reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

J
Natalineczka a może zrób sobie w doniczkach taką kaskadę stopniową z różnych rodzajów kwiatów moja teśiowa znaczy się przyszła niedoszła teściowa czytać mama pietruszki ma zawsze piękny balkon a kocha kwiaty więc zawsze ma coś nietypowego :tak:
a nie masz moze jakiegos zdjecia zeby to zobrazowac bo ja to ciemna masa i mi wykresy trza rysowac :tak::-D:-D:-D:-D:-D
i z jakich kwiatow robi te kaskady???
i w jaki sposob??
bo ja w skrzynki wsadzam tak dookola balkonu na cale 6 m:tak::tak::tak:
i chcialam zrobic skrzynki pol na pol wiesz pol jednego koloru i pol drugiego w takie pasy :tak::tak::tak:
ale teraz pelargonie to tylko czerwone:dry::dry::dry:
a co do pogody miala cien nadzieji na burze i co kicha:dry:
szlam do mamy to sie zaciagnelo ze ho ho wiatr sie zerwal i zaczynalo kropic i... przestalo teraz niebo sie rozdziera i znow slonko wychodzi:sorry2::sorry2::-D:-D:-D

reklama
Witam w tak piekny ciepły dzień , ja od rana mak do szkoły a ja z mężusiem jeszcze w łóżeczku :-D:-D:-Dtrzeba korzystac bo caly tydzien znów sama bed spała:-D:-D:-Dwstalismy dopiero kolo 10 bo trzeba było jeszcze ze dwa drzewa uciąć bo za duzo koło domu rosnie:tak::tak::tak:no i tak jeszcze sasiady dwa przyszły pomóc no i drzewka uciete sobie lezały a my siedzieli przed domem i kawe pili:-D:-Dciekawe kto je teraz sprzatnie do końca haha pewnie tesciowi bedzie sie nudzic :-):-):-) obiadek zrobiłam i poszłam chwilke do truskawek bo jeszcze troche mi zostało ale sobie dziele bo nogi mi puchna i pózniej bardzo bola wiec pomalutku kiedys skończe te truskawki:-D:-D:-D
Meżuś pojechał juz do pracy z mi królik zwiał nawet nie wiedziałam kiedy :szok::szok::szok:podniósł sobie klatke i wyszedł dobrze ze tesciu był za domem i go zauważył i udało mu sie go złapac ja patrze a on niesie królika na rekach:szok::szok::szok:nie mogłam uwiezyc ze sam wyszedł nigdy tak nie zrobil a codziennie jest na trawce:baffled::baffled::baffled:

Joasiu widze ze stres przed komunia sie udziela, spokojnie wszystko bedzie super i dopiete na ostatni guzik:tak::tak::tak:

Dorota trzymam kciuki za spotkanie z adwokatem , popieram:tak::tak::tak:

As ale super odlotowy tort , zdolniacha z ciebie:-):-):-)

Dowikla super foty ale laska po trójce dzieci:szok: kazda by chciała tak wygladać:tak::tak:

Wiolan witam nowa mamusie:-):-):-)

Natali super widoki prawie jak u mnie:-):-):-)

Agnes odważny kolor włosów ognista czerwien :rofl2::rofl2::rofl2:

Medea super sprawa z rolkami sama bym pojezdziła:tak::tak::tak:

Siostra zoo fajnie sama bym sie wybrała , dawaj foty jakies:-):-):-)

Lidka te tesciówki:angry::angry::angry:umią humor zepsuć:no::no::no:

Anabubka bierz bratówke na zakupy zawsze to troche lżej dla ciebie:-):-):-)

Anakonda nie ma to jak sprawdzona fryzjerka która wie gdzie co i jak przyciąć:tak::tak::tak::tak:

MH zdrówka i powodzenia w przedszklu:happy::happy::happy:

Lunka ja wegety tez mało co uzywam :rofl2::rofl2::rofl2:

Malinka witamy po tygodniu i zdrówka zycze:-):-):-)no i z kerna tez ci sie udało bo tez córka ty t jakis jasnowidz czy co????????:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Agunia-in ja ciebie pamietam:tak::tak::tak:

