reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To ja pierwsza sie przywitam ;)
My już po kontrolnych badaniach i wizycie kontrolnej. Jestem zdumiona, bo małej wszystko przeszło, pozostał tylko mały katarek. Badania moczu wyszły bez bakterii, gardło blade... no poprostu nie wiem co jej było, ale dobrze , że już sobie poszło. Przy okazji zrobiliśmy bilans sześciolatka.Zabieramy sie za gotowanie obiadku, bo starszy głodomorek o 12 przychodzi ze szkoły.

reklama
witam sie równiez
-j- no to super ze małej przeszło
ja obiadek dla Szyma juz mam dzis zupka z dyni
dla Natalki pierozki z serem (wczoraj robilam)
dla mego m robie spagetti tak na 2
dni bo jutro rano nie bede miała jak.
no a ja tradycyjnie bez obiadu bo nie jadam no a od jutra dietka totalna i cwiczonka zaczynamy:-)

a za mna koszmarna nocka mego m nie bylo bo pojechał pilnowac szfagra bo tesciu nas wyrolował a nocka wygladała tak uspione dzieci zostały ok 21.30 potem był spokuj az do 1bo o 1 byla juz u mnie wlózku Natala i płacz co godzine zaraz po niej Szymek potem przysnela to obudzil sie Szymo na karmienie to zapaliłam lampke to ona awanture bo ją razi i całe karmienie w stereo usnęli ok 6.30 a Wstała o 7.45 kaszmar jakis.....

Witam się i ja:-).
Też jakoś ostatnio niezorganizowana jestem:szok:, mam tylko nadzieję że nie dopadnie mnie depresja jesienna:no:
U mnie wieje i pada brrrr:dry:

Witam
To moje złe samopoczucie wybuchło późnym wieczorem i przeistoczyło się w jelitówkę. Całą noc biegałam do wc, już nawet nie miałam siły chodzić na dwuch nogach tylko szłam na czworaka, jestem poprostu wrakiem człowieka, sił nie mam nic, cały czas śpię i na szczęście Maja zajmuje się jakoś sama sobą. Dzisiaj już nie wymiotuję i nie mam biegunki ale głowa i brak sił doprowadza mnie do szału. Kiedy mi to przejdzie?

CZeść kobietki.

U nas też dziś strasznie wieje:szok:. Kubuś teraz poszedł spać - w końcu,bo już maruda był straszny. Byłam dziś u lekarza,bo nie udało mi się moimi domowymi sposobami pozbyć choróbska i mam antybiotyk.:baffled: Teraz obiadek gotuje i zaraz kawkę biore - pijecie:confused:;-)

J dobrze,że małej przeszło i wyniki dobre:tak:

Bodzia to co się stało:confused: Ty zawsze miałaś tak dzień ustawiony,żeby ci starczało czasu;-)

Heksa ja to cię podziwiam - tyle obiadów:shocked2:...mnie by się nie chciało:zawstydzona/y:. Współczuję nocki.

Anaconda oj bardzo ci współczuję jelitówki tym bardziej,że męczyło cię w nocy - oby szybko minęło:tak:

anaconda współczuje i duzo zdrówka a nie zawdychałas sie ty oparów z farby która malowałas i takie zatrucie sie zrobiło??? Wracaj do zdrówka fajnie ze masz tak Kochana córunie....
iwona.c28 nie mam wyjscia niestety kazdy co innego no ale jutro bede miała wolne bo natala zje z tatem spagetti a szymko bedzie miał z dzisiaj...

witam sie i ja:-)

J fajnie ze u was juz dobrze oby chorobska nie powracaly
Anaconda wspolczuje wez smecte i oby szybko minelo czasami trwa do 3 dni:baffled:
Heksa dla kazdego cos innego:szok: podziwiam Ja jestem sama bo Moj pojechal wiec nic nie gotuje:happy2:
Iwona no to czekalas z tym lekarzem skoro masz antybiotyki.Duzo zdrowka zycze
Chiara co za depresja daj spokoj jeszcze czas na deprechy:tak:

U nas pada i pada ale udalo nam sie wyjsc na miasto po buty dla Laury no i zakup udany:sorry2:ja wzielam sobie jeszcze troebke:-p a mialay byc tylko buty dla malej:-D

reklama
Do góry