reklama
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
mrowka , a jak cenowo wychodzi taka imprezka ?? Tak mniej więcej oczywiście
MaMalgosia
a myslisz , ze ja umiem :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:???? Właśnie chcę sprawdzić :laugh:
Ja zawsze byłam zdania , ze co dwie głowy to nie jedna :laugh:
Ja zawsze byłam zdania , ze co dwie głowy to nie jedna :laugh:
MaMalgosia
Ja to bym chciała coś twórczego..... :
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
MaMalgosia pisze:Ja to bym chciała coś twórczego..... :
[/quote
MaMalgosia to moze jakies wierszyki zaczniesz pisac? my mozemy byc krytykami!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
top ostatnie zdanie z twojego cytatu to oczywiscie moje tylko cos mi sie pochrzanilo... :-[
Cenowo to wychodzi tak : podobrazie kosztuje takies rednie w granicach ok 20/25 zeta , farby zalezy ile chcesz kolorów-( ja kupiłam 12 ) 40 zeta i jeszcze terpentyna i werniks- nie wiem ile kosztuja bo jestem uczulona i nie uzywam ;D
A ja na urodziny od małozna dostałam sztalugi (NARESZCIE) 6 podobrazi i farbki ;D ;D ;D tylko pedzli nie kupil ale taki problem to nie problem ;D choc dobre pedzle to za 6 szt placisz ok 100 złoty : - ale ja maluje takimi za 12 złoty ;D ;D
I w trakcie malowania zawsze spiewam, wiec łacze przyjemne z przyjemnym ;D wiec sasiedzi wiedza kiedy maluje badź sprzatam - bo wtedy tez spiewam ostatnio repertuar teratru buffo "tyle miloścI"
A ja na urodziny od małozna dostałam sztalugi (NARESZCIE) 6 podobrazi i farbki ;D ;D ;D tylko pedzli nie kupil ale taki problem to nie problem ;D choc dobre pedzle to za 6 szt placisz ok 100 złoty : - ale ja maluje takimi za 12 złoty ;D ;D
I w trakcie malowania zawsze spiewam, wiec łacze przyjemne z przyjemnym ;D wiec sasiedzi wiedza kiedy maluje badź sprzatam - bo wtedy tez spiewam ostatnio repertuar teratru buffo "tyle miloścI"
reklama
Magdalenka
Fan(ka)
Mrowka szkoda, że nie mieszaksz koło mnie
A co powiecie na zabawy z igłą i nitką? Ja taka jak Kalinka zdolna nie jestem, oj niestety nie Ale ostatnio kończę haftować krzyżykami obrazek z Kubusiem Puchatkiem dla mojego synusia. Go towych wzorków teraz wszędzie dużo. A w tanszej wersji można wykorzystać obrazek z książeczki swojej pociechy, przekalkować na kanwę albo płótno o równym splocie i do roboty Jak skończę i będziecie chciały to sie pochwalę.
Szydełko albo druty to też fajna zabawa, bo można zrobic coś dla siebie, dzidzi itd,... oczywiście jeśli ktoś lubi ręczne robótki ;D
A co powiecie na zabawy z igłą i nitką? Ja taka jak Kalinka zdolna nie jestem, oj niestety nie Ale ostatnio kończę haftować krzyżykami obrazek z Kubusiem Puchatkiem dla mojego synusia. Go towych wzorków teraz wszędzie dużo. A w tanszej wersji można wykorzystać obrazek z książeczki swojej pociechy, przekalkować na kanwę albo płótno o równym splocie i do roboty Jak skończę i będziecie chciały to sie pochwalę.
Szydełko albo druty to też fajna zabawa, bo można zrobic coś dla siebie, dzidzi itd,... oczywiście jeśli ktoś lubi ręczne robótki ;D
Podziel się: