reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Chodzi zapewne o ten sweterek jest słodki,naprawdę , :laugh:
To ja zakładałam jeszcze mojej Emi sweterek który ja nosiłam, mama mówiła mi że był robiony specjalnie dla mnie,tak myślę ze muszę go wygrzebac i na pomiątke schować ;D

reklama
L4dY-bIrd pisze:
Sorbuś no to kup ..wazne że ci sie podoba :)Jak uwazasz że będzie ok to kupuj ! :police:

No własnie zajebiscie mi się podoba, bo też miałabym mebelki takie juz małe do pokoiku, bo narazie jej pokój nie przypomina dziecięcego :p. A jeszcze jedno bedzie stało tylko w duzym bo niestety kuchnia ma "metr na metr" i żaden się w nim nie zmiesci :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Duzy pokój mam olbrzymiasty a kuchnia malutka okropa.

L4Dy
zapomniałam ci napisac jak ty kwitnaco wygladasz z samego rana, ja jak bym wkleiła fotkę to juz by niukt nie zajrzał do nas :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Sorbek ..przestań durnoty wypisywac :p
jsorbek pisze:
L4Dy[/b] zapomniałam ci napisac jak ty kwitnaco wygladasz z samego rana, ja jak bym wkleiła fotkę to juz by niukt nie zajrzał do nas :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

wy chyba wszytkie slepe jestescie ::) ;)

To kupuj to krzesełko i już ! Faktycznie jest takie słodko kolorowe ...w sam raz dla dziewczynki :) A z karmieniem dasz sobie rade :)

Pycha ale modelka z tej majeczki twojej ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Zreszta wszystkie Majeczki to najładniejsze kobitki na świecie ;D ;D ;D

no i po spacerku :) słonko ślicznie świeci :D
Maja słodko wygląda :)
A my idziemy dzisiaj na szczepienie, az sie boję co to będzie...

To ja moja maja tez się pochwalę polubiła wreszcie lezenie na brzusiu

obraz1577qa.jpg

reklama
Do góry