reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam moje kochane :happy:
Od razu się tłumavzę coś koło tygodnia mnie nie było :szok:ale jak wiecie jak się wali to...hurtowo....po pierwsze zablokowałam sobie telefon jak nie wiem widzę ze dzwoni wiem kto a odebrać nie mogę widzę że es widzę od kogo a odczytać nie ,mogę:angry: dziś go sec w plusie zobaczy podobno od ręki odblokuje :dry:oby:tak::tak::tak: no i co weszłam na bb i tylko chciałam napisać to trach i mnie wywalało a potem komp nam się non top wyłączał w weekend Pietrucha laptopa wyczyścił neta kabelki posprawdzał i narazie działa:tak: a do tego jestem na antybiotykach bo się nabawiłam zaplenia okostnej i w czwartek w nocy po ścianach chodziłam z bólu :-(
no to wam streściłam co nieco :-D:-D:-D:-D:-D:-Ddzieciaki zdrowe ja z nudów bez bb całe mieszkanie wypucowałam przemeblowałam normalnie jestem dumna z się :-D:-D:-D:-D:-Daaa jak by było mało to Antek w sobotę coś pokombinował z pralką i małpa nie pierze wogóle wody nie pobiera:angry:
teraz postaram się być na bierząco :tak:

reklama
Witam moje kochane :happy:
Od razu się tłumavzę coś koło tygodnia mnie nie było :szok:ale jak wiecie jak się wali to...hurtowo....po pierwsze zablokowałam sobie telefon jak nie wiem widzę ze dzwoni wiem kto a odebrać nie mogę widzę że es widzę od kogo a odczytać nie ,mogę:angry: dziś go sec w plusie zobaczy podobno od ręki odblokuje :dry:oby:tak::tak::tak: no i co weszłam na bb i tylko chciałam napisać to trach i mnie wywalało a potem komp nam się non top wyłączał w weekend Pietrucha laptopa wyczyścił neta kabelki posprawdzał i narazie działa:tak: a do tego jestem na antybiotykach bo się nabawiłam zaplenia okostnej i w czwartek w nocy po ścianach chodziłam z bólu :-(
no to wam streściłam co nieco :-D:-D:-D:-D:-D:-Ddzieciaki zdrowe ja z nudów bez bb całe mieszkanie wypucowałam przemeblowałam normalnie jestem dumna z się :-D:-D:-D:-D:-Daaa jak by było mało to Antek w sobotę coś pokombinował z pralką i małpa nie pierze wogóle wody nie pobiera:angry:
teraz postaram się być na bierząco :tak:
o prosz prosze ktoz to sie pojawil;-):-D:-D:-D

witamy wspolczuje tygodnia:sorry2:
nieciekawie:baffled::baffled::baffled:

mam nadzieje ze wrocilas juz na stale ;-);-):tak::tak:

No ba teraz to już codziennie będe:tak::tak:
a tęskniłam za wami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bardzo bardzo:tak:
Doczytałam że Medea gwiazdą mtv :tak::tak::tak::tak:
Natalineczka kwiaty na balkon kupuje ja polecam pelargonie kaskasdowe są śliczne :tak::tak:
MH Helenka w przedszkolu:szok:jak to znosisz twoja mała córcia zrobiła pierwszy krok w dorosłość:szok::-D
Anabubka znów napada na bierdonkę ;-):-D:-D:-D:-D
mamy nowe mamuse witam witam :tak:
Anka się zjarała na słonku:tak::-D:-D:-D
Kerna jak po usg wiesz co będziesz miała ??sprawdziła sie moja wróżba???
Dowikluś fotki woidziałam ale ty jesteś laseczka :tak::tak::tak::tak:

cześć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: chyba musęsę przedstawić i napisać kilka słów o sobie bo wątpię żeby mnie tu jeszcze ktoś pamiętał:baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2::sorry2::sorry2::sorry2:

sporo się działo u mnie ostatnio i nie miałam czasu na neta a jak już miałam to nie mogłam się zalogować, już myślałam, ze mnie wykopałyście:szok::szok::szok:

przeczytałam tylko bieżącą stronę bo i tak wszystkiego nie nadrobię:no:

Kerna gratuluję córeczki
MH ale masz już dużą córcię:tak:mam nadzieję że będzie zadwolona z przedszkola:tak:
Medea no no gwiazdo, widzę że zaczynasz karierę w showbisnesie:-D:-D:-D:-D super
Malinka zdrówka życzę;-)
Natalineczka ja sobie kupiłam w tym roku do doniczek pelargonie pnące, mam nadzieję że będą ładnie rosły bo dom nieotynkowany to trochę chociaż roślinami nadrobię estetykę:-D:-D:-D i jeszcze groszek pachnący i wilec różnokolorowy puszczę po ścianie, wogóle ostatnio zbzikowałam na punkcie roślin, ciągle coś sieję, sadzę, oglądam:happy:
Mamita zdrówka dla Zuzi, wiem co to znaczy zapalenie krtani i wspólczuję, u nas też skończyło się szpitalem jak Mika była malutka, wiem jaki to stres
Anabubka widzę, ze przygotowania do komunii ruszyły:tak:
tyle zapamiętałam

poczytam jeszcze troszkę

Właśnie usłyszałam w radio.... Radom: Ogromna tragedia pod Radomiem. Mała dziewczynka zastrzeliła swoją siostrę! - 26 kwietnia 2010 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Hejki.
Czy któraś z was słyszała coś o DIPHERGANIE?
W piątek Amelia mi się rozchorowała - biegunka, temp., i wymioty ... i poszłam z nią do lekarza a doktorka od razu daje mi skierowanie do szpitala , bo mówi, że Diphergan w zastrzyku wycofano z rynku i to także w syropie mają wycofać. Nie dopytywałam dlaczego, co i jak... Ale powiem szczerze , że w szoku jestem.
Na szczęście po nifuroksazyd'zie nieco biegunka i wymioty ustąpiły i nie pojechaliśmy.
Dziś Julka jakaś niewyraźna poszła do szkoły.:baffled::baffled::baffled:

No nic zmykam ...

