyzje:-):-)

Anka no to bubka ci wytłumaczyla :):):):):), a ja nie wiedziałm ze bede miec córeczke :)::):):)

Ostatnia edycja:
No wlasnie w sobote i psuje nam to caly plan dzialania wrrrr a 9 maja Komunia Ani i trzeba ze wszystkim zdazyc
jeszcze sie nie spotkalam z komunia w sobote:szok:
widze dzieje sie u was
ostatnio sobie mysle zeby dac mala do zlobka..ma prawie dwa lata...i chcialam sie was zapytac co o tym sadzicie.... a wiec mala nigdy z nikim nie zostala wiec bedzie ryk napewno jak ja zostawie sama ale ona lubi dzieci...moze sie przyzwyczai...po drugie...to mieszkamy w paryzu i nie mowie po francusku i jak mam oddac dziecko komus jak sie nawet nie dogadam co ona tam robi?????......a po trzecie to ja tez sie przyzwyczailam ze ona jest caly czas ze mna i tak smutno mi bedzie bez niej...i szkoda mi jej ze bedzie tak plakac .;....nie wiem co robic podpowiedzcie cos !!!! tez chcialabm poszukac moze jakies pracy nawet na kilka godzin......pozdrawiam milej nocki
na poczataku kazda matka sie boi ze jej dziecko bedzie plakalo w przedszkolu:baffled:Skoro nie pracujesz, nie umiesz jezyka a zeby pracowac to raczej trzeba chociaz sie dogadac to dlaczego chcesz mala oddac do przedszkola?
Dla dziecka jezyk nie jest bariera bo dopiero sie uczy mowi.Zlapie szybko i po 3mc sama zobaczysz efekty.Gorzej jak mala zacznie mopwic tylko po francusku:baffled:.
Chcesz isc do szkoly jezykowej, na jakis kurs?
Ania nie wiesz po co Iwcik prezenty Lali kuuje?>
bo wie ze pozniej jej oddasz i bedzie miala dla swoejj corci:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
:-D:-D:-D:-D

Hej to ja kobieta pracujaca. W zwiazku z tym ze w sobote jest Komunia chrzesniaka M a potem niedziela i poniedzialek swieto to musze sama dokanczac remonty ktore maz zaczal i tak pomalowalam dzis drugi raz drzwi wejsciowe, wyczyscilam kuchnie i przedpokoj a jutro czeka mnie malowanie. Tomek jak przyjedzie w piatek wieczorem to dokreci kontakty, lampy itp. Oprocz tego z Ania trzeba chodzic na proby, z Krzysiem na piatek wizyta u psychologa, a z Mackiem pasowaloby mi objechac do alergologa. O tym ze pasowaloby zaliczyc fryzjera czy samochod posprzatac to juz nie wspomne, bo nie wiem czy mi sie w harmonogramie zmiesci

Pozdrawiam i ide czytac coscie przez weekend naklikaly:-):-):-)

witaj
tez masz latania
widze ze nie tylko u mnie komunia 9 maja:rofl2::rofl2::rofl2:
lacze sie z Toba w bolu i w pracy:-)
a ze moj chlop polamany to lwasnie dzis ukladalam chodnik:-)
jeszcze polowa mi zostala
mamy taki od furtki do glownje drogi z takich betonowych plyt jak kiedys byly
i jak kopali kanalizcaje to go ziwnelismy zeby nie polamali
a skoro moj chlop polamany to wiadomo tego nie zrobi a ja mam dosc lazenia po piachu wiec sie dzis za to wzielam
gdyby nie imininy sasidaki to bym pewnie skonczyla,ale za to troche oszczedzilam swoje kregoslup:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

nie ma co wracac do tego co juz minelo.Teraz ciesz sie ta ciaza i dzidziusiem.
Czas leczy rany ale blizny zostaja na zawsze
tez tak mysle:tak::tak:
tylko czasem wspomnienia mnie tak nachodza i co by bylo gdyby:-(
no ale co sie stalo to sie nie odstanie:tak::tak::tak:
widze dzieje sie u was
nie rozumiem Cię dziewczyny dobrze Ci powiedzialy skoro nie znasz jezyka to i tak o prace sie nie dogadasz wiec po co maluszkowi strsa robic;-);-)
dobra laski ja mykam spac bo juz mnie meczy spanie
Dobranoc i do jutra:-):-):-)

Miłych snów a najlepiej erotycznych:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oho erotykow dawno nie bylo, a moglyby sie pojawic;-);-):-p
a ja mialam isc spac i sie od was oderwac nie moge:no::no::no:
teraz ogladam 66 niespomnianych przebojow:tak::tak:

reklama
jeszcze sie nie spotkalam z komunia w sobote:szok:

To jest wogole dziwna parafia bo to nie idzie o to ze w sobote ale o to ze 1 maja, bo ksiadz twierdzi ze swieto i kazdy ma wolne. 2 lata temu dziecko od brata meza mialo Komunie to wypadal czwartek i zadzwonilismu ze nie bedziemy bo M urlopu nie dostanie w srodku tygodnia

Zoe jak jezyka nie znasz to o jaka prace chcesz sie starac?

Anabuba moj przez zime byl w domu i mogl robic to kasy nie bylo a teraz kasa jest to jego nie ma. A trzeba wymalowac bo mam sliczne dzieciece graffiti po scianach

Do góry