reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To ja pierwsza sie przywitam ;)
My już po kontrolnych badaniach i wizycie kontrolnej. Jestem zdumiona, bo małej wszystko przeszło, pozostał tylko mały katarek. Badania moczu wyszły bez bakterii, gardło blade... no poprostu nie wiem co jej było, ale dobrze , że już sobie poszło. Przy okazji zrobiliśmy bilans sześciolatka.Zabieramy sie za gotowanie obiadku, bo starszy głodomorek o 12 przychodzi ze szkoły.

reklama
witam sie równiez
-j- no to super ze małej przeszło
ja obiadek dla Szyma juz mam dzis zupka z dyni
dla Natalki pierozki z serem (wczoraj robilam)
dla mego m robie spagetti tak na 2
dni bo jutro rano nie bede miała jak.
no a ja tradycyjnie bez obiadu bo nie jadam no a od jutra dietka totalna i cwiczonka zaczynamy:-)

a za mna koszmarna nocka mego m nie bylo bo pojechał pilnowac szfagra bo tesciu nas wyrolował a nocka wygladała tak uspione dzieci zostały ok 21.30 potem był spokuj az do 1bo o 1 byla juz u mnie wlózku Natala i płacz co godzine zaraz po niej Szymek potem przysnela to obudzil sie Szymo na karmienie to zapaliłam lampke to ona awanture bo ją razi i całe karmienie w stereo usnęli ok 6.30 a Wstała o 7.45 kaszmar jakis.....

Witam się i ja:-).
Też jakoś ostatnio niezorganizowana jestem:szok:, mam tylko nadzieję że nie dopadnie mnie depresja jesienna:no:
U mnie wieje i pada brrrr:dry:

Witam
To moje złe samopoczucie wybuchło późnym wieczorem i przeistoczyło się w jelitówkę. Całą noc biegałam do wc, już nawet nie miałam siły chodzić na dwuch nogach tylko szłam na czworaka, jestem poprostu wrakiem człowieka, sił nie mam nic, cały czas śpię i na szczęście Maja zajmuje się jakoś sama sobą. Dzisiaj już nie wymiotuję i nie mam biegunki ale głowa i brak sił doprowadza mnie do szału. Kiedy mi to przejdzie?

CZeść kobietki.

U nas też dziś strasznie wieje:szok:. Kubuś teraz poszedł spać - w końcu,bo już maruda był straszny. Byłam dziś u lekarza,bo nie udało mi się moimi domowymi sposobami pozbyć choróbska i mam antybiotyk.:baffled: Teraz obiadek gotuje i zaraz kawkę biore - pijecie:confused:;-)

J dobrze,że małej przeszło i wyniki dobre:tak:

Bodzia to co się stało:confused: Ty zawsze miałaś tak dzień ustawiony,żeby ci starczało czasu;-)

Heksa ja to cię podziwiam - tyle obiadów:shocked2:...mnie by się nie chciało:zawstydzona/y:. Współczuję nocki.

Anaconda oj bardzo ci współczuję jelitówki tym bardziej,że męczyło cię w nocy - oby szybko minęło:tak:

anaconda współczuje i duzo zdrówka a nie zawdychałas sie ty oparów z farby która malowałas i takie zatrucie sie zrobiło??? Wracaj do zdrówka fajnie ze masz tak Kochana córunie....
iwona.c28 nie mam wyjscia niestety kazdy co innego no ale jutro bede miała wolne bo natala zje z tatem spagetti a szymko bedzie miał z dzisiaj...

witam sie i ja:-)

J fajnie ze u was juz dobrze oby chorobska nie powracaly
Anaconda wspolczuje wez smecte i oby szybko minelo czasami trwa do 3 dni:baffled:
Heksa dla kazdego cos innego:szok: podziwiam Ja jestem sama bo Moj pojechal wiec nic nie gotuje:happy2:
Iwona no to czekalas z tym lekarzem skoro masz antybiotyki.Duzo zdrowka zycze
Chiara co za depresja daj spokoj jeszcze czas na deprechy:tak:

U nas pada i pada ale udalo nam sie wyjsc na miasto po buty dla Laury no i zakup udany:sorry2:ja wzielam sobie jeszcze troebke:-p a mialay byc tylko buty dla malej:-D

reklama
Do góry