reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry!
Ja tylko na chwilkę, zaraz coś zjem i mykam na zakupki. Młode wariują tak że pewno za chwilkę będzie któres płakac:baffled:
Do potema koffane no i milusiego dnia życzę:tak:

reklama
Witam.Dopiero udalo mi sie zjesc sniadanie,ciagle ktos wydzwania lub musze sie zajac dziecmi.Vanesska nadal goraczkuje a jutro ma urodziny...Coraz wiecej gosci sie sprasza ;-) i chyba jednak zrobimy urodziny u tesciow.Tam w razie pogorszenia sie nastroju Vanesski jak bedzie chciala miec spokoj to wsiadziemy w auto i wrocimy do domu......No jeszcze mysle ale chyba jednak tak zrobimy.
Heksa kupki nie robi ma jaksa blokade ze poprostu trzyma tak dlugo az juz nie da rady i musi zrobic.bo nie chce robic na nocnik.Daje jej czopki bo syropu nie wypije,zimnych okladow zrobic sobie nie da i wogole wszystko na nie.Zawsze tak bylo.W sumie Vanessa ma tylko katar zielony i nic wiecej nie widze.Nie wiem co jej jest.Moze jednak zadzwonie do lekarza i przyjedzie do niej.Ona nawet do gardla nie da sobie zajrzec.
Mowie wam co ja z nia przezywam...

Kochany Kubusiu (Iwonki c.28)
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

z okazji Twoich urodzinek najlepsze życzenia od e-cioteczki Sikoreczki i Beboków!
puchatek_duzy.jpg

Vanessko:
Spełnienia marzeń pod puchową poduchą,
namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej świńce,
wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem,
komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół.
z okazji urodzinek wszystkiego naj naj od e-cioteczki Sikoreczki i Beboków!
url

Jak pięknie urodzinkowo w niedzielę było.:)

Zobacz załącznik 96809 Zobacz załącznik 96810

KUBUSIU i VANESSKO

Dziś jest dzień, w którym smutki idą w cień,
a marzenia się spełniają i otuchy dodają.
Każdy składa Wam życzenia - szczęścia, zdrowia, powodzenia.
A ja życzę Wam miłości i radości oraz życia bez przykrości.
Żeby każdy dzień był taki, w którym słonko daje znaki,
że blisko Was jest ktoś, kto bardzo kochać Was chce.

Witam.
W sobotę do Kubusia przyjechali dziadkowie, był tort,ciasto i bardzo miło. W niedziele robiłam sałatkę na zimę,dobrze,że teściowa mi pomogło to poszło raz dwa;-)

Kubuś ślicznie dziękuje za wszystkie życzenia:tak:
Vanessko dla Ciebie też 100 lat i wszystkiego najlepszego!!!:tak:

Witam i ja po poludniu
u nas stał sie cud- wynik jalowy ale nie zapeszajac dzis o 18 dzwonimy do doktorki po decyzje co dalej. moze pozwoli nam sie wkoncu zaszczepic bo jestesmy juz w plecy ponad 1m-c

.
No to super bardzo się cieszę:tak:

Hej.Vanesska nadal goraczkuje,a nosa tez jej leci,nawet nie da sobie nosa wydmuchac a nie mowie juz ze jakies krople mogla bym jej dac.Dostaje na sile czopki na goraczke.Do tego nie chce robic kupy,powstrzymuje na sile,usta ma spalone nie da sobie niczym po smarowac a skubie je tylko i ja bola.Boszzzzzz jakie mam uparte dziecko.Nic nie je,malo pije.
Dużo zdrówka dla małej:tak:
No to dostałam pracę:tak:
Gratuluję!!:tak:

Dobry
I mam takie pazurki
Spacerr%20295.jpg
Bardzo ładne:tak:. Ja dziś idę na uzupełnienie,ale zmieniłam kosmetyczke,bo ta co mi do tej pory robila to coś nie bardzo...zobaczymy mam nadzieje,ze ta będzie lepsza:dry:

reklama
Witam z rana, my wczoraj na noc wróciliśmy dopiero do domciu:tak::tak::tak:
Wszystkim jubilatom spóźnione życzenia:-):-):-):-)
Później poczytam bo teraz trzeba trochę dom ogarnąć:tak::tak::tak::tak:

Do góry