reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja to cierpliwosci nie mam i nie wazne czy jestem w ciazy czy nie hihihih.Rozumiem cie doskonale.Widze ze czujesz ze to dziewczynka.
Dziewczynki sa super :-).Bede 3 mala kciuki aby dzidzia sie sliznie obrucila i pokazala co ma miedzy nozkami :-)

Ja juz zmykam spac.Do rana :-)

reklama
Ja to cierpliwosci nie mam i nie wazne czy jestem w ciazy czy nie hihihih.Rozumiem cie doskonale.Widze ze czujesz ze to dziewczynka.
Dziewczynki sa super :-).Bede 3 mala kciuki aby dzidzia sie sliznie obrucila i pokazala co ma miedzy nozkami :-)

Ja juz zmykam spac.Do rana :-)
dzieki :tak::tak::tak:

dobranoc kochana;-);-)
oby ci niunia wyspac sie dala:tak::tak::tak:

no i nadrobilam tak szybko:tak::tak:

Anka, pochwal się jak zupa wyszła :tak::-)

A ja właśnie się dowiedziałam, ze zwolniło się miejsce dla Helenki w przedszkolu, ruszamy od poniedziałku :tak: Jutro lecimy kupić kapcie :-D Koniec laby i siedzenia w piżamie do 10 :sorry2:

zakupy zrobione?

-ty jej nie szczuj, bo zacznie warczec:-D:-D:-D ( nie żebym mówiłą, ze suka jest, tlko potrafi suę wsciekać:-D:-D:-D)
k:

a skad ze ja grozna?????????/
heheheheh
mala ale potrafie paszcze rozpuscic:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzisiaj są oficjalne wyniki w wawie po rekrutacji do przedszkoli, i dowiedziałam się że od września jest miejsce dla Heleny w normalnym państwowym, tym najbliżej :tak::-) chyba polecę totka dzisiaj puszcze :-D

no to jeszcze lepiej!!!!!!!!!!11
totka puscilas?

Mam 9 miesięcznego synka który zaczą raczkować. Moj mąż idzie o 7 do pracy a wraca ok 19 tak więc cały dzień. O wstawaniu do małego nie ma mowy no bo przecież on wstaje do pracy... ( tak jak bym ja nie musiała wstać) nawet teściowa twierdzi że nie powinien wstawać (ieszkam u teściów i zajmuję sie swoim i ich 8 letnim synem) Czasami mam dość ręce mi opadają a cała złość wyładowywyję na moim synku który jest Bogu ducha winny. Chciała bym pójść gdzieś się rozluźnić ale nie chcę zostawiać synka bo mój mąż też nie przejmuje się zbytnio gdy mały płacze. Wydaje mi się że pomały popadam w depresje i mam ochote wrócić do papierosów. :/

witamy serdecznie
u nas kazda deprecha idzie w diably:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::rofl2:

o
Anaconda a co Ty od siebie chcesz??
no i my szykujemy małego do spania...kurde on ma taki katar, że mnie chyba by juz cholera wzięła!!! cała rolka papieru już poszła!! Oczy załzawione..kupiłam olbasa żeby mu nakropić, ale nic to nie daje..woda morska to juz w ogóle śmiech na sali...kurcze jak sobie radzicie z mega katarami??

biedactwo
jak dzis katar?
na katar-coz najgorsze sa zawsze piersze 2-3dni jak eci ciurkiem
masc majerankwoa,plus sol fozjologiczna-ja psikac euphorbium,do tego nacieranko na noc-stopki,klatka i plecki,na poduszke tez,jak nie ma goarczki to dzuo na dworze i lipomal na noc jeszcze na rozgrzewkwe
i przterwac te pare dni:-)

m stweirdzil ze nie lubi kobiet w makijazu:no::no:
wiec zeby sie mu podobac,
ale i tak jak on nie widzi to zawsze troszke tego puderku, tuszu i cienia sie znajdzie;-);-);-)
ale gadzina jak laski wytapetowane w mini to sie oglada:sorry2::sorry2::-D:-D:-D
wole zeby sie ogladal niz macał :-D:-D

c

a ja sie maluje sama dla siebie
szczegolnie jak wychodze dalej niz do sasiadow:rofl2:
bo bez elkkiegoi makijazu wygladam jak prawdziwa czarownica:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sorry że tak tylko o sobie.. ale wpadlam Wam poinformować, ze jadę nagrywać teledysk:eek::rofl:

wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie kumpela ze znajomemu wykruszyły się dwie modelki i czy chce:rofl:
jak wyjdzie ok to może mnie w MTV zobaczycie:rofl::-D:-D:-D

a do jakiej piosenki ten teledysk?
daj znac kiedy bedzie
moze na youtube bedzie szybciej:-)

