reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

obraz1625bn.jpg

reklama
Hej  :)

Jest tu może jakaś mama z brzdącem ze skazą białkową ? Ja pierdziele nie ominęło nas i zaczyna się lekka głodówka dla mnie  :(

oj dziewczyny na chwile was zostawic same i juz kilka stron do czytania :D

Pycha twoja Maja to sliczna dziewczynka ;D

Sorbek twoja maja na ten usniech bedzie podrywać ;D

Lady super wygladasz z rańca, jesli wszystkie ci tak mówia to prawda :D

A mi sie to krzesełko podoba takie dziewczece :D Jesli Sorbek uwazasz ze bedzie fajne to kupuj

Izabelka to nie jest znamie tylko naczyniak który do roku ma zniknąć :laugh: :laugh: :laugh:

Kunda podoba mi się bardzo to krzesełko zwłaszcza że później wykorzystam, dla dziewczynki to fajna rzecz.

musze sie pochwalić Majutek je juz ładnie łyżeczką opedzlowała 130 ml gestej kaszki potem jeszcze jabłuszko z marcheweczką, ale fajowo

jsorbek śliczna ta Twoja Majciocha ;D Pokaż jeszcze raz i mnie to krzesełko jak możesz , bo nie mogę znaleść zdjęcia ::) Ja już mam zakupy krzesełkowe za sobą. Jestem zadowolana ze swojego. Mamy baby dreams Bambi.

moja Majeczka też ma "pocałunek aniołka" na łopatce, a kształt ma serduszka

kurcze jsorbek ale zbieżności:
1. ślub w tym samym dniu
2. córka o imieniu Maja
3. "pocałunek aniołka"

reklama
Do góry