reklama
magdazłodzi
Fanka BB :)
Moja starsze córcia uzywała chodzika i przez to ominęla faze raczkowania i u Kasi raczej niebede uzywac chodzika
L4dY-bIrd
doula
czesc lasencje
jak tam po swietach ? Moje jeszcze trwaja bo siedzimy u tesciów do niedzielki ;D
sorbus ...a jednak ? Bedziesz bardzo zadowolona mowie ci .Mamy taki sam .
jak imprezka?
jasio je na potege jak wczesniej jadł dziennie pół słoiczka owocków i pół zupki to teraz młuci CAłY OWOCKóW I CAłY ZUPKI : boje sie że kiedys mi peknie : ale mam problem ....bo zaczyna wybrzydzac mi i niechce zabardzo jesc mleka Poznał duzo smaków i mleko teraz jest be ... :
mija a jak sytuacja u ciebie ? lepciej ?
mordziulka buziaki dla hubcia
pycha a jak bibka mineła ?
jak tam po swietach ? Moje jeszcze trwaja bo siedzimy u tesciów do niedzielki ;D
sorbus ...a jednak ? Bedziesz bardzo zadowolona mowie ci .Mamy taki sam .
jak imprezka?
jasio je na potege jak wczesniej jadł dziennie pół słoiczka owocków i pół zupki to teraz młuci CAłY OWOCKóW I CAłY ZUPKI : boje sie że kiedys mi peknie : ale mam problem ....bo zaczyna wybrzydzac mi i niechce zabardzo jesc mleka Poznał duzo smaków i mleko teraz jest be ... :
mija a jak sytuacja u ciebie ? lepciej ?
mordziulka buziaki dla hubcia
pycha a jak bibka mineła ?
magdazłodzi
Właśnie niewiedziałam przez chodzik czy Julka by raczkowałaby czy nie.?Choc niemiała żadnych problemów ortopedycznych ani z kregosłupem.Wiec chodzik niewyszdł na złe.Ale przy raczkowaniu kregosłup sie wzmacnia i napewno Kasi niesprawie takiego prezentu.A jeszcze jedno chodzik tez bywa niebezpieczny bo jak raz Julka sie rozpedziła to o mały włos nie uderzyłaby z całą siła głową w ławe.Szczęscie że zatrzymała sie tuz przed
Joaska
Lipcowe mamy '05
dla zainteresowanych dodam, ze w Kanadzie jest ustawowo zakazane uzywania chodzikow pod kara grzywny!!!!
ja jestem zdecydowanie przeciwna!!!! uwazam chodzik za wygode rodzica.................i powiem szczeze , z reka na sec\rcu ze czasem wolalabym wlozyc Kube do chodzika i miec spokoj, niz latac za Nim po calym mieszkaniu na czworaka!!
ja jestem zdecydowanie przeciwna!!!! uwazam chodzik za wygode rodzica.................i powiem szczeze , z reka na sec\rcu ze czasem wolalabym wlozyc Kube do chodzika i miec spokoj, niz latac za Nim po calym mieszkaniu na czworaka!!
magdazłodzi
No rozumiem Cie
Ale właśnie przez to wydarzenie z Julka ja raczej bede za nieurzywaniem go.
Ale właśnie przez to wydarzenie z Julka ja raczej bede za nieurzywaniem go.
sylwia-lesiak
Witajcie damy!
Jak wam minely swieta? u mnie 2 kg na + buuuuuuuuuuuu
Ale teraz sie zrzuci!!!
JAk po chrzcinach? My to macie juz dobrze ze po a to jeszcze prz3ede mna
juz mysle co ja jeszcze kupic musze......
Co do chodzikow to ja tez mowie NIE
Moim zdanie jest to wlasnie wygoda dla rodzicow-nie musza latac za pociechali
Mam taka nadzije ze jak Jas juz pojdzie na nogi to i ja troche schudne hihihi
Moje drogie nie napisalm o najwzniejszym w piatek o 18 komisyjnie razem z mezem stwierdzilismy pojawienie sie PIERWSZEGO ZABKA u Jasia!!!
Jak wam minely swieta? u mnie 2 kg na + buuuuuuuuuuuu
Ale teraz sie zrzuci!!!
JAk po chrzcinach? My to macie juz dobrze ze po a to jeszcze prz3ede mna
juz mysle co ja jeszcze kupic musze......
Co do chodzikow to ja tez mowie NIE
Moim zdanie jest to wlasnie wygoda dla rodzicow-nie musza latac za pociechali
Mam taka nadzije ze jak Jas juz pojdzie na nogi to i ja troche schudne hihihi
Moje drogie nie napisalm o najwzniejszym w piatek o 18 komisyjnie razem z mezem stwierdzilismy pojawienie sie PIERWSZEGO ZABKA u Jasia!!!
reklama
sylwia-lesiak
Co do jedzonka to Jasio zjada tak 150-180 zupki i po 0.5 deserka o 11 o 18 ( ze wzgledu na lekka biegunke )
Deserki z jagodami ladnie mu to hamuja a na dodatek ja goruje mu zupy z duza iloscia marchewki i ryzu
No i mamuci mleczko jest nadal suuuuper!
Deserki z jagodami ladnie mu to hamuja a na dodatek ja goruje mu zupy z duza iloscia marchewki i ryzu
No i mamuci mleczko jest nadal suuuuper!
Podziel się: