reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej hej ja też witam,
po wczorajszym nienajlepszym dniu, dziś jest ten fajny, bo jedziemy po nowy wózeczek dla Mai, mam nadzieję, że bedzie coś fajnego, bo nie chciałabym zamawiać i czekac

duzo buziaczków dla Majutka na 4 miesiące :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

196bk.gif

MIja fajnie że juz sobie odpoczywasz :) Siadaj tu do nas i klikaj bo sie stesknłąm za naszymi ploootkami :p ::)

Qrcze musze isc dzisiaj na poczte wysłac dwie paki :( .Nielubie chodzic tam z Jasiem bo te" pocztówki " zawszewalą tymi stemplami w te rachunki a Jasio boi sie takiego głosnego huku i zawsze jest ryk :mad: ::)

a wogole to ....wczoraj sprzedalismy na allegro wózek :) Fajnie bo ludziom z wrocka wiec niebede musiała załatwiac kuriera tylko w sobote zrobimy wymianke we wrocku jak będziemy jechac do rodziców na swieta :p

zastanawiam sie na co wydac te mega kase :laugh: ::) ....chyba na zapełnienei lodówki bo od jakiegos czasu mamy tam pingwina ;)

Wszystkiego najlepszego dla Majtuszka!!![

Powodzenia Pycha na zakupach :D

Ja tez powinnam sie wybrac na poczte, wysłac kartki na Swieta no i paczke a tak mi sie nie chce :(

A teraz ide zrobic sobie kawusie :D Kto sie dołączy?

reklama
dziendoberek!!!!!!!
hubert juz w chodaku lata a ja moge sobie cos porobic!!!
dzis na obiadek zaplanowalam fasolke po bretonsku juz sie moczy zaraz na male zakupki no i dokonczyc na tip top ta sprzatanie zeby tylko w sobote wytrzec podlogi!!!!!!!

a majusi zyczymy

wszystkiego naj naj naj!!!!!!!

Do góry