Cześć.
A ja wczoraj za abrdzo nie pisałam, bo bałam się w ogóle cos napisać.....:dry::dry::dry:
Nie wiem co mnie podkusiło, moze ta piękna pogoda...a ja uwielbiam kosić trawe..no i pojeździłam sobie maszyną a wieczorem brzuch mi sie stawiał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wściekłą byłam na siebie okorpnie:wściekła/y::wściekła/y:
Wkurza mnie już to nic nie robienie, do głowy można dostać...no ale mam nauczkę, pożądnie się wystraszyłam:dry::dry::dry:
k:

oj lanie sie nalzey jak nic!!!!!!!!!!

Ale macie fajnie laseczki pikniki ,słonko ,a mi dzisiejszy dzień uciekł normalnie:baffled:
Zapomniałam co miałam pisać ,bo mnie m zagaduje i na pifko ciagnie,to lece:tak:

ja wczoraj tez bylam padnieta calym dniem ale jeszcze swojego niecnie wykorzystalam:-p:-p:-p:-p

Dziewczyny Oliwka UROSLA ma teraz 76 cm :-).A U NASZ KAZDY CM JEST NA WAGE ZLOWA :-).
Mowie wam jak to odkrylam to az sie poryczalam :-)

to super!

a najlepsze było w autobusie jak zaczepiała takiego przystojniaka :-p:-p:-p:-pmnie sie też spodobał :-D:-D:-D:-D:-D ma moja córa taki sam gust co ja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nawet zaczeła z nim gadać,a chłopaczek był milutki i odpowiadał na jej pytania :-D:-D:-D:-D:-D:-D a na koniec sobie pomachali na pożegnanie :-D:-D:-D

mówiłąm do M że Oliwka poderwała już pierwszego faceta w swoim życiu,szybka jest skubana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehehehehhe
moje tez czesto jakis chlopakow podrywaja:-):-):-):-)
szczegolnie Weronika swoimi rzesami:-)

Witam!!! Chyba mnie jeszcze pamiętacie?:zawstydzona/y: Zuza znowu choruje. Od tego turnusu tak sie ciągnie. W niedziele wyladowaliśmy w szpitalu. Dusiła sie kaszlem. Ostre zapalenie krtani. Teraz jesteśmy w domku. Już w miare dobrze. 10 maja jedziemy na turnus na 2 tyg. mam nadzieję, że lepiej to zniesie bo na weekend będziemy w domu. Widzę że jest lepiej, chce chodzić, całe dnie nic tylko prowadzać po domu i sama już wstaje. Pozdrawiam Wszystkie Mamuśki!!!:-)

wspolczuje
zdrowka dla Zuzi
domyslam ze sie strachu najadlas przez ta krtana ale niestety teraz taki wurus panuje

Witam,

nocka starszna, nawet nie bede pisac, Niki rosną ząbki... chyba...
:

uuuuuuuuuuuuuuu
bidulka

Hej dziewczyny, witam niedzuelnie.
Wpadam tylko powiedzieć, że mój mężuś ma urlop. Do pracy wróci dopiero po majówce, ięc za szybko nie zajrze.

oooooooooo
ale Cie dopadlo:rofl2:

Witam.
Miałam awarię na łączu.:crazy::crazy::crazy:
Tęskniłyście?:-D:-D:-D:-D
Żart oczywiście.

no jasne
gdzies sie podziewala?
jak szkola?

Witajcie..
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona?? Jestem mamą 5,5 latka, który chodzi do przedszkola.. Obecnie mieszkamy w DE i z racji tego, że mój mąż robi "karierę" ja się poświęcam i siedzę w domu... Obecnie zaczęłam 36 tydzień ciąży.. i będzie to dziewczynka.. Agatka..
Pozdrawiam slonecznie

witamy i zapraszamy
gratulje malenstwa

ellooo

dzis caly dzien spedzilysmy z ZOO z Agnieszka, Davidem i Emily.Byla jeszcze znajoma Agi z rodzinka :) Milutko spedzilismy czas i wszyscy jestesmy padnieci.laura wykapana, po kolacji, padla jak kawka.
Dzis bylo strasznie goraco spieklam sobie ramiona.Opalilam sie od bluzki bokserki :))
Wlasnie czekam na kebaba:)
e

a gdzie sie agniecha podziewa?czemu nie zaglada?
i gdzie jest Malina?????????