Justa zdrówka kochana dla Amelki

No to nadrobiłam troche tego było i mam nadzieje ze post nie za długi bo sie wsciekne jak mi napisze ze za duzo znaków:-D:-D:-D:-D
korzystaj korzystaj kochana pki mozesz ;-):tak::tak::tak:

co to za pustki??:szok::szok::szok:
u nas znow przejasnialo i niebo juz blekitne z malymi chmurkami:tak::tak::tak:
ja wlasnie skonczylam juz drugiego loda algidy :tak:
smietankowo truskawkowy:tak:
pycha i nie kupilam sobie rzodkieweczek:-:)-(
jutro zakupie:tak::tak::tak:

a co wy myslicie o kandydowaniu Jarosława Kaczyńskiego na prezydenta?
dla mnie to jest niesmaczne:no::no::no: a przynajmniej nieetyczne moze ie ze mna nie zgadzacie ale to jest moja opinia

Natali no ja korzystam kiedy moge bo u nie to zadkosc:-D:-D:-D

a co do Kaczynskiego to ja wole sie nie wypowiadac bo dla mnie to cale wybory sa nie na miejscu no ale coż zrobic taka polityka :no::no::no: ciekawa tylko jestem kedy zaczna jeden na drugiego wyciagac wszystkie brudy zeby tylko zebrac głosy, niby maja byc kulturalne ale ja w to nie wierze bo dla kandydatury zrobia wszystko i naobiecuja tez ...........a pózniej gowno robia , byle swoje kieszenie napchać bo biednym i tak nie pomoga...........

helo babeczki
sobota minela mi bardzo racowicie,prawie cały dzien siedziałysmy na podworku z dziewczynami a ja mialam co robic,bo stary nadal połamany.
jeszcze nie zrobiłam wszystkiego co bym chciala:baffled:

byłam dzis u tesciowej na obiedzie p,pozniej u mamy,omowilysmy menu i podzial robot na komunie:-)
mam tylko baaaaardzo długa liste zakupow,we wtorek zabieram sie z bratwoa do biedronki i tak mysle ze chyba w jeden koszyk to sie nie zmieszcze:rofl2:
chyba wezme szwagierke do pomocy bo moze byc ze mna cienko:rofl2:

jutro mam sadyste na 12,30 ciekawwe co mi powie
zab chwilowo mi nie dokucza,ale wiem ze to tylko chwilowe

poza tym jutro do sasiadki na imieniny:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a moj caly tydzien na nocach

ide poczytam
no to udanych zakupow bo 9 maj tuz tuz - nie wykup wszystkiego :-p:-p:-p
PATRYSIA I AGNES to czekamy na fotki wloskow :-).
jak zrobie zdjecie to oczywiscie :tak:
ja teraz we wtorek ide:-):-):tak::tak:
ale cierpliwosc moja jest teraz bardzo krotka miara mierzona:sorry2::sorry2:
nie wiem chyba tak ciaza na mnie wplywa :sorry2::sorry2:
i jesli maluszek sie nie odwroci to moze poznamy plec bo to juz 20 tydz:tak::tak::tak:
to to trzyamm kciuki :tak:
Dziewczyny w sumie nie ma co opowiadać:rofl:

teledysk raczej jajcarski- staryryczny- do piosenki, która dopiero wyjdzie....
na you tube na pewno bedzie szybciej:-D
jak tylko go skoncza i wstawią to Wam sie pochwale:rofl:

co do kasy to nie moge powiedzieć:-D
ale nie dużo.... nie tyle, co ja sobie wyobrażałam, że można na tym zarobić:-D
no ale można na pewno duużo więcej- to jest początkujący- więc budżet tez ostro okrojony....

nie iwem co więcej Wam powiedzieć....

generalnie świetna zabawa na planie- raczej nie czuje się, że jest się w pracy...
ale wbrew pozorom ciężka to praca jest;-)

wszystko boli- wiadomo....

