reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
-J- dużo siły życzę bo widzę ze jeszcze troszkę ci zostało. Oj znam ten ból kłopotów z ruchem: przy Adrianku miałam takie problemy Nigdzie nie dało się wybrac bo ciężko a jeszcze do tego non stop sobie nogi skręcałam
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
No my z Kubusiem po zupce,jeszcze tylko drugie danie,ale to koło 16 jak Nati będzie ze szkoły;-)
Iwonka bardzo się cieszę,ze badania wyszły dobrze
Anaconda z tymi facetami tak już jest
Bodzia super fotki
Heksa no twój mały też rośnie "jak na drożdżach";-):-).
J miłego pasowania;-). Współczuję ci,że czujesz się taka "ociężała" ,tym bardziej,że przed tobą jeszcze trochę czasu,ale napewno dasz rade
Iwonka bardzo się cieszę,ze badania wyszły dobrze
Anaconda z tymi facetami tak już jest
Bodzia super fotki
Heksa no twój mały też rośnie "jak na drożdżach";-):-).
J miłego pasowania;-). Współczuję ci,że czujesz się taka "ociężała" ,tym bardziej,że przed tobą jeszcze trochę czasu,ale napewno dasz rade
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
no rosnie a zastanawiam sie na czym on tak rosnie bo je 2 posiłki mleczne rano i na noc a w ciągu dnia tylko 100ml soku z marchewki i ok 150ml obiadku i to wszystko.....
wydaje sie mało no ale nie bede sie upierac ze ma wiecej jesc bo go niebawem nie dzwigne
a u nas jak nie urok to sraczka.....
dzis od 6rano szymo ma sranko i zjadl kasze o 6 i teraz soczek wypił a sra co godzinke na zielono.... hmmm
poczekam do jutra i najwyzej zgłosze sie do lekarza.
a od wczoraj dostaje bactrim.
wydaje sie mało no ale nie bede sie upierac ze ma wiecej jesc bo go niebawem nie dzwigne
a u nas jak nie urok to sraczka.....
dzis od 6rano szymo ma sranko i zjadl kasze o 6 i teraz soczek wypił a sra co godzinke na zielono.... hmmm
poczekam do jutra i najwyzej zgłosze sie do lekarza.
a od wczoraj dostaje bactrim.
witam
na tym forum jestem nowa :-) nie bedziecie mialy nic przeciwko jak sie do Was dolacze
Mam na imie Patrycja i jestem mama juz 8,5 miesiecznego Sewerynka :-) i tez siedze w domku niestety chyba nie predko pojde do pracy poniewaz jedyna osoba z ktora moglabym zostawic malca jest moja mama a mieszkam z tesciami i z tesciowa dziecka nie zostawi bo nie mam do niej zaufania a zreszta jestem za bardzo zazdrosna o niego poczytam troche co u Was
na tym forum jestem nowa :-) nie bedziecie mialy nic przeciwko jak sie do Was dolacze
Mam na imie Patrycja i jestem mama juz 8,5 miesiecznego Sewerynka :-) i tez siedze w domku niestety chyba nie predko pojde do pracy poniewaz jedyna osoba z ktora moglabym zostawic malca jest moja mama a mieszkam z tesciami i z tesciowa dziecka nie zostawi bo nie mam do niej zaufania a zreszta jestem za bardzo zazdrosna o niego poczytam troche co u Was
anka26_x_07
Mama Laury :)
ello
My dzis po zakupkach laura dzis tak dziubala jedzenie ze wkoncu nie wiem o ktorej jej podac obiadZaraz pora jej drzemki wiec zaczne z obiadkiem )
Bodzinko sliczna z was rodzinka
Anaconda u mnie to samo ale faceci sa ciezcy ehhh brak slowmam nadzieje ze to nic wielkiego u was.Trzymam kciuki
Heksa az mnie zaintrygowalo jak to bylo z Laura i jej waga heheh.Szymek rosnie jak na drozdzach
Laura ur.21 lipca miala 4020g i 55cm a na badaniu w dniu 2.10 wazyla 6470g i miala 65cm
Iwona fajnie ze z vannessa ok
j wspolczuje heheh praswoanie ostatnio mi idzie ciezko oby tobie poszlo gladko
My dzis po zakupkach laura dzis tak dziubala jedzenie ze wkoncu nie wiem o ktorej jej podac obiadZaraz pora jej drzemki wiec zaczne z obiadkiem )
Bodzinko sliczna z was rodzinka
Anaconda u mnie to samo ale faceci sa ciezcy ehhh brak slowmam nadzieje ze to nic wielkiego u was.Trzymam kciuki
Heksa az mnie zaintrygowalo jak to bylo z Laura i jej waga heheh.Szymek rosnie jak na drozdzach
Laura ur.21 lipca miala 4020g i 55cm a na badaniu w dniu 2.10 wazyla 6470g i miala 65cm
Iwona fajnie ze z vannessa ok
j wspolczuje heheh praswoanie ostatnio mi idzie ciezko oby tobie poszlo gladko
anka26_x_07
Mama Laury :)
Patrysia witaj na forum rozgosc sie :-) W Polsce mieszkalam kolo Ciebie:-)W ZorachW Rybniku sie edukowalam )Gratuluje syna a do tesciowej tez bym nie miala zaufania heheh
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
anka26,07 TO URODZIŁA SIE DUZA DZIEWCZYNKA ALE CHYBA NA PRZESTRZENI M-CYCZTERECH TO PRZYROST WAGI NIEWIELKI...
patrysia witaj i czytaj czytaj ale i pisz cos do nas....
patrysia witaj i czytaj czytaj ale i pisz cos do nas....
reklama
Podziel się: