reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Chodzi zapewne o ten sweterek jest słodki,naprawdę , :laugh:
To ja zakładałam jeszcze mojej Emi sweterek który ja nosiłam, mama mówiła mi że był robiony specjalnie dla mnie,tak myślę ze muszę go wygrzebac i na pomiątke schować ;D

reklama
L4dY-bIrd pisze:
Sorbuś no to kup ..wazne że ci sie podoba :)Jak uwazasz że będzie ok to kupuj ! :police:

No własnie zajebiscie mi się podoba, bo też miałabym mebelki takie juz małe do pokoiku, bo narazie jej pokój nie przypomina dziecięcego :p. A jeszcze jedno bedzie stało tylko w duzym bo niestety kuchnia ma "metr na metr" i żaden się w nim nie zmiesci :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Duzy pokój mam olbrzymiasty a kuchnia malutka okropa.

L4Dy
zapomniałam ci napisac jak ty kwitnaco wygladasz z samego rana, ja jak bym wkleiła fotkę to juz by niukt nie zajrzał do nas :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Sorbek ..przestań durnoty wypisywac :p
jsorbek pisze:
L4Dy[/b] zapomniałam ci napisac jak ty kwitnaco wygladasz z samego rana, ja jak bym wkleiła fotkę to juz by niukt nie zajrzał do nas :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

wy chyba wszytkie slepe jestescie ::) ;)

To kupuj to krzesełko i już ! Faktycznie jest takie słodko kolorowe ...w sam raz dla dziewczynki :) A z karmieniem dasz sobie rade :)

Pycha ale modelka z tej majeczki twojej ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Zreszta wszystkie Majeczki to najładniejsze kobitki na świecie ;D ;D ;D

no i po spacerku :) słonko ślicznie świeci :D
Maja słodko wygląda :)
A my idziemy dzisiaj na szczepienie, az sie boję co to będzie...

To ja moja maja tez się pochwalę polubiła wreszcie lezenie na brzusiu

obraz1577qa.jpg

reklama
Do góry