reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny w sumie nie ma co opowiadać:rofl:

teledysk raczej jajcarski- staryryczny- do piosenki, która dopiero wyjdzie....
na you tube na pewno bedzie szybciej:-D
jak tylko go skoncza i wstawią to Wam sie pochwale:rofl:

co do kasy to nie moge powiedzieć:-D
ale nie dużo.... nie tyle, co ja sobie wyobrażałam, że można na tym zarobić:-D
no ale można na pewno duużo więcej- to jest początkujący- więc budżet tez ostro okrojony....

nie iwem co więcej Wam powiedzieć....

generalnie świetna zabawa na planie- raczej nie czuje się, że jest się w pracy...
ale wbrew pozorom ciężka to praca jest;-)

wszystko boli- wiadomo....

no nie wiem, pytajcie co chcecie wiedzieć, bo ja nie wiem co mowić:-D:-D
a czyja to piseneczka???
Dzis mam luzniejszy dzien a jutro za to przed poludniem ma przyjsc kolezanka z coreczka ,wieczorem chrzestny Oliwki z rodzinka a na 20 jestem umowiona z adwokatem :tak:.
Dzis sie apowiada cieplo wiec na spacerek z Oliwka wyskocze .
adwokoata??
nadal z G niemozesz sie dogadac?

witam porannie u nas juz jest 19* wiec peikniusio ale leciutki wiaterek wieje, zaraz mlodego na balkon puszcze:tak::tak::tak:
dzis do netto bo mamuska chciala po pelargonie jechac, a ja nadal nie wiem na co sie zdecydowac na balkon :no::no::no:
myslalam o surfiniach albo tez pelargoniach:tak::tak:
ale nie moge sie zdecydowac:no::no::no:
a moze macie pomysl na jakies inne kwiaty?
czarek oglada bajke o jakis syrenkach na jedynce a mamusia na bb z kawusia, mam nadzieje ze pustek nie zastane:no::no::no:

Witam z ranca
Pogoda cudna:tak::tak::tak:mlode wstaly o 8;30,wiec nie tak zle;-):-)
Dominik wczoraj przebudzil sie o 22;30,przebrakl sie w pizamke i poszedl spac dalej i spal do 6 rano:szok::tak::tak:

MH
Trzymam kciuki za Helenke:tak::tak::tak:Ale skoro jzu Jej sie podobalo to powinno byc oki:tak::tak::tak:

ANACONDKA
Jak skonczysz swoje dywany to zapraszam tez do mnie;-):-)

ANABUBKA
No to masz nie wiele czasu:tak:Juz sobie wyobrazam te przygotowania

NATALINECZKA nie ostatnio jakos sie z G dogadujemy ale szukalam mojego pozwu co rok temu pisalam i nie mam tego i umowilam sie na darmowa wizyte u odwokata aby zapytac o kilka rzeczy.Wlasnie musze sobie te pytania na kartce napisac.No i chcialabym aby jakos pomogl mi te pisemka popisac .

Oliwka wstala i juz szaleje.Ja ide sie i ja ogarnac i mieszkanko bo syf az nie da sie patrzec.Na spacerek pojdziemy jak sie Oliwka wyspi i poje obiadek wiec to bedzie pewnie po 16 bo teraz mi sie nie chce :-p.
Zaniedlugo wejde ide cos porobic.

NATALINECZKA nie ostatnio jakos sie z G dogadujemy ale szukalam mojego pozwu co rok temu pisalam i nie mam tego i umowilam sie na darmowa wizyte u odwokata aby zapytac o kilka rzeczy.Wlasnie musze sobie te pytania na kartce napisac.No i chcialabym aby jakos pomogl mi te pisemka popisac .

Oliwka wstala i juz szaleje.Ja ide sie i ja ogarnac i mieszkanko bo syf az nie da sie patrzec.Na spacerek pojdziemy jak sie Oliwka wyspi i poje obiadek wiec to bedzie pewnie po 16 bo teraz mi sie nie chce :-p.
Zaniedlugo wejde ide cos porobic.
aha, myslalam ze sie nie dogadujecie, sorki za pytanie:zawstydzona/y:

zaraz zmykamy do netto moze gdzies znajde surfinie to posade na balkonie:tak::tak::tak:
chociaz nie wiem czy jescze nie za zimno, ale jedno juz wiem balkon moge wyszorowac porzadnie bo skonczyli palic w piecu:tak::tak::tak:
wiec zegnaj sadzo, juz wczoraj na noc pranie zostawilam na dworze:tak::tak:
wiec moze bedzie juz suche:eek::eek::eek::eek::eek:
spadam sie szykowac, przed wyjsciem jeszcze wpadne:tak:

dziopki prosze doradzcie mi z tymi kwiatkami :unsure::unsure::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

NATALI
ja sie nie znam na kwiatach wogole,wiec nie pomoge:no:
Fajnie ze mozesz wkoncu wystawiac pranie na balkon:tak::tak::tak:ja wystawiam od kiedy skonczyly sie te mrozy:-)

reklama
Do góry