reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To faktycznie pinda. Moja jeszcze dzidzi nie wiedział bo we włoszech była jak urodziłam, ale popłakała sie jak zadzwonilismy. I wracać chciała, ale finanse nie pozwalaja . Może cos nam wyrzuci jak przyjedzie ;) ;)
Za to moja mam wtraca sie okropnie, ale juz jej zwróciłam uwagę.

reklama
A ja mam fajną teścoiwą ;D ;Di raczej się nie wtrąca robi to co ja uważam za słuszne bo ona uważa że teraz są inne metody wychowania i patrzy tylko jak ja robię .W sumie to teściowa mi się udała w przeciwieństwie do mamy która mało co akceptuje i wciąż mnie krytykuje a na odchodne powiedziała że będę biedę klepać brrr :mad: :mad:

strasznie mi przykro było.Za to synusie tzn moi bracia to ideały chodzące

Cześć dziewczyny!!!
upiekłam pączki, zjadłam już trzy... ;D ;D ;D
I już pojawily się wyrzuty sumienia, - do licha z nim
Miałam się ograniczyć z jedzeniem słodkosci a tu taka okazja nie mogłam sobie odpuścic....

....pewnie jeszcze zjem któregoś... ;D ;D ;D

My mamy po 3 pączusie ale nie wiem czy na tym się skończy.
oj ładną pogodę dziś mamy słoneczko świeci

Witam w tłusty czwartek. Ja pączków nei lubie ;) Ale Wam smacznego zyczę :)

Od września z Olkiem do pracy idę. Dziś dzwoniła do mnie kobieta z przedszkola (miałam pracowac w nim od wakacji 2005.Pisałam o tym). Obiecała mnie przyjąć z Olkiem tylko nie moze już robic w pieluchy (sporadycznie). To przedszkole prywatne wiec trochę inaczej wszystko jest poukładane niz w państwowym.

Elisia79 przed chwilka na innym forum o odchudzaniu cie widziałam ;) a tu juz 3 paczusie???

Nie martw sie ja tez długo sie zbierałam bo najgorzej jest zacząc. dzisiaj zjadłam dwa paczusie, ale juz postaram sie nie jesć dopiero ok 16-17 zjem kottleciki sojowe i dość

A ja kupiłam pączki i zastanawiam się czy się z nimi już przeprosiłam czy jeszcze nie bo to przez jednego jedynego malutkiego pączka miałam płukanko żołądka, ale chyba sie skuszę. W ten tłusty czwartek paczki smakuja jak nigdy ;D

mązus wczesniej dzisiaj wraca więc trzeba za chwilką pomyslec o obiadku :p

reklama
dziewczyny kto to sa administratorzy i moderatorzy którzy ważniejsi?? Czy te kobitki pracują dla BB czy to zwykłe mamuski napiszcie cos o nich bo w zasadzie od niedawna na forum siedze i chciałabym wiedzić.
dzieki

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry