reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wróciłam z tych truskawek dobrze ze zgłodnialam bo bym pewnie dalej tam siedziala a wieczorem bym sie zbólu darła:-D:-D:-D:-D

Mąż mi nie dojechal do domu :no::no::no::no:i nie wiem co jest grane bo mówił ze wroci dzisiaj a ja nie moge sie dodzwonic nawet do niego , mam nadzieje ze poprostu spi i ma zciszony telefon :baffled::baffled::baffled:cholera dostanie opier... bo wie dobrze ze ja sie pózniej martwie jak go nie ma a gada ze wraca bo nawet ciuch,ow nie brał ani prowiantu :no::no::no:no ale wsumie to sklepy ma w pblizu wiec glodny chodzic nie bedzie:no::baffled::baffled::baffled:ale mógl chociaz sms napisac ze plany sie mu zmieniły:angry::angry::angry::angry:pewnie dopiero jak wstanie to oddzwoni mam nadzieje:crazy::crazy::crazy:

u mnie jak narazie pogoda super cieplutko , a ja ide cos zjesc bo mi córcia kopie w brzuch chybagłodna i sie domaga:-D:-D:-D:-D

reklama
Anka zadroszcze słoneczka, u mnie zimni i deszczowo:dry:
Iwcik, nie martw sie chłopy tak maja, ile ja się na sowjego naczekałam :baffled:
Agunia, współczuje tej nogi, a co do kwiatków to jakoś powoli coś się uzbiera :sorry2:
Niki poszła spac, więc 5 min dla mnie, zaraz sobie chyba kawkę zafunduje :-p

mam słabość do wszelkiego rodzaju roślin i ta moja nowa pasja w niedzielę mnie niestety zgubiła:-:)-:)-:)-:)-:)-(m kupił mi na giełdzie nowego kwiatka do ogrodu i tak się do nieg spieszyłam, ze spadłam z ostatniego schodka przed domem i......................................złamałam nogę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem teraz uziemiona na dobre
do tego Mika choruje już drugi tydzień więc siedzimy obie

a do tego właśnie chyba korki wywaliło:baffled:a ja nie mogę zejsc do piwnicy i zobaczyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to trzeba mieć szczęście, jadę na baterii w laptopie ale pewnie nie za długo
no kurcze pech to pech:crazy::crazy::crazy:
wpolczuje nogi :baffled::baffled::baffled:
wróciłam z tych truskawek dobrze ze zgłodnialam bo bym pewnie dalej tam siedziala a wieczorem bym sie zbólu darła:-D:-D:-D:-D

Mąż mi nie dojechal do domu :no::no::no::no:i nie wiem co jest grane bo mówił ze wroci dzisiaj a ja nie moge sie dodzwonic nawet do niego , mam nadzieje ze poprostu spi i ma zciszony telefon :baffled::baffled::baffled:cholera dostanie opier... bo wie dobrze ze ja sie pózniej martwie jak go nie ma a gada ze wraca bo nawet ciuch,ow nie brał ani prowiantu :no::no::no:no ale wsumie to sklepy ma w pblizu wiec glodny chodzic nie bedzie:no::baffled::baffled::baffled:ale mógl chociaz sms napisac ze plany sie mu zmieniły:angry::angry::angry::angry:pewnie dopiero jak wstanie to oddzwoni mam nadzieje:crazy::crazy::crazy:

u mnie jak narazie pogoda super cieplutko , a ja ide cos zjesc bo mi córcia kopie w brzuch chybagłodna i sie domaga:-D:-D:-D:-D
jeszcze sie kochana dzien nie skonczyl;-)
a jak powiedzial ze przyjedzie to przyjedzie zobaczysz go zaraz na progu:tak::tak::tak::tak:
ci faceci wszyscy tacy sami!!
witamy moze co wiecej o sobie???

my juz pospali bo czarek spal a ja zeby mi szybciej czas zlecial tez poszlam spac, wlasnie zjadl zupke a ja tez dojadam juz i zmykamy zaraz na dwor co by w domu nie siedziec:tak::tak:

Natali mój maż jezdzi tirem naspedycji tylko nockami wiec jak a wrócic do domu to najpózniej jest na 10 rano bo musi sie kiedys wyspac bo o 17 spowrotem ma wyjazd w dzien on nie jezdzi , wiec albo cos sie stalo albo pojechał gdzies do opola lub wrocławia i spi bo wieczorem znów wyjazd tylko szkoda ze zapomina mnie o tym poinformowac bo jak mówi ze bedzie w domu to ja czekam jak głupia a pózniej snuje domysly a jeden sms duz nie kosztuje zeby napisac kochanie jednak nie wróce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz do wieczora bede czekac na telefon :angry::angry::angry::angry:dostanie opier...:angry::angry::angry:

