reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Heksa nie ma sprawy na dziś również zyczę spokojnej nocki;-)
Anaconda biedna Majeczka. Tulaski dla was.:-(
My po przedszkolu poszliśmy na spacerek. Na chwilkę na plac zabaw koło parku poszliśmy. Dzieci chciały dalej spacerowac ale strasznie mocno wieje. Jutro z rana jadę do lekarza na kontrolę, aż jestem ciekawa co mi powie:baffled: Kurcze chciałam wózek do komisu wstawic ale mają pełno:-( Zbieram się z myślą co by może na allegro go sprzedac, ale nigdy tego nie robiłam i trochę się boję. Nie wiem od czego zacząc:zawstydzona/y:

reklama
czesc

My dzis w biegu do poluidnia zakupy potem kawa u kumpeli , oddanie samochodu w rece szwagra, kawka z kolezanka i jej odwoz kolacyjka i spanko.Laura spi to moge poklikac wczesniej wezlam to im kompa wylaczyla:-D

Sikoreczka u mnie laura sie zrobila mamusiowa po wyjezdzie tatusia mam nadzieje ze szybko minie i tgeo Tobie rowniez zycze:-)

Anacodna lepiej dmuchac:tak::tak: oby to nie zapalenie:baffled:

Heksa
u mnie z pogoda to samo :-( Ja chce LATO

DZień Dobry
Ja wczoraj cały dzień zalatana.
Z koleżnka załtwiałąm Dom Samotnej Matki, potem wylądowałąm u teściówki a tam się okzało,ze Młodzi przylatuja tego dnia.Więc zostaliśmy ich przywitać.No i dobrze, bo sie dowiedzieliśmy,że samochód pierwszy z wesle będzie k.24 więc musze kogoś załtwić,żeby o 18 Lolka do mojej mamy zawieżć.....

Witam.
U nas dziś deszcz, brzydko, szaro i ponuro. Nie cierpię takiej pogody - ja chce słoneczka.
Dzieciaki już od rana rozrabiają - zabawę mają taką,że krzyczą, które głośniej, a mnie głowa pęka:baffled:

Iwonka dla ciebie też zdróweczka:tak: A jak Natalka w szkole:confused:

Dzięki leczę się. U Natalki spoko. Kilkoro dzieci z klasy odeszło i od razu atmosfera się oczyściła - może nie tyle wśród dzieci, bo one sie dogadywały - co wśrod mam;-). Narazie sobie całkiem dobrze radzi - rok szkolny rozpoczęła piątkami i mam nadzieje,że tak zakończy:tak:

Sikoreczka nie dziw się,że malutka uwiesiła się ciebie - może się boi,że znów jej mama zniknie na jakiś czas - przejdzie jej:happy2:. Mój Kuba ma mnie przez cały dzień i tak łazi za mną wszędzie nawet do łazienki - może to taki wiek:confused:

Anaconda i jak zrobiłaś badania?? Kiedy wyniki:confused: Trzymam kciuki.

Anaconda a ja im bliżej tym mniej mam ochote na zabawe....
Bodzia to podobno jak się nie ma ochoty iść na wesele to będzie bardzo udane - tego ci życzę:tak:

Zazdroszcze zabawy i tanców weselnych u mnie wszyscy sie pozenili jak byłam w ciązy z Szymem i lezalam w szpitalu-3 wesela mnie mineły normalnie jak na złosc no ale nic teraz wracam do formy mam nadzieje ze do kwietnia dam rade i moga sie zacząc nastepne.
Bodzinka taka szalona noc to oderwanie sie od wszystkiego bedzie fajna zabawa i pewnie same pysznosci na stole....

sikoreczka79 jestes kochana moje dzieci jak zaklete od 20-21 do 7-8rano spia normalnie pełen luksus

anaconda czekamy na wyniki trzymając kciukasy aby były dobre

a teraz zmykam bo musze obiadki przygotowac dzis szaleje dla siebie robie rucola, baklazan, cukinia, papryka z sosikiem i ryzyk
Szymko ma dzis buraczkowa-juz ugotowana. jeszcze dla mego k mam cos do wymyslenia hmmm...

ojj zapomniałam dzis o kawusi..... ide nadrobic....

Wyniki odbieram po godz.14 i mam zamiar iść od razu do przychodni tylko nie wiem czy o tej porze przyjmie mnie jeszcze pediatra. No nic poczekamy zobaczymy. U nas cały czas kropi, a ja wszędzie muszę ciągać Maję ze sobą bo jesteśmy w domku tylko we dwie. Dziś są mojej teściowej imieniny, wprawdzie nic nie robi ale życzenia złożyłam jako dobra synowa;-);-);-)

reklama
Zazdroszcze zabawy i tanców weselnych u mnie wszyscy sie pozenili jak byłam w ciązy z Szymem i lezalam w szpitalu-3 wesela mnie mineły normalnie jak na złosc no ale nic teraz wracam do formy mam nadzieje ze do kwietnia dam rade i moga sie zacząc nastepne.

Mam dwóch braci... na jednego weselu nie byłam bo Ania była tydzień po operacji, na drugim nie byłam bo dwa tygodnie wcześniej Maćka urodziłam:-D:tak::-D:tak::-D

Do góry