reklama
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
Hej
Jest tu może jakaś mama z brzdącem ze skazą białkową ? Ja pierdziele nie ominęło nas i zaczyna się lekka głodówka dla mnie
Jest tu może jakaś mama z brzdącem ze skazą białkową ? Ja pierdziele nie ominęło nas i zaczyna się lekka głodówka dla mnie
oj dziewczyny na chwile was zostawic same i juz kilka stron do czytania
Pycha twoja Maja to sliczna dziewczynka ;D
Sorbek twoja maja na ten usniech bedzie podrywać ;D
Lady super wygladasz z rańca, jesli wszystkie ci tak mówia to prawda
A mi sie to krzesełko podoba takie dziewczece Jesli Sorbek uwazasz ze bedzie fajne to kupuj
Pycha twoja Maja to sliczna dziewczynka ;D
Sorbek twoja maja na ten usniech bedzie podrywać ;D
Lady super wygladasz z rańca, jesli wszystkie ci tak mówia to prawda
A mi sie to krzesełko podoba takie dziewczece Jesli Sorbek uwazasz ze bedzie fajne to kupuj
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Izabelka to nie jest znamie tylko naczyniak który do roku ma zniknąć :laugh: :laugh: :laugh:
Kunda podoba mi się bardzo to krzesełko zwłaszcza że później wykorzystam, dla dziewczynki to fajna rzecz.
musze sie pochwalić Majutek je juz ładnie łyżeczką opedzlowała 130 ml gestej kaszki potem jeszcze jabłuszko z marcheweczką, ale fajowo
Kunda podoba mi się bardzo to krzesełko zwłaszcza że później wykorzystam, dla dziewczynki to fajna rzecz.
musze sie pochwalić Majutek je juz ładnie łyżeczką opedzlowała 130 ml gestej kaszki potem jeszcze jabłuszko z marcheweczką, ale fajowo
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
jsorbek śliczna ta Twoja Majciocha ;D Pokaż jeszcze raz i mnie to krzesełko jak możesz , bo nie mogę znaleść zdjęcia : Ja już mam zakupy krzesełkowe za sobą. Jestem zadowolana ze swojego. Mamy baby dreams Bambi.
gaga
uzależniona
jsorbek pisze:Izabelka to nie jest znamie tylko naczyniak który do roku ma zniknąć :laugh: :laugh: :laugh:
a ja myślę że to pocałunek aniołka
Pycha
mama Mai i Marty
moja Majeczka też ma "pocałunek aniołka" na łopatce, a kształt ma serduszka
kurcze jsorbek ale zbieżności:
1. ślub w tym samym dniu
2. córka o imieniu Maja
3. "pocałunek aniołka"
kurcze jsorbek ale zbieżności:
1. ślub w tym samym dniu
2. córka o imieniu Maja
3. "pocałunek aniołka"
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
a tak wogóle to mamy dzis pechowy dzień, poszłam do rodziców, przy ubieraniu był taki płacz, że mama prawie zawału dostała, a po drodze kólko od wózka nam sie urwało
Podziel się: