Mama Helenki
i Aniki :D
No Helena już w przedszkolu Na początku zadowolona Zobaczymy co będzie jak po nią przyjdę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czyja to piseneczka???Dziewczyny w sumie nie ma co opowiadać
teledysk raczej jajcarski- staryryczny- do piosenki, która dopiero wyjdzie....
na you tube na pewno bedzie szybciej
jak tylko go skoncza i wstawią to Wam sie pochwale
co do kasy to nie moge powiedzieć
ale nie dużo.... nie tyle, co ja sobie wyobrażałam, że można na tym zarobić
no ale można na pewno duużo więcej- to jest początkujący- więc budżet tez ostro okrojony....
nie iwem co więcej Wam powiedzieć....
generalnie świetna zabawa na planie- raczej nie czuje się, że jest się w pracy...
ale wbrew pozorom ciężka to praca jest;-)
wszystko boli- wiadomo....
no nie wiem, pytajcie co chcecie wiedzieć, bo ja nie wiem co mowić
adwokoata??Dzis mam luzniejszy dzien a jutro za to przed poludniem ma przyjsc kolezanka z coreczka ,wieczorem chrzestny Oliwki z rodzinka a na 20 jestem umowiona z adwokatem .
Dzis sie apowiada cieplo wiec na spacerek z Oliwka wyskocze .
No Helena już w przedszkolu Na początku zadowolona Zobaczymy co będzie jak po nią przyjdę
aha, myslalam ze sie nie dogadujecie, sorki za pytanieNATALINECZKA nie ostatnio jakos sie z G dogadujemy ale szukalam mojego pozwu co rok temu pisalam i nie mam tego i umowilam sie na darmowa wizyte u odwokata aby zapytac o kilka rzeczy.Wlasnie musze sobie te pytania na kartce napisac.No i chcialabym aby jakos pomogl mi te pisemka popisac .
Oliwka wstala i juz szaleje.Ja ide sie i ja ogarnac i mieszkanko bo syf az nie da sie patrzec.Na spacerek pojdziemy jak sie Oliwka wyspi i poje obiadek wiec to bedzie pewnie po 16 bo teraz mi sie nie chce .
Zaniedlugo wejde ide cos porobic.
ANACONDKA
Jak skonczysz swoje dywany to zapraszam tez do mnie;-):-)
Ma się rozumieć na kawkę
Dorota to dobrze że z adwokatem się umówiłaś, trzymam kciuki żeby ci wszystko wyjaśnił i żeby rozstanie z G przebiegło jak najmniej stresująco