[
ANABUBKA
Widze ze przygotowania juz pelna para:tak::tak::tak:
Ktorego masz ta komunie?Sorki jak pisalas a jaz nie doczytalam:zawstydzona/y:

pislaam ale spoko
za 2tyg-9maja

Dziewczyny w sumie nie ma co opowiadać:rofl:

teledysk raczej jajcarski- staryryczny- do piosenki, która dopiero wyjdzie....
na you tube na pewno bedzie szybciej:-D
jak tylko go skoncza i wstawią to Wam sie pochwale:rofl:

co do kasy to nie moge powiedzieć:-D
ale nie dużo.... nie tyle, co ja sobie wyobrażałam, że można na tym zarobić:-D
no ale można na pewno duużo więcej- to jest początkujący- więc budżet tez ostro okrojony....

nie iwem co więcej Wam powiedzieć....

generalnie świetna zabawa na planie- raczej nie czuje się, że jest się w pracy...
ale wbrew pozorom ciężka to praca jest;-)

wszystko boli- wiadomo....

no nie wiem, pytajcie co chcecie wiedzieć, bo ja nie wiem co mowić:-D:-D

Witam,

Niki temperatura przeszła wczoraj jak reka odjoł :szok::sorry2: Ale i tak idziemy dzisaj do leakrza.

Helenka idzie do przedszkola więc ja z nerwów nie śpię od 5.30 :szok::-D Helenka zresztą też nie, wcina śniadanie :happy: Niki chyba za to odsypia weekend :sorry2:

Madea, gwiazdo nasza, daj znać jak cię będzie można oglądać :tak::-D

Dowikla, laska jestes, zgrabna :-):tak:

Witam nową mame :-)

To tak pokrótce, jakoś głowy nie mam :zawstydzona/y::-D

Niesssssspodziannnnnnkaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

hihihi, wpadam, mój śpi, ja wstałą specjalnie wcześniej, żeby chociaz was podczytać, ale nawet uda m sie odpisać, hehe.

MH gratuluje przyjęcia małej do przedszkola!!! I zdrówka dla Małej,temp przeszła i by jużnie wróciła!

Anaconda, ja bym kupiła rowerek większy, a nie akurat, bo to ni ema sensu.
Co do nowej fryzury-mnie się nei podoba. Ni epasuje do Twojej buzi, albo takie ujęcie/zdjęcie. Bardzo podobasz mi sę w tych włoskach na zdjęciu jak małą na kolanach przy stole trzymasz-urodzinki?

Dzaworka
, ani się waż zaczynac palić. Zaglądaj, pisz, a my już Ci pomożemy wyjść z tej deprechy i fajki Ci potrzebne nie będą!

Anka mam nadzieję ż ebedą Coi te butki tak wygodne jak mnie. Mi chodziło o to, że jak założyłam je w zeszłym roku na bosą nogę, 30* w cieniu, cały dzień na nogach i w biwgu to w koncu obtarły i to mooooooocno, ale byłam sobie winna. Teraz ich nosić nie mogę. No spróbuję jeszcze w tym roku, heh
Anka widzę, że piknik udał się wyśmienicie. Super. Spaceru po zoo zazdroszczę. A co tam u A&E????????????? Czemu do nas już nie zagląda???????????

a on siadl na plasko i zaczal mi calowac brzuszek, pozniej calowal mnie a na koniec zlapal mnie za buzie dwiema lapkami i zacza tulic, pozniej znow calowal brzuszek:tak::tak::tak:
az mi sie lza zakrecila:tak::tak::tak:
boże jak słodko, no cos wspaniałego!!!!!!

Iwcik, ja też soli używam tylko i wyłącznie do gotowania ziemniaków, hehehhe. Ale jeżeli zastępujesz sół np wegetą, to powiem Co ( sama się dowiedziałam dopiero), że to jeszcze bardziej nie zdrowe.

Kerna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madziula aleś miała sprzątania, po wymianie okien, to jak po remoncie prawie!
Też bym z chęcią poszła sobie na pifko z m..............

Dorota gratuluje kolejnych centymetrów Oliwki!

