reklama
I
iiwka
Gość
Witam i ja po dość długiej nieobecności.;-);-)
Nawet niebędę patrzeć do tyłu bo wiem że niedam rady nadrobić.
Widzę iwonko że masz drugą śliczną córcię-chcę przepis bo będziemy sie z M starać o dziewczynkę
Bodzia-nie daj się!!!!Ty zawsze jesteś pełna optynizmu!!!!
A gdzie reszta???Kasia,inna i reszta???
Nawet niebędę patrzeć do tyłu bo wiem że niedam rady nadrobić.
Widzę iwonko że masz drugą śliczną córcię-chcę przepis bo będziemy sie z M starać o dziewczynkę
Bodzia-nie daj się!!!!Ty zawsze jesteś pełna optynizmu!!!!
A gdzie reszta???Kasia,inna i reszta???
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczynki!
U mnie też ostatnio czasu małoMadzia się zrobiła mamusiowa na maksa po tym moim szpitalu. Nawet na nocniczek muszę ją zaprowadzac i za rękę trzymac puki nie skończy Mam nadzieję że jej to szybko minie bo można oszalec z takim ogonkiem Adrianek chodzi do przedszkola i mam nadzieję że trochę pochodzi
-J- super że malutka już lepiej Czasami to nie dojdziesz co dziecku jest
Heksa oby nocka dziś była lepsza
Anka fajnie że się zakupki udały. ;-)
Anaconda tulaski i zdróweczka dla ciebie
Iwonka dla ciebie też zdróweczka A jak Natalka w szkole
Iiwka witaj:-) Pisz co u ciebie? Jak mieszkanko? No i wogóle
Zmykam już do łózia bo sie mi potem wstac nie kce
U mnie też ostatnio czasu małoMadzia się zrobiła mamusiowa na maksa po tym moim szpitalu. Nawet na nocniczek muszę ją zaprowadzac i za rękę trzymac puki nie skończy Mam nadzieję że jej to szybko minie bo można oszalec z takim ogonkiem Adrianek chodzi do przedszkola i mam nadzieję że trochę pochodzi
-J- super że malutka już lepiej Czasami to nie dojdziesz co dziecku jest
Heksa oby nocka dziś była lepsza
Anka fajnie że się zakupki udały. ;-)
Anaconda tulaski i zdróweczka dla ciebie
Iwonka dla ciebie też zdróweczka A jak Natalka w szkole
I
iiwka
Gość
No u mnie to bez zmian-jeszcze mieszkam z teściami,ale jest OK.Mam swój internet więc będę zaglądać teraz.Dzisiaj M ma egzaminy za zawodowego-a raczej nadterminowego...Dzień dobry dziewczynki!
Siedzę jak na szpilkach...
Kacper już jest taki duży....
anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana
Dzisiaj już się lepiej czuję, w nocy nie biegałam do kibelka non stop, czuję się jeszcze bardzo osłabiona ale myślę,że najgorsze minęło. Wczoraj wieczorem bardzo mnie przestraszyła Maja bo zaczęła płakać że czuje gorąco na cipce i się przestraszyłam żeby i ona nie dostała zapalenia pęcherza, jak do tej pory to się nie powtórzyło, oby tak dalej
Pozdrawiam wszystkie mamuśki:-):-)
Dzisiaj już się lepiej czuję, w nocy nie biegałam do kibelka non stop, czuję się jeszcze bardzo osłabiona ale myślę,że najgorsze minęło. Wczoraj wieczorem bardzo mnie przestraszyła Maja bo zaczęła płakać że czuje gorąco na cipce i się przestraszyłam żeby i ona nie dostała zapalenia pęcherza, jak do tej pory to się nie powtórzyło, oby tak dalej
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia.Julia wróciła do przedszkola a ja znowu sama ze swoim kompem w domciu.
Ale was choróbska ogarnęły. Jak nie przeziebienia i grypy jelitowe to deprechy.:-(Kurczę muzę na full włączyć i poruszać się troszkę a nie narzekać ;-). U mnie dzis piekne słoneczko zaglada przez okienko, to wziełam i odsłoniłam je na rościerz, a niech słoneczko wpadnie na soczek.