Ostatnia edycja:
hej laski!!!:-)
witam sie i ja w ten sliczny,cieply,sloneczny dzien.
dzeciaki spia a ja mam chwilke by do was naisac.:tak:
noc mialam straszna snily mi sie jakies glupoty,:no:nie moglam długo zasnc(ale ja tak mam jak jest pełnia:baffled:)mój m mi dzis powiedział że strasznie przez sen płakałam-a ja w szoku:szok::szok::szok::szok::szok: bo nic nie pamietam.:no:
zaraz jak dzieciaki wstana, zjedza to zmykamy na pole.
miłego dnia!!!!!!!!!:happy:

dowikla-ale dominik ma spanie!!:tak::laugh2:szok.:szok:

milenka-kochana witamy ponownie!!!!:tak:

madeuska-kochana a mozesz napisac do jakiej piosenki i jakiego zespołu ten teledysk?

mh-koniecznie daj znac jak tam helence sie w przedszkolu podoba.:tak:

mlode jakos takos sie ulozylo na prawa stronke ze uciska mi jajnika chyba:errr::errr::errr::errr:
chociaz nie wiem jajniki tez mi sie podnosza w ciazy:errr::errr::errr::errr:
bo uciska mnie tak jakbym miala jajniki na swoim miejscu:eek::eek:

poczekaj, aż będziesz w 30 tygodniu, to wtedy dopiero będzie uciskać...

aha, myslalam ze sie nie dogadujecie, sorki za pytanie:zawstydzona/y:

zaraz zmykamy do netto moze gdzies znajde surfinie to posade na balkonie:tak::tak::tak:
chociaz nie wiem czy jescze nie za zimno, ale jedno juz wiem balkon moge wyszorowac porzadnie bo skonczyli palic w piecu:tak::tak::tak:
wiec zegnaj sadzo, juz wczoraj na noc pranie zostawilam na dworze:tak::tak:
wiec moze bedzie juz suche:eek::eek::eek::eek::eek:
spadam sie szykowac, przed wyjsciem jeszcze wpadne:tak:

dziopki prosze doradzcie mi z tymi kwiatkami :unsure::unsure::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

ja proponuję z własnego doświadczenia pelargonie.. choć na pewno jak jest taka patelnia ze słońca, to może je spalić... wtedy jakos trzeba by było dodatkowo ziemię nawilżać....

A wogóle witam w nowym tygodniu....

Mama Helenki: pewnie się denerwujesz.. ja to tez przechodziłam prawie rok czasu, bo jak mój do przedszkola poszedł to się okazało, że co tydzień mi z chorobą przychodził.. rok czasu (zapalenia oskrzeli i uszu).. masakra... ale po dokładnych badaniach i leczeniu odpowiednimi lekami teraz spokój.. a mały jak miał takie przerwy z powodu choroby to każdorazowe pójście do przedszkola było traumą.. nie tylko dla niego.. ja płakałam poza przedszkolem i w domu.. zwłaszcza że pusciliśmy go do niemieckiego przedszkola a on nie znal tego języka... Na szczęście to za nami.. choć z drugiej strony znowu przed nami, ze względu na Agatkę...
Jest mi już tak ciężko, że każdorazowe wstanie z kanapy wiąże się z wydawaniem dziwnych dźwięków, sapaniem i skurczami... ech... a tak bardzo chciałam być w ciąży a teraz już bardzo chcę mieć córcię po drugiej stronie brzucha...
A na dodatek złapało mnie choróbsko.. od czwartku angina ropna... udało się jakoś bioparoxem zalagodzić gardełko, ale teraz katar i ból głowy niemiłosierne i uciążliwe...już mam dość....

aha, myslalam ze sie nie dogadujecie, sorki za pytanie:zawstydzona/y:

zaraz zmykamy do netto moze gdzies znajde surfinie to posade na balkonie:tak::tak::tak:
chociaz nie wiem czy jescze nie za zimno, ale jedno juz wiem balkon moge wyszorowac porzadnie bo skonczyli palic w piecu:tak::tak::tak:
wiec zegnaj sadzo, juz wczoraj na noc pranie zostawilam na dworze:tak::tak:
wiec moze bedzie juz suche:eek::eek::eek::eek::eek:
spadam sie szykowac, przed wyjsciem jeszcze wpadne:tak:

dziopki prosze doradzcie mi z tymi kwiatkami :unsure::unsure::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
pRZESTAN KOCHANA nie masz mnie za co przepraszac.A pytanie calkiem na miejscu:tak:.Ja z kwiatkami na balkon nie pomoge .
MALINKA ciesze sie ze jestes No i wspolczuje tych ostatnich dni :-(.Oby juz bylo tylko lepiej.
JUSTYNKA zdrowka:tak:.

Ja porobilam co nieco_Ogolnie mam wysprzatane.Jeszcze tylko pranie powiesic i lazienke umyc .Teraz siedze z Oliwka na balkonie :tak:.Kolo 13 ide ja polozyc.Pozniej spacerek:tak:.

reklama
No jestesmy w domu :tak: Helena była ponoć bardzo dzielna :-) Ale bidula spłakała się na mój widok :szok::-( potem nie chciała zostawić kapci w szafce w przedszkolu :rofl2: Helena w domu poleciała prosto do łózka spać. Ciekawa jestem co mi opowie jak wstanie :sorry2:

Malina, no nareszcie :-)

Do góry