Agnes Wasza Oliwka bardzo wcześnie zaczyna podrywy, już widze co tp będzie za kilka / nascie lat, drzwiami i oknami, a tatuś racej sobie nie da rady, hehehehehhe
Moj aWitusia też zawsze jak mogę pospac to robi mi pobudki o świcie, ale jak trzeba isę gdzies szybko zbierac to śpi jak zabita, hehe
No i czekam na fotki z nowej fryzurki. Kolorek jak poprawisz to będzie leppiej. Aż Ci takiego zazdroszczę!

Mamita zdrówka dla Zuzi. Kurde, kiedy jej to przejdzie, przecież to już bardzo długo. Mam nadzieję, że ten kolejny okaże isę lepszy...

Natali gardło może boleć jesli jest podrażnione a rzodkiewki z tych mega ostrych, albo jeśli były pryskane a Ty wpierniczasz je na kilogramy:tak:

Dowikla swietne focie, koleś w ciąży z tyłu poza super. Matko, jaka z Ciebie zgrabna mamuśka, laska jak trza. I weż się tu nie chwal, że jesteś dobra z fizyki, tylko przyznaj, że po prostu zgrabniusi ajesteś, heheheheh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witaj Wiolan, gratuluje Agatki!

Medea jak tylko wpadnie Ci w łapki gotowy klip to koniecznie się pochwal. No i moj egratulacje kochana, rolki-ależ będziesz teraz śmigać!

Malinka gdzieś Ty kochana?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo list gończy puszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pati poprawisz włoski to wiesz, konkretną fotkę tych pasemek poproszę:-)

Anabuba współczuje sadysty, chorego chłopa i jeszcze te kosze zakupw w planach-no nie ma wybacz, postawić coś trzeba, szkoda, że wszytsko kosztuje...

Witam,

Niki temperatura przeszła wczoraj jak reka odjoł :szok::sorry2: Ale i tak idziemy dzisaj do leakrza.

Helenka idzie do przedszkola więc ja z nerwów nie śpię od 5.30 :szok::-D Helenka zresztą też nie, wcina śniadanie :happy: Niki chyba za to odsypia weekend :sorry2:

Madea, gwiazdo nasza, daj znać jak cię będzie można oglądać :tak::-D

Dowikla, laska jestes, zgrabna :-):tak:

Witam nową mame :-)

To tak pokrótce, jakoś głowy nie mam :zawstydzona/y::-D
MH 3 mam kciuki za Helenke w pierwszym dniu przedszkola :tak:.Czekamy na wiesci jak sie Helence podobalo.No ty sobie odpoczniesz chwile jak bedziesz miala tylko jadna w domu.Choc pewnie na poczatku bedziesz tesknic i zastanawiac sie jak tam Helenka;-).Super ze od wrzesnia idzie do panstwowego przedszkola.
LUNKA ale zes posta szczelila.Jak ty to wszystko zapamietalas :-).Usypiaj M kilka razy dziennie i wpadaj na bb choc na chwile :tak:.

U mnie Oliwka spala dzis bardzo fajnie ale ja mniej.Ona raz jekla ale ja nie poszlam do niej i spala dalej obudzila sie o 4.30 wiec pelen sukces ,no ale ja sie obudzilam wczesniej i spac nie umialam.Snily mi sie dzis jakies glupoty:baffled:.

Dzis mam luzniejszy dzien a jutro za to przed poludniem ma przyjsc kolezanka z coreczka ,wieczorem chrzestny Oliwki z rodzinka a na 20 jestem umowiona z adwokatem :tak:.
Dzis sie apowiada cieplo wiec na spacerek z Oliwka wyskocze .

reklama
Witam :-):-):-)
U nas też kolejny piękny dzień się zapowiada :tak::tak::tak: A ja sobie wymyśliłam pranie dywanów, trochę się nie chce ale trzeba się zmusić i to odbębnić :baffled::baffled:
MH to faktycznie stresa miałaś jak tak wcześnie już na nogach byłaś :tak::tak: a Helenka będzie zachwycona. Jeśli już to po kilku dniach może mieć płaczki bo zobaczy że jednak w przedszkolu panują jakieś zasady, które wcale nie muszą się jej spodobać :tak::tak::tak:
Luna mi właśnie też ta fryzura się nie podoba :crazy::crazy: i całkiem inaczej chciałam się obciąć, ale to już muszę do swojej fryzjerki jechać która wie jak mi dogodzić :-p:-p

Do góry