reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja po dość długiej nieobecności.;-);-)
Nawet niebędę patrzeć do tyłu bo wiem że niedam rady nadrobić.
Widzę iwonko że masz drugą śliczną córcię-chcę przepis bo będziemy sie z M starać o dziewczynkę:-D:-D
Bodzia-nie daj się!!!!Ty zawsze jesteś pełna optynizmu!!!!
A gdzie reszta???Kasia,inna i reszta???

Dzień dobry dziewczynki!
U mnie też ostatnio czasu mało:sorry2:Madzia się zrobiła mamusiowa na maksa po tym moim szpitalu. Nawet na nocniczek muszę ją zaprowadzac i za rękę trzymac puki nie skończy:dry: Mam nadzieję że jej to szybko minie bo można oszalec z takim ogonkiem:baffled: Adrianek chodzi do przedszkola i mam nadzieję że trochę pochodzi:tak:
-J- super że malutka już lepiej:tak: Czasami to nie dojdziesz co dziecku jest:baffled:
Heksa oby nocka dziś była lepsza:tak:
Anka fajnie że się zakupki udały. ;-)
Anaconda tulaski i zdróweczka dla ciebie:tak:
Iwonka dla ciebie też zdróweczka:tak: A jak Natalka w szkole:confused:
Iiwka witaj:-) Pisz co u ciebie? Jak mieszkanko? No i wogóle:cool2:
Zmykam już do łózia bo sie mi potem wstac nie kce:sorry2:

Dzień dobry dziewczynki!
Iiwka witaj:-) Pisz co u ciebie? Jak mieszkanko? No i wogóle:cool2:
Zmykam już do łózia bo sie mi potem wstac nie kce:sorry2:
No u mnie to bez zmian-jeszcze mieszkam z teściami,ale jest OK.Mam swój internet więc będę zaglądać teraz.Dzisiaj M ma egzaminy za zawodowego-a raczej nadterminowego...
Siedzę jak na szpilkach...
Kacper już jest taki duży....

Witam z rana
Dzisiaj już się lepiej czuję, w nocy nie biegałam do kibelka non stop, czuję się jeszcze bardzo osłabiona ale myślę,że najgorsze minęło. Wczoraj wieczorem bardzo mnie przestraszyła Maja bo zaczęła płakać że czuje gorąco na cipce i się przestraszyłam żeby i ona nie dostała zapalenia pęcherza, jak do tej pory to się nie powtórzyło, oby tak dalej
Pozdrawiam wszystkie mamuśki:-):-)

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia.Julia wróciła do przedszkola a ja znowu sama ze swoim kompem w domciu.
Ale was choróbska ogarnęły. Jak nie przeziebienia i grypy jelitowe to deprechy.:-(Kurczę muzę na full włączyć i poruszać się troszkę a nie narzekać ;-). U mnie dzis piekne słoneczko zaglada przez okienko, to wziełam i odsłoniłam je na rościerz, a niech słoneczko wpadnie na soczek.
Ehhh zdrowiejcie kobitki.

Dzień doberek!
U nas słoneczko od rana i tak milej na świecie. Tylko bardzo wiatr daje. Po przedszkolu chcę zabrac Beboki do parku. Pozbieramy jakieś kasztany, liście:-D Madzia właśnie sterczy nade mną i wyje:baffled: Śpiąca już jest a jak zwykle nie chce się położyc:dry: Muszę ją na siłę zasypiac:sorry2:
No u mnie to bez zmian-jeszcze mieszkam z teściami,ale jest OK.Mam swój internet więc będę zaglądać teraz.Dzisiaj M ma egzaminy za zawodowego-a raczej nadterminowego...
Siedzę jak na szpilkach...
Kacper już jest taki duży....
no to fajnie że przynajmiej internet masz swój! Trzymam kciuki za męża:tak: A Kacperek widzę śliczny: duży kawaler już z niego:-D

Witam z rana
Dzisiaj już się lepiej czuję, w nocy nie biegałam do kibelka non stop, czuję się jeszcze bardzo osłabiona ale myślę,że najgorsze minęło. Wczoraj wieczorem bardzo mnie przestraszyła Maja bo zaczęła płakać że czuje gorąco na cipce i się przestraszyłam żeby i ona nie dostała zapalenia pęcherza, jak do tej pory to się nie powtórzyło, oby tak dalej
Pozdrawiam wszystkie mamuśki:-):-)
dobrze że pomału przechodzi. Buziam was mocno :-)
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia.Julia wróciła do przedszkola a ja znowu sama ze swoim kompem w domciu.
.
no to już troszkę spokoju jak mała w przedszkolu.
Pozdrawiam was wszystkie i zmykam zaśpic małą;-)

Witam popłudniu
anaconda super ze juz Ci lepiej a u córci tylko fałszywy alarm
sikoreczka79 dziekuje twoje słowa to jak przepowiednia prosze częsciej dzieciaki usnęly o 22 i Szymek w stał na karmienie o 7 rano i poszedł w kime spowrotem a Natala obudziła sie po 8 tak jak ja wiec super

co do pogody u nas wiatr byl potęzny wczoraj dzis juz ładnie
ja na 10 byłam na aerobiku poskakałam sobie do 12 i teraz juz w domku siedze i popijam kawusie.

reklama
Cyba alarm z Majki pęcherzem wcale nie jest fałszywy, znowu przy robieniu siusiu płakała,że ją boli. Wkurzyłam się więc i poszłam po skierowanie na badanie moczu a jutro z rana go zrobimy, lepiej dmuchać na zimne zwłaszcza po tym co pisałyście o waszych dzieciach, będę spokojniejsza jak wyniki będą w porządku:tak::tak:
Ja się czuję tak w połowie ok a w połowie wypluta, ale już przechodzi tak więc narzekać nie mogę.:tak:
Pogoda u nas słoneczna tylko wiatrzysko straszny wieje, ale na spacerze w "biedronce" i tak byłyśmy:-):-):-)

Do góry