reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam moje kochane :happy:
Od razu się tłumavzę coś koło tygodnia mnie nie było :szok:ale jak wiecie jak się wali to...hurtowo....po pierwsze zablokowałam sobie telefon jak nie wiem widzę ze dzwoni wiem kto a odebrać nie mogę widzę że es widzę od kogo a odczytać nie ,mogę:angry: dziś go sec w plusie zobaczy podobno od ręki odblokuje :dry:oby:tak::tak::tak: no i co weszłam na bb i tylko chciałam napisać to trach i mnie wywalało a potem komp nam się non top wyłączał w weekend Pietrucha laptopa wyczyścił neta kabelki posprawdzał i narazie działa:tak: a do tego jestem na antybiotykach bo się nabawiłam zaplenia okostnej i w czwartek w nocy po ścianach chodziłam z bólu :-(
no to wam streściłam co nieco :-D:-D:-D:-D:-D:-Ddzieciaki zdrowe ja z nudów bez bb całe mieszkanie wypucowałam przemeblowałam normalnie jestem dumna z się :-D:-D:-D:-D:-Daaa jak by było mało to Antek w sobotę coś pokombinował z pralką i małpa nie pierze wogóle wody nie pobiera:angry:
teraz postaram się być na bierząco :tak:

reklama
Witam moje kochane :happy:
Od razu się tłumavzę coś koło tygodnia mnie nie było :szok:ale jak wiecie jak się wali to...hurtowo....po pierwsze zablokowałam sobie telefon jak nie wiem widzę ze dzwoni wiem kto a odebrać nie mogę widzę że es widzę od kogo a odczytać nie ,mogę:angry: dziś go sec w plusie zobaczy podobno od ręki odblokuje :dry:oby:tak::tak::tak: no i co weszłam na bb i tylko chciałam napisać to trach i mnie wywalało a potem komp nam się non top wyłączał w weekend Pietrucha laptopa wyczyścił neta kabelki posprawdzał i narazie działa:tak: a do tego jestem na antybiotykach bo się nabawiłam zaplenia okostnej i w czwartek w nocy po ścianach chodziłam z bólu :-(
no to wam streściłam co nieco :-D:-D:-D:-D:-D:-Ddzieciaki zdrowe ja z nudów bez bb całe mieszkanie wypucowałam przemeblowałam normalnie jestem dumna z się :-D:-D:-D:-D:-Daaa jak by było mało to Antek w sobotę coś pokombinował z pralką i małpa nie pierze wogóle wody nie pobiera:angry:
teraz postaram się być na bierząco :tak:
o prosz prosze ktoz to sie pojawil;-):-D:-D:-D

witamy wspolczuje tygodnia:sorry2:
nieciekawie:baffled::baffled::baffled:

mam nadzieje ze wrocilas juz na stale ;-);-):tak::tak:

No ba teraz to już codziennie będe:tak::tak:
a tęskniłam za wami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bardzo bardzo:tak:
Doczytałam że Medea gwiazdą mtv :tak::tak::tak::tak:
Natalineczka kwiaty na balkon kupuje ja polecam pelargonie kaskasdowe są śliczne :tak::tak:
MH Helenka w przedszkolu:szok:jak to znosisz twoja mała córcia zrobiła pierwszy krok w dorosłość:szok::-D
Anabubka znów napada na bierdonkę ;-):-D:-D:-D:-D
mamy nowe mamuse witam witam :tak:
Anka się zjarała na słonku:tak::-D:-D:-D
Kerna jak po usg wiesz co będziesz miała ??sprawdziła sie moja wróżba???
Dowikluś fotki woidziałam ale ty jesteś laseczka :tak::tak::tak::tak:

cześć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: chyba musęsę przedstawić i napisać kilka słów o sobie bo wątpię żeby mnie tu jeszcze ktoś pamiętał:baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2::sorry2::sorry2::sorry2:

sporo się działo u mnie ostatnio i nie miałam czasu na neta a jak już miałam to nie mogłam się zalogować, już myślałam, ze mnie wykopałyście:szok::szok::szok:

przeczytałam tylko bieżącą stronę bo i tak wszystkiego nie nadrobię:no:

Kerna gratuluję córeczki
MH ale masz już dużą córcię:tak:mam nadzieję że będzie zadwolona z przedszkola:tak:
Medea no no gwiazdo, widzę że zaczynasz karierę w showbisnesie:-D:-D:-D:-D super
Malinka zdrówka życzę;-)
Natalineczka ja sobie kupiłam w tym roku do doniczek pelargonie pnące, mam nadzieję że będą ładnie rosły bo dom nieotynkowany to trochę chociaż roślinami nadrobię estetykę:-D:-D:-D i jeszcze groszek pachnący i wilec różnokolorowy puszczę po ścianie, wogóle ostatnio zbzikowałam na punkcie roślin, ciągle coś sieję, sadzę, oglądam:happy:
Mamita zdrówka dla Zuzi, wiem co to znaczy zapalenie krtani i wspólczuję, u nas też skończyło się szpitalem jak Mika była malutka, wiem jaki to stres
Anabubka widzę, ze przygotowania do komunii ruszyły:tak:
tyle zapamiętałam

poczytam jeszcze troszkę

Właśnie usłyszałam w radio.... Radom: Ogromna tragedia pod Radomiem. Mała dziewczynka zastrzeliła swoją siostrę! - 26 kwietnia 2010 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Hejki.
Czy któraś z was słyszała coś o DIPHERGANIE?
W piątek Amelia mi się rozchorowała - biegunka, temp., i wymioty ... i poszłam z nią do lekarza a doktorka od razu daje mi skierowanie do szpitala , bo mówi, że Diphergan w zastrzyku wycofano z rynku i to także w syropie mają wycofać. Nie dopytywałam dlaczego, co i jak... Ale powiem szczerze , że w szoku jestem.
Na szczęście po nifuroksazyd'zie nieco biegunka i wymioty ustąpiły i nie pojechaliśmy.
Dziś Julka jakaś niewyraźna poszła do szkoły.:baffled::baffled::baffled:

No nic zmykam ...

