reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Heksa nie ma sprawy na dziś również zyczę spokojnej nocki;-)
Anaconda biedna Majeczka. Tulaski dla was.:-(
My po przedszkolu poszliśmy na spacerek. Na chwilkę na plac zabaw koło parku poszliśmy. Dzieci chciały dalej spacerowac ale strasznie mocno wieje. Jutro z rana jadę do lekarza na kontrolę, aż jestem ciekawa co mi powie:baffled: Kurcze chciałam wózek do komisu wstawic ale mają pełno:-( Zbieram się z myślą co by może na allegro go sprzedac, ale nigdy tego nie robiłam i trochę się boję. Nie wiem od czego zacząc:zawstydzona/y:

reklama
czesc

My dzis w biegu do poluidnia zakupy potem kawa u kumpeli , oddanie samochodu w rece szwagra, kawka z kolezanka i jej odwoz kolacyjka i spanko.Laura spi to moge poklikac wczesniej wezlam to im kompa wylaczyla:-D

Sikoreczka u mnie laura sie zrobila mamusiowa po wyjezdzie tatusia mam nadzieje ze szybko minie i tgeo Tobie rowniez zycze:-)

Anacodna lepiej dmuchac:tak::tak: oby to nie zapalenie:baffled:

Heksa
u mnie z pogoda to samo :-( Ja chce LATO

DZień Dobry
Ja wczoraj cały dzień zalatana.
Z koleżnka załtwiałąm Dom Samotnej Matki, potem wylądowałąm u teściówki a tam się okzało,ze Młodzi przylatuja tego dnia.Więc zostaliśmy ich przywitać.No i dobrze, bo sie dowiedzieliśmy,że samochód pierwszy z wesle będzie k.24 więc musze kogoś załtwić,żeby o 18 Lolka do mojej mamy zawieżć.....

Witam.
U nas dziś deszcz, brzydko, szaro i ponuro. Nie cierpię takiej pogody - ja chce słoneczka.
Dzieciaki już od rana rozrabiają - zabawę mają taką,że krzyczą, które głośniej, a mnie głowa pęka:baffled:

Iwonka dla ciebie też zdróweczka:tak: A jak Natalka w szkole:confused:

Dzięki leczę się. U Natalki spoko. Kilkoro dzieci z klasy odeszło i od razu atmosfera się oczyściła - może nie tyle wśród dzieci, bo one sie dogadywały - co wśrod mam;-). Narazie sobie całkiem dobrze radzi - rok szkolny rozpoczęła piątkami i mam nadzieje,że tak zakończy:tak:

Sikoreczka nie dziw się,że malutka uwiesiła się ciebie - może się boi,że znów jej mama zniknie na jakiś czas - przejdzie jej:happy2:. Mój Kuba ma mnie przez cały dzień i tak łazi za mną wszędzie nawet do łazienki - może to taki wiek:confused:

Anaconda i jak zrobiłaś badania?? Kiedy wyniki:confused: Trzymam kciuki.

Anaconda a ja im bliżej tym mniej mam ochote na zabawe....
Bodzia to podobno jak się nie ma ochoty iść na wesele to będzie bardzo udane - tego ci życzę:tak:

Zazdroszcze zabawy i tanców weselnych u mnie wszyscy sie pozenili jak byłam w ciązy z Szymem i lezalam w szpitalu-3 wesela mnie mineły normalnie jak na złosc no ale nic teraz wracam do formy mam nadzieje ze do kwietnia dam rade i moga sie zacząc nastepne.
Bodzinka taka szalona noc to oderwanie sie od wszystkiego bedzie fajna zabawa i pewnie same pysznosci na stole....

sikoreczka79 jestes kochana moje dzieci jak zaklete od 20-21 do 7-8rano spia normalnie pełen luksus

anaconda czekamy na wyniki trzymając kciukasy aby były dobre

a teraz zmykam bo musze obiadki przygotowac dzis szaleje dla siebie robie rucola, baklazan, cukinia, papryka z sosikiem i ryzyk
Szymko ma dzis buraczkowa-juz ugotowana. jeszcze dla mego k mam cos do wymyslenia hmmm...

ojj zapomniałam dzis o kawusi..... ide nadrobic....

Wyniki odbieram po godz.14 i mam zamiar iść od razu do przychodni tylko nie wiem czy o tej porze przyjmie mnie jeszcze pediatra. No nic poczekamy zobaczymy. U nas cały czas kropi, a ja wszędzie muszę ciągać Maję ze sobą bo jesteśmy w domku tylko we dwie. Dziś są mojej teściowej imieniny, wprawdzie nic nie robi ale życzenia złożyłam jako dobra synowa;-);-);-)

reklama
Zazdroszcze zabawy i tanców weselnych u mnie wszyscy sie pozenili jak byłam w ciązy z Szymem i lezalam w szpitalu-3 wesela mnie mineły normalnie jak na złosc no ale nic teraz wracam do formy mam nadzieje ze do kwietnia dam rade i moga sie zacząc nastepne.

Mam dwóch braci... na jednego weselu nie byłam bo Ania była tydzień po operacji, na drugim nie byłam bo dwa tygodnie wcześniej Maćka urodziłam:-D:tak::-D:tak::-D

Do góry