reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja nie mialam chodzika, bo moja mam tak samo jak ja uwaza ze to szkodliwe....poza tym ja nie mam na to miejsca ;) chyba ze mi dobuduja pokoj ;) bo czasem to mozna wsadzic dziecko w chodzik i niech lata ale nie za czesto ;)

reklama
czesc lasencje ;)
jak tam po swietach ? Moje jeszcze trwaja bo siedzimy u tesciów do niedzielki ;D
sorbus ...a jednak ? ;) Bedziesz bardzo zadowolona :) mowie ci .Mamy taki sam . :D
jak imprezka?

jasio je na potege jak wczesniej jadł dziennie pół słoiczka owocków i pół zupki to teraz młuci CAłY OWOCKóW I CAłY ZUPKI ::) boje sie że kiedys mi peknie ::) ;) ale mam problem ....bo zaczyna wybrzydzac mi i niechce zabardzo jesc mleka :( Poznał duzo smaków i mleko teraz jest be ... ::) :mad:

mija a jak sytuacja u ciebie ? lepciej ?

mordziulka buziaki dla hubcia :)

pycha a jak bibka mineła ?

ja chodzika nie mialam a tez nie raczkowalam ;) kazde dziecko inne.....ale fakt ja uwazam ze chodzil nie dosc ze nogi wyklrzywia to jeszcze rozleniwia dziecko ;)

Właśnie niewiedziałam przez chodzik czy Julka by raczkowałaby czy nie.?Choc niemiała żadnych problemów ortopedycznych ani z kregosłupem.Wiec chodzik niewyszdł na złe.Ale przy raczkowaniu kregosłup sie wzmacnia i napewno Kasi niesprawie takiego prezentu.A jeszcze jedno chodzik tez bywa niebezpieczny bo jak raz Julka sie rozpedziła to o mały włos nie uderzyłaby z całą siła głową w ławe.Szczęscie że zatrzymała sie tuz przed

dla zainteresowanych dodam, ze w Kanadzie jest ustawowo zakazane uzywania chodzikow pod kara grzywny!!!!

ja jestem zdecydowanie przeciwna!!!! uwazam chodzik za wygode rodzica.................i powiem szczeze , z reka na sec\rcu ze czasem wolalabym wlozyc Kube do chodzika i miec spokoj, niz latac za Nim po calym mieszkaniu na czworaka!!

Witajcie damy!
Jak wam minely swieta? u mnie 2 kg na + buuuuuuuuuuuu
Ale teraz sie zrzuci!!!
JAk po chrzcinach? My to macie juz dobrze ze po a to jeszcze prz3ede mna
juz mysle co ja jeszcze kupic musze......

Co do chodzikow to ja tez mowie NIE
Moim zdanie jest to wlasnie wygoda dla rodzicow-nie musza latac za pociechali

Mam taka nadzije ze jak Jas juz pojdzie na nogi to i ja troche schudne hihihi

Moje drogie nie napisalm o najwzniejszym w piatek o 18 komisyjnie razem z mezem stwierdzilismy pojawienie sie PIERWSZEGO ZABKA u Jasia!!!

malutka ja tak samo mysle ze jak mlody zacznie szalec to ja bede jak nimfa ;)

Alan dzis wchlonal 150 ml zupki i pol dania z indykiem......a mleko??? tez zaczyna byc fuj :))

reklama
Co do jedzonka to Jasio zjada tak 150-180 zupki i po 0.5 deserka o 11 o 18 ( ze wzgledu na lekka biegunke )
Deserki z jagodami ladnie mu to hamuja a na dodatek ja goruje mu zupy z duza iloscia marchewki i ryzu
No i mamuci mleczko jest nadal suuuuper!

Do góry