reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
-J- dużo siły życzę bo widzę ze jeszcze troszkę ci zostało. Oj znam ten ból kłopotów z ruchem: przy Adrianku miałam takie problemy:sorry2: Nigdzie nie dało się wybrac bo ciężko a jeszcze do tego non stop sobie nogi skręcałam:baffled:

No my z Kubusiem po zupce,jeszcze tylko drugie danie,ale to koło 16 jak Nati będzie ze szkoły;-)

Iwonka bardzo się cieszę,ze badania wyszły dobrze:tak:

Anaconda z tymi facetami tak już jest:no:

Bodzia super fotki:tak:

Heksa no twój mały też rośnie "jak na drożdżach";-):-).

J miłego pasowania;-). Współczuję ci,że czujesz się taka "ociężała" ,tym bardziej,że przed tobą jeszcze trochę czasu,ale napewno dasz rade:tak:

no rosnie a zastanawiam sie na czym on tak rosnie bo je 2 posiłki mleczne rano i na noc a w ciągu dnia tylko 100ml soku z marchewki i ok 150ml obiadku i to wszystko.....
wydaje sie mało no ale nie bede sie upierac ze ma wiecej jesc bo go niebawem nie dzwigne

a u nas jak nie urok to sraczka.....
dzis od 6rano szymo ma sranko i zjadl kasze o 6 i teraz soczek wypił a sra co godzinke na zielono.... hmmm
poczekam do jutra i najwyzej zgłosze sie do lekarza.
a od wczoraj dostaje bactrim.

witam
na tym forum jestem nowa :-) nie bedziecie mialy nic przeciwko jak sie do Was dolacze :confused:
Mam na imie Patrycja i jestem mama juz 8,5 miesiecznego Sewerynka :-) i tez siedze w domku niestety chyba nie predko pojde do pracy poniewaz jedyna osoba z ktora moglabym zostawic malca jest moja mama a mieszkam z tesciami :dry: i z tesciowa dziecka nie zostawi bo nie mam do niej zaufania a zreszta jestem za bardzo zazdrosna o niego :sorry2: poczytam troche co u Was :-D

ello

My dzis po zakupkach laura dzis tak dziubala jedzenie ze wkoncu nie wiem o ktorej jej podac obiad:-DZaraz pora jej drzemki wiec zaczne z obiadkiem :))

Bodzinko sliczna z was rodzinka :)

Anaconda u mnie to samo ale faceci sa ciezcy ehhh brak slow:baffled:mam nadzieje ze to nic wielkiego u was.Trzymam kciuki :rofl2:

Heksa az mnie zaintrygowalo jak to bylo z Laura i jej waga heheh.Szymek rosnie jak na drozdzach:rofl2:
Laura ur.21 lipca miala 4020g i 55cm a na badaniu w dniu 2.10 wazyla 6470g i miala 65cm

Iwona fajnie ze z vannessa ok:tak:

j wspolczuje heheh praswoanie ostatnio mi idzie ciezko oby tobie poszlo gladko:rofl2:

reklama
heksa - czy Szymonek to najmlodszy synek :confused: ale wazyl o 10 g mniej od mojego - ur sie 25.01.2008 a wazyl 2730 i 55 cm :-D a to zdjatko jak mial 8 miesiacy :-)

Do góry