reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mogę odetchnąć z ulgą. Udało nam się załapać do pani doktor i na szczęście wynik moczu jest całkiem dobry, tzn. jest tam niewielki stan zapalny ale żadnych bakterii nie ma i jak to mi wytłumaczyła pani nie mam się czym zamartwiać:tak::tak::tak:

reklama
Cześc dziewczynki:-)
Po lekarzu wszystko oki:tak: Czekają mnie jeszcze badania bo pani doktor po usg podejrzewa zespół policystycznych jajników:szok::szok::szok::baffled: Była bardzo zdziwiona że mnie jeszcze nikt pod tym kątem nie badał:zawstydzona/y::-:)confused: No cuż nie ja kończyłam studia i nie wiem co mi może dolegac:sorry2:
Anaconda a ja im bliżej tym mniej mam ochote na zabawe....
Bodzia kochanie tulę cię mocno. Jeszcze troszkę i będzie wesele, idź i wybaw się za nas wszystkie:tak:;-)
Witam.

Dzięki leczę się. U Natalki spoko. Kilkoro dzieci z klasy odeszło i od razu atmosfera się oczyściła - może nie tyle wśród dzieci, bo one sie dogadywały - co wśrod mam;-). Narazie sobie całkiem dobrze radzi - rok szkolny rozpoczęła piątkami i mam nadzieje,że tak zakończy:tak:

Sikoreczka nie dziw się,że malutka uwiesiła się ciebie - może się boi,że znów jej mama zniknie na jakiś czas - przejdzie jej:happy2:. Mój Kuba ma mnie przez cały dzień i tak łazi za mną wszędzie nawet do łazienki - może to taki wiek:confused:
No to dobrze że u Natalki w szkole spoko:tak: Co do naszych cieni to też podejrzewam ze to wiek taki i dlatego mam przylepę:baffled: Chociaż dziś pojechałam do lekarza sama a mała została u cioci i było super: wogóle nie płakała i była zadowolona:-D

sikoreczka79 jestes kochana moje dzieci jak zaklete od 20-21 do 7-8rano spia normalnie pełen luksus

...
hehe czarownica ze mnie
59ee4462ea5591a9med.jpg

to życzę znowu spokojnej i przespanej nocki:tak::-D

Mogę odetchnąć z ulgą. Udało nam się załapać do pani doktor i na szczęście wynik moczu jest całkiem dobry, tzn. jest tam niewielki stan zapalny ale żadnych bakterii nie ma i jak to mi wytłumaczyła pani nie mam się czym zamartwiać:tak::tak::tak:
super! Bardzo się cieszę że wyniki ok:-)

To choć się zamienimy miejscami;-);-);-)
Nie ma sprawy, tylko co na to mój M:confused::confused:

Bodzia to podobno jak się nie ma ochoty iść na wesele to będzie bardzo udane - tego ci życzę:tak:
Oby:-):-)
Dziouszki Dziń Dybry
Plecy mnie bola koszmarnie, musiałąm żle spac...Ja dzis jak odstwie PPD to już mam wolne, obiad ze wczora, za oknem dyszcz i pobolewające gardło, wiec siedzimy w domku...Normalnie dyszcz mi nie straszny ale to gardło wole podleczyć.
Anaconda super,że wyniki nie są złe:tak::tak:
Iwonka:szok::szok::szok::szok:To mógł byc powód,że się tyle o maluszki starałaś:tak::tak:No ale oby to to nie było, po co masz chorować:tak::tak:

Bodzia może M nie zauważy;-);-);-):-):-):-)
U nas też pada, aż się wstawać nie chce.:-:)-(
Do tego musiało mnie gdzieś przewiać bo szyją ruszyć nie mogę, wczoraj na noc przykleiłam plaster przeciwbulowy i całą noc tak mnie piekło,że wytrzymać nie mogłam. Coś ostatnio zbyt dobrze się u mnie nie dzieje. Do tego M przytłukł sobie strasznie palca i chodzi teraz jak kaleka, trzeba go we wszystkim wyręczać;-);-);-)

witajcie babeczki
uuu zaniedbało mi sie ten watek na domówkowych sie wciągnełam i zaniedbałam ten ups wybaczcie :))))
powoli wracamy do zdrowia bączki coraz lepiej sie czuja i mysle ze córcia w pon pujdzie do przedszkola juz
nie wiem co z juniorem jeszcze zobaczymy co powie pediatra
pogoda sie psuje i juz taka typowo jesienna śpiąca nudna hehehhe i nic sie nie chce
obiadek sobie wczoraj uszykowałam wiec mam luzik tylko makaron ugotować
ale PPd zawsze sobie jakieś wymyślę
leće pasibrzuszką robic sniadanko

A ja poza obiadkiem to dzisiaj chyba nic robić nie będę, bo nie mam kompletnie na nic ochoty:-:)-:)-(
Chyba przestanę kłaść Maję spać w dzień bo potem szaleje mi w nocy:tak::tak::tak:

reklama
No spróbuję, bo normalnie wczoraj w nocy to już mnie nerwy wzięły jak po godz.23 ta jeszcze gadała, ileż można? Szkoda,że dzisiaj taka senna pogoda bo może mi nie wytrzymać, ale spróbuję

Do góry