reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pewnie, że mamy w domach potrafia ja zaczynam malowac 2 (nazwijmy to szumnie a ;)co ) obraz ;D ;D znaczy góry zima ;D

reklama
A ja malować nie umiem buuuuuuu.
I w ogóle beztalencie ze mnie. MaMalgosia może razem nad czyms pomyslimy bo mo tez zajecie by sie przydało ;)

a myslisz , ze ja umiem :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:???? Właśnie chcę sprawdzić :laugh:

Ja zawsze byłam zdania , ze co dwie głowy to nie jedna ;) :laugh:

Cenowo to wychodzi tak : podobrazie kosztuje takies rednie w granicach ok 20/25 zeta , farby zalezy ile chcesz kolorów-( ja kupiłam 12 ) 40 zeta i jeszcze terpentyna i werniks- nie wiem ile kosztuja bo jestem uczulona i nie uzywam ;D

A ja na urodziny od małozna dostałam sztalugi (NARESZCIE) 6 podobrazi i farbki ;D ;D ;D tylko pedzli nie kupil ale taki problem to nie problem ;D choc dobre pedzle to za 6 szt placisz ok 100 złoty ::) - ale ja maluje takimi za 12 złoty ;D ;D

I w trakcie malowania zawsze spiewam, wiec łacze przyjemne z przyjemnym ;D ;) wiec sasiedzi wiedza kiedy maluje badź sprzatam - bo wtedy tez spiewam ostatnio repertuar teratru buffo "tyle miloścI"

reklama
Mrowka szkoda, że nie mieszaksz koło mnie :(
A co powiecie na zabawy z igłą i nitką? Ja taka jak Kalinka zdolna nie jestem, oj niestety nie :( Ale ostatnio kończę haftować krzyżykami obrazek z Kubusiem Puchatkiem dla mojego synusia. Go towych wzorków teraz wszędzie dużo. A w tanszej wersji można wykorzystać obrazek z książeczki swojej pociechy, przekalkować na kanwę albo płótno o równym splocie i do roboty ;)Jak skończę i będziecie chciały to sie pochwalę.
Szydełko albo druty to też fajna zabawa, bo można zrobic coś dla siebie, dzidzi itd,... oczywiście jeśli ktoś lubi ręczne robótki ;D

Do góry