reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jsorbek też mi się ono podobało i się zastanawiałam nad jego kupnem, ale jakoś nie wierzyłam w to, ze mój syn będzie w przyszłosci z niego korzystał jako stolika z krzesełkiem do rysowania. Może z córeczką bym inne podejście do tego miała..... Powiem ci z własnego doświadczenia , ze bardzo przydaje się taki kołek plastikowy między nóżkami dziecka (to krzesełko które wybrałaś tego nie ma). Nie trzeba zapinać szelek (pasów), ale to tak na marginesie. W końcu nie można miec wszytskiego, a to Twoje jest jak z zamiarami na poszerzenie w przyszłosci jego funkcji jest poprostu super śliczne ;).

Nalepiej się popytaj osób które już kupiły jak im się ono sprawuje. :)

Gdybym miała synka to pewnie też bym kupiła inne bo chłopcy raczej nie bawią się przy stoliczkach, ale wiem bo widziałam :p ;) :laugh: że dziewczynki owszem więc dlatego takie wybrałam a że jest sliczne to dodatkowy argument :p ;D ;D ;D

synek byl zuch na szczepieniu :)
wazy juz 5200!!! i ma 64 cm!!! cieszę się ze już zdrowy :)
zapytalam sie o odciaganie napletka,jedni mowia ze tak inni ze nie; ja nie robilam,a pediatra kaze,a wy jak myjecie chlopcow to sciagacie napletek?

U nas pogoda okropna, mrzy i wieje!
Ja tez jeszcze katarze

Odebralam Jasiowy berecik- fajniutko wyszedl

Kolo 18 ide ustalic menu na chrzciny ( milam isc o 11 ale kierowniczni nie bylo)

u nas jest podejrzenie skazy bialkowej i mamy embargo na niektore rzeczy, np. mleko specjalne, zupki bez mleka krowiego itd.....
MaMalgosia pisze:
Hej  :)

Jest tu może jakaś mama z brzdącem ze skazą białkową ? Ja pierdziele nie ominęło nas i zaczyna się lekka głodówka dla mnie  :(

reklama
Cześc dziewczynki ja już u rodziców :) oj jak dobrze..dziadek z wnuniem a ja przy kąpie ;)
Lady-bird dołącze się do dzyiewczyn- też bym tak chciała z rańca wyglądać i dodam że fajnie ci w spiętych włosach
jsorbek To Majutek już wcina stałe ? nie za wcześnie ? a na brzuniu słodko ;D
Izabelka mi wyraznie ortopeda zaznaczyła że nie wolno,sama sprawdziła czy wszystko ok

Jutro zrobie zdjęcia lasu i wam pokaże jak tu cudownie ::)

Do góry