reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry!
Ja tylko na chwilkę, zaraz coś zjem i mykam na zakupki. Młode wariują tak że pewno za chwilkę będzie któres płakac:baffled:
Do potema koffane no i milusiego dnia życzę:tak:

reklama
Witam.Dopiero udalo mi sie zjesc sniadanie,ciagle ktos wydzwania lub musze sie zajac dziecmi.Vanesska nadal goraczkuje a jutro ma urodziny...Coraz wiecej gosci sie sprasza ;-) i chyba jednak zrobimy urodziny u tesciow.Tam w razie pogorszenia sie nastroju Vanesski jak bedzie chciala miec spokoj to wsiadziemy w auto i wrocimy do domu......No jeszcze mysle ale chyba jednak tak zrobimy.
Heksa kupki nie robi ma jaksa blokade ze poprostu trzyma tak dlugo az juz nie da rady i musi zrobic.bo nie chce robic na nocnik.Daje jej czopki bo syropu nie wypije,zimnych okladow zrobic sobie nie da i wogole wszystko na nie.Zawsze tak bylo.W sumie Vanessa ma tylko katar zielony i nic wiecej nie widze.Nie wiem co jej jest.Moze jednak zadzwonie do lekarza i przyjedzie do niej.Ona nawet do gardla nie da sobie zajrzec.
Mowie wam co ja z nia przezywam...

Kochany Kubusiu (Iwonki c.28)
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

z okazji Twoich urodzinek najlepsze życzenia od e-cioteczki Sikoreczki i Beboków!
puchatek_duzy.jpg

Vanessko:
Spełnienia marzeń pod puchową poduchą,
namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej świńce,
wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem,
komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół.
z okazji urodzinek wszystkiego naj naj od e-cioteczki Sikoreczki i Beboków!
url

Jak pięknie urodzinkowo w niedzielę było.:)

Zobacz załącznik 96809 Zobacz załącznik 96810

KUBUSIU i VANESSKO

Dziś jest dzień, w którym smutki idą w cień,
a marzenia się spełniają i otuchy dodają.
Każdy składa Wam życzenia - szczęścia, zdrowia, powodzenia.
A ja życzę Wam miłości i radości oraz życia bez przykrości.
Żeby każdy dzień był taki, w którym słonko daje znaki,
że blisko Was jest ktoś, kto bardzo kochać Was chce.

Witam.
W sobotę do Kubusia przyjechali dziadkowie, był tort,ciasto i bardzo miło. W niedziele robiłam sałatkę na zimę,dobrze,że teściowa mi pomogło to poszło raz dwa;-)

Kubuś ślicznie dziękuje za wszystkie życzenia:tak:
Vanessko dla Ciebie też 100 lat i wszystkiego najlepszego!!!:tak:

Witam i ja po poludniu
u nas stał sie cud- wynik jalowy ale nie zapeszajac dzis o 18 dzwonimy do doktorki po decyzje co dalej. moze pozwoli nam sie wkoncu zaszczepic bo jestesmy juz w plecy ponad 1m-c

.
No to super bardzo się cieszę:tak:

Hej.Vanesska nadal goraczkuje,a nosa tez jej leci,nawet nie da sobie nosa wydmuchac a nie mowie juz ze jakies krople mogla bym jej dac.Dostaje na sile czopki na goraczke.Do tego nie chce robic kupy,powstrzymuje na sile,usta ma spalone nie da sobie niczym po smarowac a skubie je tylko i ja bola.Boszzzzzz jakie mam uparte dziecko.Nic nie je,malo pije.
Dużo zdrówka dla małej:tak:
No to dostałam pracę:tak:
Gratuluję!!:tak:

Dobry
I mam takie pazurki
Spacerr%20295.jpg
Bardzo ładne:tak:. Ja dziś idę na uzupełnienie,ale zmieniłam kosmetyczke,bo ta co mi do tej pory robila to coś nie bardzo...zobaczymy mam nadzieje,ze ta będzie lepsza:dry:

reklama
Witam z rana, my wczoraj na noc wróciliśmy dopiero do domciu:tak::tak::tak:
Wszystkim jubilatom spóźnione życzenia:-):-):-):-)
Później poczytam bo teraz trzeba trochę dom ogarnąć:tak::tak::tak::tak:

Do góry