no nie wiem, pytajcie co chcecie wiedzieć, bo ja nie wiem co mowić:-D:-D
fajnie
zawsze to kontakt z ludzmi...
relaksicho
az zazdroszcze :tak::tak::tak:
Niesssssspodziannnnnnkaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pati poprawisz włoski to wiesz, konkretną fotkę tych pasemek poproszę:-)
oczywiscie - jak zrobie :-)
Witam moje kochane :happy:
Od razu się tłumavzę coś koło tygodnia mnie nie było :szok:ale jak wiecie jak się wali to...hurtowo....po pierwsze zablokowałam sobie telefon jak nie wiem widzę ze dzwoni wiem kto a odebrać nie mogę widzę że es widzę od kogo a odczytać nie ,mogę:angry: dziś go sec w plusie zobaczy podobno od ręki odblokuje :dry:oby:tak::tak::tak: no i co weszłam na bb i tylko chciałam napisać to trach i mnie wywalało a potem komp nam się non top wyłączał w weekend Pietrucha laptopa wyczyścił neta kabelki posprawdzał i narazie działa:tak: a do tego jestem na antybiotykach bo się nabawiłam zaplenia okostnej i w czwartek w nocy po ścianach chodziłam z bólu :-(
no to wam streściłam co nieco :-D:-D:-D:-D:-D:-Ddzieciaki zdrowe ja z nudów bez bb całe mieszkanie wypucowałam przemeblowałam normalnie jestem dumna z się :-D:-D:-D:-D:-Daaa jak by było mało to Antek w sobotę coś pokombinował z pralką i małpa nie pierze wogóle wody nie pobiera:angry:
teraz postaram się być na bierząco :tak:
no kochana kope lat :laugh2::laugh2::laugh2:
cześć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: chyba musęsę przedstawić i napisać kilka słów o sobie bo wątpię żeby mnie tu jeszcze ktoś pamiętał:baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2::sorry2::sorry2::sorry2:

sporo się działo u mnie ostatnio i nie miałam czasu na neta a jak już miałam to nie mogłam się zalogować, już myślałam, ze mnie wykopałyście:szok::szok::szok:
no i Ciebie tez witamy...
nie zapomnialysmy o Tobie
trtlko zagladaj czesciej :tak:
Właśnie usłyszałam w radio.... Radom: Ogromna tragedia pod Radomiem. Mała dziewczynka zastrzeliła swoją siostrę! - 26 kwietnia 2010 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Hejki.
Czy któraś z was słyszała coś o DIPHERGANIE?
W piątek Amelia mi się rozchorowała - biegunka, temp., i wymioty ... i poszłam z nią do lekarza a doktorka od razu daje mi skierowanie do szpitala , bo mówi, że Diphergan w zastrzyku wycofano z rynku i to także w syropie mają wycofać. Nie dopytywałam dlaczego, co i jak... Ale powiem szczerze , że w szoku jestem.
Na szczęście po nifuroksazyd'zie nieco biegunka i wymioty ustąpiły i nie pojechaliśmy.
Dziś Julka jakaś niewyraźna poszła do szkoły.:baffled::baffled::baffled:

No nic zmykam ...
biedna Amelcia
a katastrofa - no szok - nie wiadomo co powiedziec...:baffled:
hej laski!!!:-)
witam sie i ja w ten sliczny,cieply,sloneczny dzien.
dzeciaki spia a ja mam chwilke by do was naisac.:tak:
noc mialam straszna snily mi sie jakies glupoty,:no:nie moglam długo zasnc(ale ja tak mam jak jest pełnia:baffled:)mój m mi dzis powiedział że strasznie przez sen płakałam-a ja w szoku:szok::szok::szok::szok::szok: bo nic nie pamietam.:no:
zaraz jak dzieciaki wstana, zjedza to zmykamy na pole.
miłego dnia!!!!!!!!!:happy:

No jestesmy w domu :tak: Helena była ponoć bardzo dzielna :-) Ale bidula spłakała się na mój widok :szok::-( potem nie chciała zostawić kapci w szafce w przedszkolu :rofl2: Helena w domu poleciała prosto do łózka spać. Ciekawa jestem co mi opowie jak wstanie :sorry2:

Malina, no nareszcie :-)
snu napewno nie zazdroszcze :no:;-)
na pewno dobrze ;-);-):tak::tak:

a u nas ida chmury i chyba bedzie burza :tak::tak::tak::tak:
tzn jeszcze swieci slonko ale takie chmurki zaczynaja sie tworzyc a ze dzis bylo goraco i duszno wiec bedzie moze co podziwiac

u nas dzis nawet 27 st :szok::szok::szok::szok:
i zapomnialam zrobilam zdjecia jak jechalysmy do kowar
nasze piekne widoki;-);-)
jeeeee ale macie fajne widoki :tak::tak::tak:

no i ja sie witam
nie bylismy u skarbowce bo przelozylismy na jutro a korzystajac z tej pieknej pogody pojechalismy na zabytkowa koejke waskotorowa
zabralismy chrzesniaka
bylo super
potem do domku obiad
przyszla znajoma zalapala sie na obaid i robilysmy pasemka
potem wstawie zdjecie jak zrobie
sewi dzi marudny :dry:
mala teraz spi m tez zasnal a ja klikam
hmmmm co jeszcze :sorry2:
juz chyba nic :laugh2:

