reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mija ja jeszcze w sprawie tej Yogi ,chętnie bym na taką joge na żywo poszła tyle że u nas mała mieścinka i nie ma takich zajęć :mad: więc lepiej pewnie będzie jak już nie będę jej ćwiczyć bo sobie jeszcze zaszkodze ,za to na siłownie pójdę bo coś takiego jest :laugh:

Kurcze Noelia i co ja mam teraz powiedzieć ,raczej tak tylko szkoda że nie masz gdzie chodzić.
Ale z siłownią też jest tak że przyda się trener ktoś kto powie Ci jak cwiczyć.
Jaak byś miala wybrać joge bez trener a siłownie bez trenera wybież joge ;D tu przynajmniej nie rozrosną ci się niepotrzebnie mięśnie tam gdzie nie trzeba ;) :)

shady a wjakiej dzielnicy mieszkasz bo ja Bielany ;D

Ja na dzisjaj spadam Mamuski , ide poplotkować z mamą i wypić lampke winka ;D
Noeś śpi w swoim nowym łóżęczku(dziadio kupił je sobie na własne imieniny ::) - wariat)
Oj jakaś muszka mi na monitorze siedzi
Do jutra :)

Izabelka ja nie odciagam małemu, bo uważam , ze nie potrzeba.

Pycha mnie się podoba to pierwsze, dla dziewczynki śliczne!!

Mija , ale tobie dobrze .... las, rodzinna atmosferka, dzidzią się opiekują... no i lampka wina >:D (tego to mi też brakuje, no może nie koniecznie wino, ale coś w tych klimatach :laugh: )

Ja tez sie z katarem jeszcze mecze!
wies co ja dzis zrobilam napislam do dr od operacji pastycznych co bierze udzil w akcji< 10lat w 10 dni> cielawe czy mi odpisza

MaMalgosia pisze:
Hej :)

Jest tu może jakaś mama z brzdącem ze skazą białkową ? Ja pierdziele nie ominęło nas i zaczyna się lekka głodówka dla mnie :(
Ja tez jestem mama córy ze skaza i chetnie pogadam na ten temat
Malutka ja tez siedze sama bo córy juz spia a mężus tez w pracy na noc

reklama
My juz wszyscy zdrowi uff
Niedawno Kasia miała wsródmiąższowe zapalenie dróg oddechowych.Kasłała troszke i poszłam do lekarza i nawet sie niespodziewałam że jest taki poważny stan
Julii zrobiłam morfologie profilaktycznie i wyszła jakaś infekcja bakteryjna i za 10 dni trzeba badanie powtórzyc

Do góry