reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziń dybry ;)
A u nas choróbska już zwalczone prawie że.:biggrin2:

Ehhh ja to już chyba nie pamiętam kiedy ostatni raz coś drinkowałam. Chyba pół roku temu.Ale mnie ciągnie do piwka coś ostatnio.:baffled:Bodzinko czyżbyś depreche zapijała czy ona sobie juz poszła i to oblewamy?

iwonko 2006 współczuję szczerze choroby dwojga maluchów.

anaconda i co dziś u ciebie na obiadek? U mnie barszczyk biały (ulubiona zupka dzieci oprócz pomidorowej), oraz maślaki zesmażyłam z cebulką wczoraj zebrane przez małżona.A i chyba schaboszczaki z kanii.A butami się nie przejmuj, też zapominam zawsze o tym :tak::-D

sikoreczko maluchy the best. Bardzo podobne do siebie i jak się kochają.

Hejka.

U nas też rano mgła,a teraz piękne słoneczko świeci:tak:. U mnie dzien zupełnie podobny do innych. NIc nowego. Posprzątałam ( chociaż dzis tak z grubsza,bo jutro bedę sprzątac porządnie), ugotowałam, zjedliśmy z Kubą , teraz młody śpi,a ja siedzę i odpoczywam;-). W niedziele przyjeżdzają teściowie. Teściowa ma mi przywieźć buraki to sałatkę na zimę będę robiła - trochę roboty,ale jak miło później przynieść z piwnicy sałatki własnej roboty;-):happy2:.

Wszystkim chorowitkom dużo zdróweczka:tak:

Witam i ja po poludniu
u nas stał sie cud- wynik jalowy ale nie zapeszajac dzis o 18 dzwonimy do doktorki po decyzje co dalej. moze pozwoli nam sie wkoncu zaszczepic bo jestesmy juz w plecy ponad 1m-c

co do obiadku ja na obiadek jem dzis
brokuł zapiekany w sosie serowym z pomidorkami+ryz
mó mąz ma na obiadek potrawka z mielonego+mizeria
Szymek ma zupke z buraczka a natala je u niani(pewnie rybke dzis)

iwonko 2006 duzo zdrowka dla dzieciaczków bidulki ciagle cos je łapie.....

anaconda27 no czasem nie zauwazamy jak szybko nasze dzieci rosną...... bo po nas przeciez nic nie widac.....

bodzinka ja dzis siedze przy piwku juz i swietuje wynik i oddycham psychicznie....

sikoreczka79 dzieciaczki swietne ja nie moge sie doczekac keidy mój Szymo z wózka wylezie.

Anaconda :-D:-D:-D:-D.
Ja dziś zupę ogórkową gotowałam , tylko myślałam,ze ogórków mi nie starczy,bo jak przyniosłam z piwnicy to moj Kuba ciągle w kuchni siedział i co chwila ogóra wołał:-p:-D

Dziekuje :-)
Nadal bez zmian........
U mnie dzis grzybowa Hortexu ,jest przepyszna,Tylko smietane trzeba dodac i tyle roboty oprocz ugotowania. Nie wiem czy robilyscie ta nowosc z serii POMYSL NA kurczaka z czosnkiem i ziolami? Polecam jest pyszny.WEystarczy kupic 8 paleczek kuraka i piec 60 min.Tylko wedlug mnie ;epiej obsypac te kuraki dzien wczesniej zeby mieso przeszlo w srodku.

Zaraz bedzie moja mama,teraz jest na grobach.

Heksa boje sie zeby to nie byla znow goraczka spowodowana ta sama bakteria :-( Dzis mi sie nie udalo zlapac moczu na posiew i teraz musze czekac do poniedzialku .

reklama
Do góry