Natali mój maż jezdzi tirem naspedycji tylko nockami wiec jak a wrócic do domu to najpózniej jest na 10 rano bo musi sie kiedys wyspac bo o 17 spowrotem ma wyjazd w dzien on nie jezdzi , wiec albo cos sie stalo albo pojechał gdzies do opola lub wrocławia i spi bo wieczorem znów wyjazd tylko szkoda ze zapomina mnie o tym poinformowac bo jak mówi ze bedzie w domu to ja czekam jak głupia a pózniej snuje domysly a jeden sms duz nie kosztuje zeby napisac kochanie jednak nie wróce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz do wieczora bede czekac na telefon :angry::angry::angry::angry:dostanie opier...:angry::angry::angry:
oj to srogo go opierdziel :tak::tak::tak:
rzeczywiscie, moj niestety tak samo robi:sorry2:
faceci ech:dry::dry::dry::dry:

Ja już z zakupów wróciłam, obiadek ugotowałam, pranie rozwiesiłam i teraz z kawką do komputera zasiadłam, ale zaraz będzie trzeba po Maję iść i potem na plac zabaw bo jej obiecałam :tak::tak::tak:
Pogoda taka sobie niby jest ciepło ale wieje bardzo nieprzyjemny wiatr :crazy::crazy:

Anaconda wysylam Ci troche sloneczka.

Dziękuję za słoneczko :-):-):-)

mam słabość do wszelkiego rodzaju roślin i ta moja nowa pasja w niedzielę mnie niestety zgubiła:-:)-:)-:)-:)-:)-(m kupił mi na giełdzie nowego kwiatka do ogrodu i tak się do nieg spieszyłam, ze spadłam z ostatniego schodka przed domem i......................................złamałam nogę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem teraz uziemiona na dobre
do tego Mika choruje już drugi tydzień więc siedzimy obie

a do tego właśnie chyba korki wywaliło:baffled:a ja nie mogę zejsc do piwnicy i zobaczyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to trzeba mieć szczęście, jadę na baterii w laptopie ale pewnie nie za długo

Oj to faktycznie niefortunny wypadek ci się zdarzył, oby noga szybko wyzdrowiała :tak::tak::tak:

Wcale się ci nie dziwię że jesteś cała w nerwach a jak mąż wróci to za karę nie daj mu siąść do komputera :-p:-p:-p
Pochwalę się jeszcze ze kupiłam Mai rowerek, jeszcze nic nie wie wezmę go do przedszkola to będzie miała niespodziankę i postaram się pstryknąć jakąś fotkę to wam się pochwalę :tak::tak::tak:

hej kobietki moje kochane.:-)
witam sie i ja w dzisiejsze popołudnie.
ja mam teraz czas dla siebie bo dzieciaczki spia,obiadek zrobiony,pranie powieszone i jak narazie pelen luz.;-)
nocka była dzis beznadziejna nie dosc że poszłam spac o godz.24 to wstawałam do alana dwa razy.:-:)szok:(niech juz sie skaczy ta pełnia bo nawet na dzieci ona działa)wczoraj juz nie zaglądałam wieczorem na bb bo jak dzieci wykąpałam to szybko pojechałam do koleżanki robic tipsy i tak nam zeszło do 23-30.
dzisiaj u nas pogoda w kratkę jak sloneczko zaswieci to grzeje strasznie a jak wyjda chmury i wiatr zawieje to zimno-i jak tu sie ubrac. :no::szok::szok::szok::baffled:

anka-sliczna masz córcie!!!!

agnes-dzielna oliwka,slicznie wyglada w nowej fryzurce.
i poprosimy jeszcze o twoja fotke(bo ty też byłas fryzjera);-)

iwicik-maksiu kochany,sliczny chłopczyk z niego.
koniecznie daj znac czy sie M odezwał.mam nadzieje ze wszystko ok!!!czekam na wiesci.

kerna-kochana gdzie ty sie podziewasz??????????????
mam nadzieje że wszystko ok.:tak:

natalineczka-koniecznie daj znac jak tam po wizycie.

agunia-wspolczuje gipsu:-(.oby jak najszybciej Ci go zdieli.

reklama
Do góry