Ostatnia edycja:
hej laski!!!:-)
witam sie i ja w ten sliczny,cieply,sloneczny dzien.
dzeciaki spia a ja mam chwilke by do was naisac.:tak:
noc mialam straszna snily mi sie jakies glupoty,:no:nie moglam długo zasnc(ale ja tak mam jak jest pełnia:baffled:)mój m mi dzis powiedział że strasznie przez sen płakałam-a ja w szoku:szok::szok::szok::szok::szok: bo nic nie pamietam.:no:
zaraz jak dzieciaki wstana, zjedza to zmykamy na pole.
miłego dnia!!!!!!!!!:happy:

dowikla-ale dominik ma spanie!!:tak::laugh2:szok.:szok:

milenka-kochana witamy ponownie!!!!:tak:

madeuska-kochana a mozesz napisac do jakiej piosenki i jakiego zespołu ten teledysk?

mh-koniecznie daj znac jak tam helence sie w przedszkolu podoba.:tak:

mlode jakos takos sie ulozylo na prawa stronke ze uciska mi jajnika chyba:errr::errr::errr::errr:
chociaz nie wiem jajniki tez mi sie podnosza w ciazy:errr::errr::errr::errr:
bo uciska mnie tak jakbym miala jajniki na swoim miejscu:eek::eek:

poczekaj, aż będziesz w 30 tygodniu, to wtedy dopiero będzie uciskać...

aha, myslalam ze sie nie dogadujecie, sorki za pytanie:zawstydzona/y:

zaraz zmykamy do netto moze gdzies znajde surfinie to posade na balkonie:tak::tak::tak:
chociaz nie wiem czy jescze nie za zimno, ale jedno juz wiem balkon moge wyszorowac porzadnie bo skonczyli palic w piecu:tak::tak::tak:
wiec zegnaj sadzo, juz wczoraj na noc pranie zostawilam na dworze:tak::tak:
wiec moze bedzie juz suche:eek::eek::eek::eek::eek:
spadam sie szykowac, przed wyjsciem jeszcze wpadne:tak:

dziopki prosze doradzcie mi z tymi kwiatkami :unsure::unsure::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

ja proponuję z własnego doświadczenia pelargonie.. choć na pewno jak jest taka patelnia ze słońca, to może je spalić... wtedy jakos trzeba by było dodatkowo ziemię nawilżać....

A wogóle witam w nowym tygodniu....

Mama Helenki: pewnie się denerwujesz.. ja to tez przechodziłam prawie rok czasu, bo jak mój do przedszkola poszedł to się okazało, że co tydzień mi z chorobą przychodził.. rok czasu (zapalenia oskrzeli i uszu).. masakra... ale po dokładnych badaniach i leczeniu odpowiednimi lekami teraz spokój.. a mały jak miał takie przerwy z powodu choroby to każdorazowe pójście do przedszkola było traumą.. nie tylko dla niego.. ja płakałam poza przedszkolem i w domu.. zwłaszcza że pusciliśmy go do niemieckiego przedszkola a on nie znal tego języka... Na szczęście to za nami.. choć z drugiej strony znowu przed nami, ze względu na Agatkę...
Jest mi już tak ciężko, że każdorazowe wstanie z kanapy wiąże się z wydawaniem dziwnych dźwięków, sapaniem i skurczami... ech... a tak bardzo chciałam być w ciąży a teraz już bardzo chcę mieć córcię po drugiej stronie brzucha...
A na dodatek złapało mnie choróbsko.. od czwartku angina ropna... udało się jakoś bioparoxem zalagodzić gardełko, ale teraz katar i ból głowy niemiłosierne i uciążliwe...już mam dość....

aha, myslalam ze sie nie dogadujecie, sorki za pytanie:zawstydzona/y:

zaraz zmykamy do netto moze gdzies znajde surfinie to posade na balkonie:tak::tak::tak:
chociaz nie wiem czy jescze nie za zimno, ale jedno juz wiem balkon moge wyszorowac porzadnie bo skonczyli palic w piecu:tak::tak::tak:
wiec zegnaj sadzo, juz wczoraj na noc pranie zostawilam na dworze:tak::tak:
wiec moze bedzie juz suche:eek::eek::eek::eek::eek:
spadam sie szykowac, przed wyjsciem jeszcze wpadne:tak:

dziopki prosze doradzcie mi z tymi kwiatkami :unsure::unsure::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
pRZESTAN KOCHANA nie masz mnie za co przepraszac.A pytanie calkiem na miejscu:tak:.Ja z kwiatkami na balkon nie pomoge .
MALINKA ciesze sie ze jestes No i wspolczuje tych ostatnich dni :-(.Oby juz bylo tylko lepiej.
JUSTYNKA zdrowka:tak:.

Ja porobilam co nieco_Ogolnie mam wysprzatane.Jeszcze tylko pranie powiesic i lazienke umyc .Teraz siedze z Oliwka na balkonie :tak:.Kolo 13 ide ja polozyc.Pozniej spacerek:tak:.

reklama
No jestesmy w domu :tak: Helena była ponoć bardzo dzielna :-) Ale bidula spłakała się na mój widok :szok::-( potem nie chciała zostawić kapci w szafce w przedszkolu :rofl2: Helena w domu poleciała prosto do łózka spać. Ciekawa jestem co mi opowie jak wstanie :sorry2:

Malina, no nareszcie :-)

Do góry