reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny, witam porannie, deszczowo i wietrznie.
wszyscy jeszcze śpią, więc wiadomo, trzeba wykorzystać, hehe. Lecę nadrobić.

reklama
Witam,

Iwcik, Anka Agnes, super fotki dzieciaczków :tak:

Iwcik, wybory muszą być poniewaz konstytucja tak stanowi, siła wyższa :sorry2:

As, a ja myslałam, ze zrobiłam wczoraj sporo km, ale ja tylko 10:-D

Lunka, ja już nie śpię ale produkuje tego posta od godziny :szok::-D

Witajcie
ANKA.AGNES I IWCIK super zdjecia :tak:.
ANKA uwas serio upal:tak:.
IWCIK nie dziwie sie ze za kazdym razem kuoujesz prezent dla Lali:tak:.
AGNES super ze Oliwka spisala sie u fryzjera i byla bardzo grzeczna:tak:.
NATALI nie ma co rozstrzasac.Teraz czekasz na dzidzie i to sie liczy.Wiem wiem mysli wracaja.Ja tez przed Oliwka bylam w ciazy ale tez sie nie udalo .No ale wtedy nie mialabym takiej wspanialej Oliwki:tak:.
Co do wyborow to wiem ze musza sie odbyc ale kandydatura Kaczynskiego tez uwazam za niesmaczna ale mysle ze przez to co sie stalo on niestetyma duze szanse bo ludzie moga patrzec na to senstymentalnie:baffled:.

ZOE skoro nie znasz jezyka to mozesz nie dostac pracy a wtedy po co dziecko narazac na stresy.Co innego jakbys prace dostala.
AS kiedy ty odpoczniesz?????/
LUNKA witaj.

Dziewczyny wczoraj nie mialam najlepszego nastroju wiec wam tutaj nie trulam.Dzis juz lepiej.Czekam na @ i pewnie przez to kiepski humor.
Chrzestny z rodzinka dzis jednak nie przyjedzie bo synek im sie rozchorowal.

Oliwka wczoraj w ciagu dnia zrobila 5 luzniejszych kuper plus w nocy 1 i rano tez juz 1 i wszystkie takie luzniejsze:-(.
PATI mialas racje jakies paskudztwo wisi w powietrzu:baffled:.
Dziewczyny co moge bez recepty kupic niuni na te biegunki w aptece ?????????????????

LUNKA ale zes posta szczelila.Jak ty to wszystko zapamietalas :-).Usypiaj M kilka razy dziennie i wpadaj na bb choc na chwile :tak:.

a na 20 jestem umowiona z adwokatem :tak:.
A no widzisz, jak bb pożera posty, to trezba się bardziej wysilić, no troszkę się spociłam, ale jakoś poszło.
Mojego uspac to nie problem, gorzej z małą.
No i dobrze, że w końcu działąś kochana. Trzymam kciuki żeby jak najmniej boleśnie posżło.

Luna mi właśnie też ta fryzura się nie podoba :crazy::crazy: i całkiem inaczej chciałam się obciąć, ale to już muszę do swojej fryzjerki jechać która wie jak mi dogodzić :-p:-p
No tak to jest, każdy ma swój gust, każdy ma inną technikę i ręke do cięcie. Jak znjadę fryzjera, który mnie zadowala, to trzyma się go i nie zmianiam. Gorzej, jak nagle znika z salonu i tyle go widzieli:baffled::baffled::baffled:. Tego ostatniego do tej pory nie znalazłam:baffled:

MH
ciężkie te pierwsze dni w przedszkolu, co? Ja podejrzewam, że cięższe dla nas niz dla naszych dzieci...
No i gratuluje kolejnej naszej ogrodniczce. Ale bedzie fajnie późńiej te wasze foteczki kwiatowe pooglądać

Natali ja jeśli moge oddaję głos na surfinie. Pelargni wszedzie mnóstwo, i prawie tylko to, asurfinie podobają mi się, takie delikatne dzwoneczki, śliczne. Na balkonie moje teściowej tez zawsze pięnie i kolorowo. potrafi wydać tyle kasy na kwaity, że ja przrz miesiąc bym pewnie przeżyła, no ale...ma pieknie.

Agnes, Oliwka wygląda prześlicznie!

Malinuś, matko, ale hurtowo rzeczywiście Ci poszło. Współczuje , i jeszcze ta pralka na koniec, ręce opadają. Jak tu bez pralki przy tyllu ludziach:szok:

Justa zdrówka dla Amelki. A o tej tragedii słysząłam. dziadek nawet jak dostanie lekką karę od sądu, to wyrzuty sumienia go zniszczą.

Co do wyborów-no popieram Iwcik, ale inną sprawąjest fakt, że konstytucyjnie jest , że wybory musza odbyć sie w ciągu 2 miesięcy ( z hakiem chyba). kaczyński-no masakra, i boję sie, że ten głupi naród odda mu głosy!. Lepper!- no śmiech na sali!

