reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sewa ja też dziś nic nie robię - tylko obiad zrobiłam:tak:... a co my nie możemy mieć niechcieja;-)

Kuba mi teraz śpi Natalka lekcje odrabia więc też przed kompikiem z kawką siedzę:tak:

reklama
Panienki zdjecie super, kawały świetne a mnie mózg paruje.Ide wsatwic pyzy z mięsem i sos z torebki, może potem na kawke do sąsaidki pójdziemy.Małż mi dał kaske co bym sobie taki fajny komplet do zupy kupiła co mi się marzy juz długo ale iśc ze mną po niego nie che..A to ma byc prezent choinkowy.

Hejkaa..
Ale mnie nie było,,,:szok::zawstydzona/y:
Ale juz wrocilam i mam juz wolne dwa tygodnie,bo teraz w czwartek i piatek wzielam opieke nad dziekciem,hehe,,i ja juz wolnee,super..
usze androbic wasze posty,,wczoraj do 20 w pracy,a po pracy u szwagierki bylam,wlosy mi robila,,pasemka jasne,dzisiaj na zakupach bylam...takze sie nalatalam,,ale jutro dalej lece,hehe
Kupilam mojemu synkowi jego auta z bajki i to nakrecane na kluczyk,jezdzace i agdajace,hee,,ale bedzie sie cieszyl lobuz maly....fajnie,ze je dostalam,bo juz w 3 sklepach nie bylo,,ale udalo sie...
Jutro jade kupic sobie bluzke,chrzesniakowi jakas ksiazeczke, mezowi spodenki do spania i finito...:-p

Ewcia co to za autko? mozesz zrobic fotke:sorry2: drogie bylo? moj maly uwielbia auta wiec moze i ja mu taki prezencik sprawie:dry:

Iwonka zdjecie rzeczywiscie bardzo ładnie odzdobione, ja nie mam bladego pojecia jak cos takiego sie robi, wiec nawet nie wiem czy to proste czy trudne :zawstydzona/y: ale gratuluje talentu:happy2:

Zdjecie juz kiedys widzialam:-D:-D:-D takie dupska:szok::szok::-D

alez tu cisza, pewnie wszystkie buszujecie po sklepach:-D moze i mi si etrafi jakis prezencik

a moj M wrocil do domku i powiedzial ze juz ma urlop do przyszlego roku - strasznie sie ciesze bo ostatnio mielismy malo czasu dla siebie, to teraz nadrobimy;-)

buzaim wsyztkich mocno postrama sie zajrzec wieczorkiem

Ja się błakam po BB, a u nas na wąteczku cisza jak makiem zasiał :baffled:

Agatka no to masz super. Fajną mąż niespodziankę zrobił..... nadrabiajcie kochani, nadrabiajcie....

reklama
Do góry