reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki.
ja nie mam pojecia co sie dzis dzieje z tym bb.niby wiadomosci mi wysyła,a tu na naszej stronie nie ma nic co ja pisałam.

ale jaja!!!!!!!!cztery takie same wiadomosci mi wkleiło.
nie mam pojecia jak to sie stało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
u was tez kazdy post wyswietla po 3 razy ten sam?.Chyba ze ja mam cos nie tak z kompem i zle widze.

Ja jednak na 19 ide do adwokata bo dzwonili ze mam przyjsc wczesniej.Zaraz wychodze tzn o 18.30 :tak:.Dam znac wieczorem co sie dowiedzialam.

Witam,witam
U nas tak jak od rana pdalo to pizniej sie wypogodzilo i byla fajna pogoda:tak::tak::tak:
Bylam na zakupkach i jeszcze raz przymierzalam dziewczynki do rowerkow-a wlasciwie to klaudie bo Wiktoria akurat spala:tak::tak::tak:I dosuagala ladnie do pedalkow bo ten rowerek byl jakis taki malutki jak na 12":szok:,ale ciezko sie Jej pedalowalo i na dodtaek ten rowerek kosztowal 679zł:szok::szok::szok::szok:
Dziewczynki kupily sobie w h&m maskotki hello kitty a Dominik papcie i skarpetki.Chcialam dziewczynkom tez kupic skarpetki hello kitty ale jak na zlosc nie bylo:no:Sobie oczywiscie nic nie kupilam

probowalam czytac co sie tutaj dzialo ale niektore posty widze x4:szok::szok::szok:

AGUNIA
Bidulko,wspolczuje gipsu

A ja czekam na pogode na tvn i zmykam pod prysznic poki mlodzi sie jakos bawia:tak::tak::tak:
Mam nadzieje ze dadza mi sie w spokoju wyprysznicowac;-):-)

Wcale się ci nie dziwię że jesteś cała w nerwach a jak mąż wróci to za karę nie daj mu siąść do komputera :-p:-p:-p
Pochwalę się jeszcze ze kupiłam Mai rowerek, jeszcze nic nie wie wezmę go do przedszkola to będzie miała niespodziankę i postaram się pstryknąć jakąś fotkę to wam się pochwalę :tak::tak::tak:
wklejaj wklejaj;-)
czekamy:tak::tak:
u was tez kazdy post wyswietla po 3 razy ten sam?.Chyba ze ja mam cos nie tak z kompem i zle widze.

Ja jednak na 19 ide do adwokata bo dzwonili ze mam przyjsc wczesniej.Zaraz wychodze tzn o 18.30 :tak:.Dam znac wieczorem co sie dowiedzialam.
u mnie tez MH anakondzia i lidka a kazdej post po 4 razy:-D:-D:-D:-D
daj znac jak wrocisz:tak::tak::tak:

no ja juz po ginku:tak::tak::tak:
kochane cos slabo te kciuki trzymalyscie:sorry:
mlody/mloda tak sie wiercil/wiercila ze szok,
najpierw byl przodem i gin mierzyl mu brzuszek glowe sprawdzal zebra kregoslup, serduszko i puls:tak:
a jak juz chcial zajrzec miedzy nozki to sie obrocilo dzieciatko i tak zaczelo sie wiercic ze gin do mnie mow:
ale sie wierci najpier glowa byla u gory teraz na dole, az sie wystraszylem ze dwa są:-D:-D:-D
ja mu ze nie zaszkodziloby:-D bo ja chcialam blizniaki:tak:
a on sie tylko zasmial:-D
szukal i szukal az w koncu zrezygnowal:tak::tak:

wklejam zdjecia, beda troszke niewyrazne;-)
ma juz 14,4 cm:tak::tak:

Załączniki

• P270410_20.01_[03].jpg
    P270410_20.01_[03].jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 29
  • P270410_20.01.jpg
    P270410_20.01.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 29
NATALINECZKA
Ale slodziutki dzidziolek:tak::tak::tak:No i najwazniejsze ze zdrowo rosnie:-):tak:

Ja juz wykapana i zdazylam jeszcze wyszorowac prysznic:tak::tak::tak:
Ale mi moje dzieci na nerwy dzialaja:wściekła/y:

Hej moje dziewczęta.
Nie czytałam ,ale nie bijcie:zawstydzona/y:

Od wczoraj pracuję w sklepie,podobaa mi sie bardzo ,posadzili mnie na kasie więc sie ucze ,bo co sklep to inna kasa,inne kody.....

Moje dzieci chodzą na swietlicę ,zapisałam ich też na obiady w szkole więc gotuję tylko dla nas co drugi dzień:-p nie mam zamiaru sie przemęczać:-p

Dalej biegam ,kupiłam sobie buty do biegania ,dziś śmigłam juz 5 km,zajmuje mi to 40 min.muszę sie pochwalic ,bo komu powiem ,jak nie wam:rofl2:pękam z dumy:rolleyes:

Jutro idę na popołudnie do pracy więc pewnie z rana wpadnę:tak: buziaki :oo2:

Hej moje dziewczęta.
Nie czytałam ,ale nie bijcie:zawstydzona/y:

Od wczoraj pracuję w sklepie,podobaa mi sie bardzo ,posadzili mnie na kasie więc sie ucze ,bo co sklep to inna kasa,inne kody.....

Moje dzieci chodzą na swietlicę ,zapisałam ich też na obiady w szkole więc gotuję tylko dla nas co drugi dzień:-p nie mam zamiaru sie przemęczać:-p

Dalej biegam ,kupiłam sobie buty do biegania ,dziś śmigłam juz 5 km,zajmuje mi to 40 min.muszę sie pochwalic ,bo komu powiem ,jak nie wam:rofl2:pękam z dumy:rolleyes:

Jutro idę na popołudnie do pracy więc pewnie z rana wpadnę:tak: buziaki :oo2:
GRATULACJE PRACY (sorki za caps)
chwal sie chwal ja to pol km bym nie przebiegla teraz:zawstydzona/y:
wystarczy ze do domu pod gore wychodze to sie juz mecze:sorry::-D:-D

czarek juz wykapany i nyna mi sie tosciki z serem i salami robia;-)
ale jak smakowac beda:baffled::eek:
zaraz zobaczymy;-)

reklama
Do góry