reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam.
Rzeczywiście tu pustki.
Dziś byłam na bilansie 2-latka z Kubą. Waga 13,5 kg, wzrost 93 cm. Rośnie mi chłopisko;-):-D

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocki.

Hej dziekuje w imieniu Vanesski za zyczenia :-)
Dzis bylam z dziewczynkami na badaniach usg jamy brzusznej i przez ciemiaczkowe u Klaudii.Wszystko wyszlo ok. Vanesska uklad moczowy ma w porzadku i inne sprawy w brzuszku tez.
Moja mama dzis wyjechala juz do siebie....
Bodzia bardzo ladne paznokietki.
Iwona wysoki twoj chlopak :-)
A tak tu teraz pusto ze szok.

Faktycznie coś się wyludniło ostatnio tutaj:tak::tak::tak:
A ja siedzę wkurzona bo znowu zawiodłam się na swoim M, kurcze dlaczego nie spotkałam człowieka idealnego:-:)-:)-:)-(
Już sama nie wiem co mam robić, mam taki mętlik w głowie:-:)-:)-(

witam sie i ja ponownie cos mi czasu ostatnio brakuje a i Szymek daje popalic

anaconda tak to juz jest z tymi facetami..... raz lepiej a czesciej gorzej...
Bodzinka super fotki a jaki przystojny kawaler......
iwonka2006 super ze usg wyszły dobre to chyba bardzo wazne tylko gdzie teraz szukac przyczyny dolegliwosci i Vanesski.....
iwona.c28 duzy chłopak moja natala miala 95cm i 14 kg dzis ma 14kg i 97cm

no i wazylismy tez Szyma wazy w 5-m-cu 6200 a dlugi 66cm
ur 2720 dl 53

melduje , że jeszcze zyję ^^

Bodzinko jaka z was urocza rodzinka:biggrin2:Synuś to cały tatuś.

anaconda nie ma ludzi idealnych. Ciesz się tym co masz.Niestety ci nasi mężowie, jacyś niedociumani są chyba.Ciężko im się cokolwiek domyślić , nie mówiąc już o bezitneresownej pomocy.Chyba jakieś chmury ciemne wiszą nad tobą .Nawet jak go ochrzanisz to i tak ty więcej nerwów z tego powodu zjesz niż on.Ehhh...

A mnie dziewczyny coraz ciężej sie chodzi. Dzis myślałam, że nie wrócę z przedszkola, takie jakieś ciążenie miałam. A jeszcze w zeszłym tygodniu przemierzałam trzy razy dłuższą trasę od tej , bo obiegałam przedszkole i zachaczałam szkołę.Młody ma dziś pasowanie na pierwszaka , to dzis ma wolne i razem sobie siedzimy. A po południu całą rodzinką idziemy na owe pasowanie.

reklama
goodMorning24%5B1%5D.gif

Iwona c.28 Kubuś rośnie na dużego faceta:tak:
Iwonka2006 bardzo fajnie że dziewczynki mają dobre usg. Trzymam kciuki żeby u Vanesski było juz oki:tak:
Anaconda z tymi facetami to chyba tak jest: bez nich źle a z nimi jeszcze gorzej:baffled: Tulę cię mocno:tak:
Bodzia ....Ty wiesz;-)
Heksa nio to ładny chłopak ci rośnie:-)

Do góry