reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej.Vanesska nadal goraczkuje,a nosa tez jej leci,nawet nie da sobie nosa wydmuchac a nie mowie juz ze jakies krople mogla bym jej dac.Dostaje na sile czopki na goraczke.Do tego nie chce robic kupy,powstrzymuje na sile,usta ma spalone nie da sobie niczym po smarowac a skubie je tylko i ja bola.Boszzzzzz jakie mam uparte dziecko.Nic nie je,malo pije.

Anaconda a Ty co deprecha
Iwonka Kochana nie martw sie jak laura miala zapalenie jamy ustnej to mialm to samo nie jadla malo pila.Dacie rade oby choroba szybko sie wyprowadzila

My z Laura zasiadlysmy przed tv i ogladalysmy oszukac przeznaczenie3 :rofl2: Laura z deserem w rece a mamusia z kawa.Teraz mam lenia bo slonko nie swieci wiec jakos niebardzo chce mi sie wychodzic:sorry2:

Witajcie kochaniutkie! My zaliczyliśmy spacerek do parku i teraz sobie odpoczywam. Ech nogi mnie bolą:baffled: Dobrze że jutro sobota to nie muszę się ze wszystkim tak gonic:-p
u nas stał sie cud- wynik jalowy ale nie zapeszajac dzis o 18 dzwonimy do doktorki po decyzje co dalej. moze pozwoli nam sie wkoncu zaszczepic bo jestesmy juz w plecy ponad 1m-c
.
Ale super!!!!!!! Świetne wieści:-D:-D:-D Mam nadzieję że tak już zostanie i teraz będzie z górki:tak:;-)

Anaconda :-D:-D:-D:-D.
Ja dziś zupę ogórkową gotowałam , tylko myślałam,ze ogórków mi nie starczy,bo jak przyniosłam z piwnicy to moj Kuba ciągle w kuchni siedział i co chwila ogóra wołał:-p:-D
hehe u mie też była ogórkowa tylko ja robiłam z gotowego przecieru. Ale ma Kubuś smaki:-p

Hej.Vanesska nadal goraczkuje,a nosa tez jej leci,nawet nie da sobie nosa wydmuchac a nie mowie juz ze jakies krople mogla bym jej dac.Dostaje na sile czopki na goraczke.Do tego nie chce robic kupy,powstrzymuje na sile,usta ma spalone nie da sobie niczym po smarowac a skubie je tylko i ja bola.Boszzzzzz jakie mam uparte dziecko.Nic nie je,malo pije.
och bidulki obie się męczycie! Tulam was mooocno i zdróweczka dla małej uparciuszki:-(

No to dostałam pracę:tak:

Miałam sie szybciej pochwalić. Miałam dogrywkę i wypadłam najlepiej:-) Także od środy zaczynam:tak: Tylko strasznie sie obawiam tych języków i faktur - no kurcze im człek starszy tym strachliwszy:-p W każdym razie na razie na 2 miesiące a później zobaczymy, postaram sie z całych sił abym nic nie schrzaniła:tak:

A mojemu M zachciało się kiełbaski z piekarnika z cebulką, no i trza mu zrobić. :no::no::no:
Maja już śpi, a jutro przed południem wybieramy się do mojej mamy, zabaluję tam do poniedziałku, trochę odpocznę no i spotkam się z rodzinką:tak::tak::tak:

Dobry
Gaja GRATULACJE.
Ja spaż nie umiem z nerwów,że sie nie wyrobie..Fryc, kwiaty, dziecko...
I mam takie pazurki
Spacerr%20295.jpg

reklama
iwonka ta gorączka to chyba nie bakteria skoro towarzyszy jej katar i inne objawy przeziębieniowe.
co do noska to ja Natalce na noc jak juz usnie wtryskuje Nasivin jest rewelacyjny, na usta nie pomoge bo nie miałam czegos takiego.A kupki moze nie robi bo boli ja pupa po czopkach??
moze odsraw czopki.... nie wiem u nas pomaga syrop IBUM ale Natala jak miala goraczki 38.5 to podawalam wiekszą dawke i co pół godzinki do wanny z chłodna woda po calym dniu udalo nam sie zbic. temp.

gaja23 gratulacje nowej pracy na pewno dasz rade jak sie zaczyna pisac to sie wszystko przypomina.... wazne zeby tylko praca sprawiała przyjemnosc.

anaconda27 kielbaski ja lubie takie mój m tego nie jada. No i udanych imprezek u rodzinki...

Bodzinka pazurki swietne i cała reszta tez bedzie super...

a my pojechalismy sobie wczoraj nad staw i zrobilismy ognisko i takie kiełbaski z ogniska mmmm i zapach dymu z palonych lisci i drzewa....

Do góry