Ehhh zdrowiejcie kobitki.
Ale was choróbska ogarnęły. Jak nie przeziebienia i grypy jelitowe to deprechy.:-(Kurczę muzę na full włączyć i poruszać się troszkę a nie narzekać ;-). U mnie dzis piekne słoneczko zaglada przez okienko, to wziełam i odsłoniłam je na rościerz, a niech słoneczko wpadnie na soczek.
Ehhh zdrowiejcie kobitki.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień doberek!
U nas słoneczko od rana i tak milej na świecie. Tylko bardzo wiatr daje. Po przedszkolu chcę zabrac Beboki do parku. Pozbieramy jakieś kasztany, liście Madzia właśnie sterczy nade mną i wyje Śpiąca już jest a jak zwykle nie chce się położyc Muszę ją na siłę zasypiac
Pozdrawiam was wszystkie i zmykam zaśpic małą;-)
U nas słoneczko od rana i tak milej na świecie. Tylko bardzo wiatr daje. Po przedszkolu chcę zabrac Beboki do parku. Pozbieramy jakieś kasztany, liście Madzia właśnie sterczy nade mną i wyje Śpiąca już jest a jak zwykle nie chce się położyc Muszę ją na siłę zasypiac
no to fajnie że przynajmiej internet masz swój! Trzymam kciuki za męża A Kacperek widzę śliczny: duży kawaler już z niegoNo u mnie to bez zmian-jeszcze mieszkam z teściami,ale jest OK.Mam swój internet więc będę zaglądać teraz.Dzisiaj M ma egzaminy za zawodowego-a raczej nadterminowego...
Siedzę jak na szpilkach...
Kacper już jest taki duży....
dobrze że pomału przechodzi. Buziam was mocno :-)Witam z rana
no to już troszkę spokoju jak mała w przedszkolu.Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia.Julia wróciła do przedszkola a ja znowu sama ze swoim kompem w domciu.
.
Pozdrawiam was wszystkie i zmykam zaśpic małą;-)
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Witam popłudniu
anaconda super ze juz Ci lepiej a u córci tylko fałszywy alarm
sikoreczka79 dziekuje twoje słowa to jak przepowiednia prosze częsciej dzieciaki usnęly o 22 i Szymek w stał na karmienie o 7 rano i poszedł w kime spowrotem a Natala obudziła sie po 8 tak jak ja wiec super
co do pogody u nas wiatr byl potęzny wczoraj dzis juz ładnie
ja na 10 byłam na aerobiku poskakałam sobie do 12 i teraz juz w domku siedze i popijam kawusie.
anaconda super ze juz Ci lepiej a u córci tylko fałszywy alarm
sikoreczka79 dziekuje twoje słowa to jak przepowiednia prosze częsciej dzieciaki usnęly o 22 i Szymek w stał na karmienie o 7 rano i poszedł w kime spowrotem a Natala obudziła sie po 8 tak jak ja wiec super
co do pogody u nas wiatr byl potęzny wczoraj dzis juz ładnie
ja na 10 byłam na aerobiku poskakałam sobie do 12 i teraz juz w domku siedze i popijam kawusie.
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Cyba alarm z Majki pęcherzem wcale nie jest fałszywy, znowu przy robieniu siusiu płakała,że ją boli. Wkurzyłam się więc i poszłam po skierowanie na badanie moczu a jutro z rana go zrobimy, lepiej dmuchać na zimne zwłaszcza po tym co pisałyście o waszych dzieciach, będę spokojniejsza jak wyniki będą w porządku
Ja się czuję tak w połowie ok a w połowie wypluta, ale już przechodzi tak więc narzekać nie mogę.
Pogoda u nas słoneczna tylko wiatrzysko straszny wieje, ale na spacerze w "biedronce" i tak byłyśmy:-):-):-)
Ja się czuję tak w połowie ok a w połowie wypluta, ale już przechodzi tak więc narzekać nie mogę.
Pogoda u nas słoneczna tylko wiatrzysko straszny wieje, ale na spacerze w "biedronce" i tak byłyśmy:-):-):-)
Podziel się: