Niesssssspodziannnnnnkaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
hihihi, wpadam, mój śpi, ja wstałą specjalnie wcześniej, żeby chociaz was podczytać, ale nawet uda m sie odpisać, hehe.
MH gratuluje przyjęcia małej do przedszkola!!! I zdrówka dla Małej,temp przeszła i by jużnie wróciła!
Anaconda, ja bym kupiła rowerek większy, a nie akurat, bo to ni ema sensu.
Co do nowej fryzury-mnie się nei podoba. Ni epasuje do Twojej buzi, albo takie ujęcie/zdjęcie. Bardzo podobasz mi sę w tych włoskach na zdjęciu jak małą na kolanach przy stole trzymasz-urodzinki?
Dzaworka, ani się waż zaczynac palić. Zaglądaj, pisz, a my już Ci pomożemy wyjść z tej deprechy i fajki Ci potrzebne nie będą!
Anka mam nadzieję ż ebedą Coi te butki tak wygodne jak mnie. Mi chodziło o to, że jak założyłam je w zeszłym roku na bosą nogę, 30* w cieniu, cały dzień na nogach i w biwgu to w koncu obtarły i to mooooooocno, ale byłam sobie winna. Teraz ich nosić nie mogę. No spróbuję jeszcze w tym roku, heh
Anka widzę, że piknik udał się wyśmienicie. Super. Spaceru po zoo zazdroszczę. A co tam u A&E????????????? Czemu do nas już nie zagląda???????????
boże jak słodko, no cos wspaniałego!!!!!!
Iwcik, ja też soli używam tylko i wyłącznie do gotowania ziemniaków, hehehhe. Ale jeżeli zastępujesz sół np wegetą, to powiem Co ( sama się dowiedziałam dopiero), że to jeszcze bardziej nie zdrowe.
Kerna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madziula aleś miała sprzątania, po wymianie okien, to jak po remoncie prawie!
Też bym z chęcią poszła sobie na pifko z m..............
Dorota gratuluje kolejnych centymetrów Oliwki!
Agnes Wasza Oliwka bardzo wcześnie zaczyna podrywy, już widze co tp będzie za kilka / nascie lat, drzwiami i oknami, a tatuś racej sobie nie da rady, hehehehehhe
Moj aWitusia też zawsze jak mogę pospac to robi mi pobudki o świcie, ale jak trzeba isę gdzies szybko zbierac to śpi jak zabita, hehe
No i czekam na fotki z nowej fryzurki. Kolorek jak poprawisz to będzie leppiej. Aż Ci takiego zazdroszczę!
Mamita zdrówka dla Zuzi. Kurde, kiedy jej to przejdzie, przecież to już bardzo długo. Mam nadzieję, że ten kolejny okaże isę lepszy...
Natali gardło może boleć jesli jest podrażnione a rzodkiewki z tych mega ostrych, albo jeśli były pryskane a Ty wpierniczasz je na kilogramy
Dowikla swietne focie, koleś w ciąży z tyłu poza super. Matko, jaka z Ciebie zgrabna mamuśka, laska jak trza. I weż się tu nie chwal, że jesteś dobra z fizyki, tylko przyznaj, że po prostu zgrabniusi ajesteś, heheheheh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj
Wiolan, gratuluje Agatki!
Medea jak tylko wpadnie Ci w łapki gotowy klip to koniecznie się pochwal. No i moj egratulacje kochana, rolki-ależ będziesz teraz śmigać!
Malinka gdzieś Ty kochana?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo list gończy puszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pati poprawisz włoski to wiesz, konkretną fotkę tych pasemek poproszę:-)
Anabuba współczuje sadysty, chorego chłopa i jeszcze te kosze zakupw w planach-no nie ma wybacz, postawić coś trzeba, szkoda, że wszytsko kosztuje...