Anka, fotki ze współnego wypadu bombowe, no i już buziaczki , no no no!:-D

Anabuba, leki za stówę?! Kobieto, układasz chodnik?!!!!!!!!!

AS, ale kilometrówka!

Zuzkus, no tak to jest, jak masz plany, to bądź prawie pewna, że , że Ci je pokrzyżują!

Lunka, ja już nie śpię ale produkuje tego posta od godziny :szok::-D
Kochana, zdążyłam napisać, że wszystcy spią, zatwierdzić i maął zaczeła mnie wołąć:-D. No ma wyczucie czasu, hehe.

No i wszytcy wstali, na raty już dpisywałam, zero skupienia , na bank zapomniaąłm o czymś!

U nas wesoło. Wczoraj wiecej nas nie było niż byliśy w domu. Mała wróciła i o 19 chciała już iść spać. No niestety, za wczesnie by było. W nocy kot szopke odstawiał, wariował i biegał a ta jak zabita, hehe. Nam tez sie dobrze spało.

Dziś mięliśmy w planach wypad na miasto, a tu prosze leje jak z cebra!

Krzywo się patrzą, wiec chyba odejde od kompa:-(

Dużo słonak dziewczyny.

Aaaa, która to szczęściara miała burze??? Wrocław-ale Co zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!

No już spadam!

hej witam porannie czekam na meza bo mówił ze dzisiaj wróci a tu go jeszze nie ma nie wiem co jest grane poczekam jeszcze chwile a jak nie to zadzwonie do niego i sie zapytam co jest grane:-D:-D:-D

U mnie jak narazie sloneczko swieci i na termommetrze w cieniu mam juz 15 stopni ciepełka wiec jest super:-):-):-)
Pewnie pójde znowu odrobinke do tych nieszczesnych truskaweczek :-D:-D:-Dbo pózniej zapowiedziała sie juz z rana sasiadeczka na kawke wiec nie bedzie czasu bo my to jak juz pijemy kawe razem to i ze 4 godziny:-D:-D:-D

NATALI nie ma co rozstrzasac.Teraz czekasz na dzidzie i to sie liczy.Wiem wiem mysli wracaja.Ja tez przed Oliwka bylam w ciazy ale tez sie nie udalo .No ale wtedy nie mialabym takiej wspanialej Oliwki:tak:.
Co do wyborow to wiem ze musza sie odbyc ale kandydatura Kaczynskiego tez uwazam za niesmaczna ale mysle ze przez to co sie stalo on niestetyma duze szanse bo ludzie moga patrzec na to senstymentalnie:baffled:.

Dziewczyny co moge bez recepty kupic niuni na te biegunki w aptece ?????????????????
wiem kochana wlasnie tak mysle ze moze to i lepiej czarek bedzie starszy jakby nie patrzyl o pół roku prawie :tak::tak::tak:
a przy takim malym dziecku to duzo:tak::tak::tak:
bez recepty smecte mozesz kupic naprawde bardzo szybko dziala:tak::tak::tak::tak:
taka w saszetkach do picia nie dobre ale skuteczne, bardzo skuteczne:tak::tak::tak::tak:
a co do snetymentu wyborow niestety mozesz miec racje widzialam sondaz od tragedi poparcie pis wzroslo o 9% a cala reszta pospadala, ja nie mam zamiaru glosowac na pis:no::no::no:
w zadnym wypadku

Natali ja jeśli moge oddaję głos na surfinie. Pelargni wszedzie mnóstwo, i prawie tylko to, asurfinie podobają mi się, takie delikatne dzwoneczki, śliczne. Na balkonie moje teściowej tez zawsze pięnie i kolorowo. potrafi wydać tyle kasy na kwaity, że ja przrz miesiąc bym pewnie przeżyła, no ale...ma pieknie.
wlasnie poczekam do wyplaty i kupie chyba jednak surfinie na przod balkonu a na boki kupie pelargonie :tak::tak::tak::tak:
czerwone pelargonie na boki i na przod surfinie ale nie wiem jeszcze jakie kolory chcialam zrobic taka wariacje od najciemniejszej do najjasniejszej i spowrotem :tak::tak:
balkon mam dl 4 m i bok 1m wiec bedziemy wariowac
a na kwiaty tez moglabym wydac fortune:tak::tak::tak: :-p:-p
taka moja slabostka wiosenna:-p:-p

u nas cieplo, rano bylo 17 st ale wiaterek wieje i chmury nam przywiewa, na pocztaku takie biale obloczki a teraz juz takie szare obloki duze, zaraz przyjdzie pewnie chmurzysko wielkie i zacznie lac wiec nawet za pranie sie nie biore:no::no::no:

czarek baje oglada a ja z kawka na kompika a co:-p
dzis do ginka, juz sie nie moge doczekac z jednej strony bo chcialabym juz wiedziec ale z drugiej nie wiem czy mi cytologii nie bedzie chcial robic:sorry2:
mam mu przyniesc moja ostatnia cytologie a mialam ja 5.11 wiec zapewne bedzie mi robil:dry::dry: a to 50 zl do tylu znow:dry::dry:
a w portfelu 200 zl
do konca miesiaca, skad tu pieniadze wziasc??:sorry2::sorry2:
chyba zaczne wyprzedawac sukienki, jedynie ta ze slubu sobie zostawie:tak::tak::tak:

