reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

śniadanko podane kakaem zapijają oba heheheh
leniwy pewnie będzie dzień przez pogoda ale cóż jesień mamy :)

mówili w radio ze w tyg ma wrócić piękna pogoda może uda mi sie okna w końcu umyc bo non stop przekładam termin umycia ich hehehe

reklama
witam
za mną pracowity poranek obiadek z 2 dan juz gotowy, poodkurzane własnie skonczyłam prasowac dzieciaczki po sniedanku myslalam ze wyjdziemy na spacerek ale zepsuła sie pogoda było słoneczko i go nie ma...
mala rano zjadla dzis jajecznice.. i teraz naciaga na winogron ide umyc...

Witam.
U nas też dziś pada i pada... Kuba dziś strasznie zwymiotował rano i teraz jest jakiś taki niewyraźny. Niby śpi..o nie właśnie się obudził . Zobaczymy mam nadzieje,że to jednorazowy incydent i się więcej nie powtórzy.

Mogę odetchnąć z ulgą. Udało nam się załapać do pani doktor i na szczęście wynik moczu jest całkiem dobry, tzn. jest tam niewielki stan zapalny ale żadnych bakterii nie ma i jak to mi wytłumaczyła pani nie mam się czym zamartwiać:tak::tak::tak:

Super:tak:

Po lekarzu wszystko oki:tak: Czekają mnie jeszcze badania bo pani doktor po usg podejrzewa zespół policystycznych jajników:szok::szok::szok::baffled: Była bardzo zdziwiona że mnie jeszcze nikt pod tym kątem nie badał:zawstydzona/y::-:)confused: No cuż nie ja kończyłam studia i nie wiem co mi może dolegac:sorry2:
Mam nadzieje,ze to jednak nie to - trzymam kciuki:tak:

obiadek zjedzony
mały je juz sam jaka jestem z niego dumna mimo ze wsio do okoła upaprane to taki super widok
hehe nieraz sobie pomoże paluszkami ehheheheh
nic mi się jakoś dalej nie chce chyba jakaś deprecha mnie dorwała za dużo problemów sie nawarstwiło bryyyyyyyyyyyyy

reklama
Do góry