A to mój maly kapitan Nemo :-D:-D:-D

Załączniki

• kapitan1.jpg
    kapitan1.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 22
  • kapitan.jpg
    kapitan.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 22
Witam. Przepraszam że nie zaglądam ale coś weny nie mam ani siły ani oczu do czytania :-:)-:)-( za co ogromnie Was przepraszam :-( siostra siedzi w szpitalu z małym, też zapalenie płuc ma :sorry2: coś to krąży jak nie wiem :no: ale mało dzieci jest w szpitalu chyba tylko 5 na cały oddział :tak: Kuba marudzi jak nie wiem, ostatnia trójka mu została :tak: oby mu szybko wyszła :tak: ja ostatnio tak padnięta jestem że zasypiam razem z Kubą :dry: jakiejś energii m i brak czy co :sorry2: trzymajcie się cieplutko :tak:

hehe jaki slodki :)
Witam. Przepraszam że nie zaglądam ale coś weny nie mam ani siły ani oczu do czytania :-:)-:)-( za co ogromnie Was przepraszam :-( siostra siedzi w szpitalu z małym, też zapalenie płuc ma :sorry2: coś to krąży jak nie wiem :no: ale mało dzieci jest w szpitalu chyba tylko 5 na cały oddział :tak: Kuba marudzi jak nie wiem, ostatnia trójka mu została :tak: oby mu szybko wyszła :tak: ja ostatnio tak padnięta jestem że zasypiam razem z Kubą :dry: jakiejś energii m i brak czy co :sorry2: trzymajcie się cieplutko :tak:
a u nas w powietrzu jakas grypa zoladkowa krazyale poki co zdrowi jestesmy :)

my juz po kolacji dzieci okapane i spia
ja ide sie kapac i tez ide w kimono :)
dobranoc

Natali no ja korzystam kiedy moge bo u nie to zadkosc:-D:-D:-D

a co do Kaczynskiego to ja wole sie nie wypowiadac bo dla mnie to cale wybory sa nie na miejscu no ale coż zrobic taka polityka :no::no::no: ciekawa tylko jestem kedy zaczna jeden na drugiego wyciagac wszystkie brudy zeby tylko zebrac głosy, niby maja byc kulturalne ale ja w to nie wierze bo dla kandydatury zrobia wszystko i naobiecuja tez ...........a pózniej gowno robia , byle swoje kieszenie napchać bo biednym i tak nie pomoga...........
nie no wybory odbyc sie musza bo jak tak bez przydenta, ale jak dla mnie mogliby wszyscy zrezygnowac pokazujac honor i zostawic marszalka na miejscu:tak::tak::tak:
nawet nie wiadomo na kogo glosowac a jak zobaczylam ze dzis jeszcze JK sie zglosil to o malo nie zemdlalam:szok::baffled::baffled:
ale super zdjęcia, przystojniak ci rosnie:tak::tak::tak:
to dobrze ze malo dzieci w szpitalu, widac nie ma tyle zarazow:sorry2::-D:-D
wspolczuje siostrze:-:)-:)-(

witam nocnie dlugo nie posiedze bo juz mnie oczeta pieka i swedza i zaraz spadam do synka spac:tak::tak::tak:
oczy na zapalkach normalnie:no::no::no:
wzielam sie za sprzatanie ale ogarnelam tylko pokoj i przedpokoj i koniec jutro kuchnia:baffled::baffled::baffled:
moje ulubione:sorry2::dry::dry::dry::dry::baffled::baffled:
ale jutro to bede smigac byle by mi czas szybciej zlecial tak do 17:tak::tak::tak:

reklama
własnie mi o to natali chodziło ze po co te wybory mgliby zostawic to tak jak jest i niech rzadzi sobie ten marszałek , a w całkiem innym czasie zrobic te wybory tk jak sie nalezy a nie na odpier.....na szybko bo który z tych 22 kandydatów do 6 maja uzbiera 100tys glosów jak mało kto ich zna , bo ja osobiscie to chyba tylko z 10 kojarze, a reszta to gdzies sie tam udzielała ale nie az taz znaczaco zeby ich tak odrazu pokojarzyc, wiec wyobraz sobie taki szary zwykły czlwiek ze wsi on bedzie wiedzial na kogo ma isc głosoac????????bo mi sie wydaje ze to bedzie jak na loterii:crazy::crazy::crazy:

Do góry