Witam
pogoda fatalna,bo ponuro i pada:no::no::no:Mlodzi pospali mi prawie do 9 wiec mam nadziej ze sa wyspani:tak::tak::tak:OBY

ANKA
Super foteczki:tak::tak::tak:I widac ze zarowno dziecie jak i dorosli sa zadowoleni z wypadu:tak::tak::tak:

ANABUBKA
Super ze z rwa P juz lepiej :tak::tak::tak:Ale cena lekarstw no coz i akurat potrzebne Wam to przed komunia

A ja nie mam problemu jak mlode jada na rowerkach,bo przed ulicami sie zawsze zatrzymuja:tak::tak::tak:No i jezdza w sumie same wiec jest git:tak::tak::tak:

Witam laski w ten deszczowy poranek:happy:
wczoraj tak ciepło DZIŚ DESZCZ WIATR i do tego zimno jakoś :dry:
nocka fajna tylko krótka :-Dja nie wiem co jest chyba jakieś przesilenie wiosenne czy cuś bo padam koło 22 zaraz jak wrócę z pracy tylko prysznic i najczęściej w trakcie rozmowy z Pietruchą zasypiam :baffled:a rano jak dzwoni budzik o 6.30 to jestem niedospana :baffled:
As ty jak zawsze w pędzie :-D
Natalineczka jak ja mam ci wytłumaczyć jakie to kwiaty jak ja sie na tym zupełnie nie znam :-D:-D:-Da zdjęć nie mam :no:o jakieś fioletowe żółte białe różowe błękitne ale tak ze smakiem nie pstrokato a ładnie:tak:
MH ty to ranny ptaszek jestes ale domyślam si,ę że z własnej woli to ty tak o poranku nie wstajesz;-);-):-):-):-)
Agnes sliczne fatki małej a twoje gdzie????ty też miałaś obcinanae włosy ....:-D
Anka fotki super musiało być mega orąco jak patrzę na te zdjęcia:szok:
Iwcik kapitan pierwsza klasa :tak: a tych puchnących nóg współczuję mi tak przy Juli puchły i mi pomagała poducha do spania :tak:
Anabubka ty sama chodnik układasz????ty to umiesz robić???????? kurcze normalnie ty sie na wszystkim znasz:szok: A KOCHANA MIAŁAM CI WCZORAJ PISĆ W CASTO ROZDZIELNIA PRĄDU NA SKLEP NAZYWA SIĘ JAK???ANABUBA :-D:-D:-Dto jkest jakiś skrót z francuskiego jak mi tłumaczyli ale wyłam z tego :-D:-D:-D
Zuzkus komunia w sobotę czwartek..faktycznie dziwne ty tez widzę zaganiana na maxa :tak:
ZOE ja też podbijam pytranie gdzie tyu znajdziesz pracę bez znajomości języka??chyba lepiej najpierw iść do szkoły popołudniami pouczy,c sie języka a dopiero potem praca żłobek...
tyle zapamiętałam:zawstydzona/y:

Anabubka ty sama chodnik układasz????ty to umiesz robić???????? kurcze normalnie ty sie na wszystkim znasz:szok: A KOCHANA MIAŁAM CI WCZORAJ PISĆ W CASTO ROZDZIELNIA PRĄDU NA SKLEP NAZYWA SIĘ JAK???ANABUBA :-D:-D:-Dto jkest jakiś skrót z francuskiego jak mi tłumaczyli ale wyłam z tego :-D:-D:-D
rozdzielnia prądu:-D:-D:-D:-D:-D
bubka masz nowa ksywke:tak::-D:-D:-D
ja siedze i mi sie ruszyc nie chce:no::no::no:
czarek przyszedl do mnie przytulil sie kilka razy tak slodko on to robi :happy::happy::happy:
ale mi sie siusiu chce, zmykam do kibelka:-):-):-)

reklama
Witam .
Ja znów jak po ogień.
Nic nie czytałam,bo czasu brak.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wybaczycie?;-):-):-)

Wpadłam Wam tylko ogłosić,że zapisałam się na kurs.
Ech co by mi mało obowiązków było....:tak::-D:-D:-D
Myśle jednak,że warto spróbować.
Jeśli nie praca terapeutyczna z dziećmi to chociaż I stopień do pracy z moim Kubusiem w domu zrobię.:tak:;-):-):-)
Dla niego warto się poświęcić :tak::rofl2::rofl2::rofl2:
Koszt porażający niestety :baffled::baffled::baffled::baffled:
1 weekend 924 zł :szok::szok::baffled::baffled::baffled:

Wklejam info dla zainteresowanych

Fundacja Rozwiązać Autyzm

Do góry