reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jsorbek też mi się ono podobało i się zastanawiałam nad jego kupnem, ale jakoś nie wierzyłam w to, ze mój syn będzie w przyszłosci z niego korzystał jako stolika z krzesełkiem do rysowania. Może z córeczką bym inne podejście do tego miała..... Powiem ci z własnego doświadczenia , ze bardzo przydaje się taki kołek plastikowy między nóżkami dziecka (to krzesełko które wybrałaś tego nie ma). Nie trzeba zapinać szelek (pasów), ale to tak na marginesie. W końcu nie można miec wszytskiego, a to Twoje jest jak z zamiarami na poszerzenie w przyszłosci jego funkcji jest poprostu super śliczne ;).

Nalepiej się popytaj osób które już kupiły jak im się ono sprawuje. :)

Gdybym miała synka to pewnie też bym kupiła inne bo chłopcy raczej nie bawią się przy stoliczkach, ale wiem bo widziałam :p ;) :laugh: że dziewczynki owszem więc dlatego takie wybrałam a że jest sliczne to dodatkowy argument :p ;D ;D ;D

synek byl zuch na szczepieniu :)
wazy juz 5200!!! i ma 64 cm!!! cieszę się ze już zdrowy :)
zapytalam sie o odciaganie napletka,jedni mowia ze tak inni ze nie; ja nie robilam,a pediatra kaze,a wy jak myjecie chlopcow to sciagacie napletek?

U nas pogoda okropna, mrzy i wieje!
Ja tez jeszcze katarze

Odebralam Jasiowy berecik- fajniutko wyszedl

Kolo 18 ide ustalic menu na chrzciny ( milam isc o 11 ale kierowniczni nie bylo)

u nas jest podejrzenie skazy bialkowej i mamy embargo na niektore rzeczy, np. mleko specjalne, zupki bez mleka krowiego itd.....
MaMalgosia pisze:
Hej  :)

Jest tu może jakaś mama z brzdącem ze skazą białkową ? Ja pierdziele nie ominęło nas i zaczyna się lekka głodówka dla mnie  :(

reklama
Cześc dziewczynki ja już u rodziców :) oj jak dobrze..dziadek z wnuniem a ja przy kąpie ;)
Lady-bird dołącze się do dzyiewczyn- też bym tak chciała z rańca wyglądać i dodam że fajnie ci w spiętych włosach
jsorbek To Majutek już wcina stałe ? nie za wcześnie ? a na brzuniu słodko ;D
Izabelka mi wyraznie ortopeda zaznaczyła że nie wolno,sama sprawdziła czy wszystko ok

Jutro zrobie zdjęcia lasu i wam pokaże jak tu cudownie ::)

Do góry