reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Darkom 100 lat
No no foteczka z miejscowosci dogłębna ide teraz prasować buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
No no foteczka z miejscowosci dogłębna ide teraz prasować buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Pycha sto lat dla Mezusia!
Moje dziecko zaczyna coraz wiecej gadac,smiesznie to wyglada a raczej smiesznie to slychac
Moje dziecko zaczyna coraz wiecej gadac,smiesznie to wyglada a raczej smiesznie to slychac
Panienki zdjecie super, kawały świetne a mnie mózg paruje.Ide wsatwic pyzy z mięsem i sos z torebki, może potem na kawke do sąsaidki pójdziemy.Małż mi dał kaske co bym sobie taki fajny komplet do zupy kupiła co mi się marzy juz długo ale iśc ze mną po niego nie che..A to ma byc prezent choinkowy.
Agatka_BB
IX Lachon BB
Hejkaa..
Ale mnie nie było,,,
Ale juz wrocilam i mam juz wolne dwa tygodnie,bo teraz w czwartek i piatek wzielam opieke nad dziekciem,hehe,,i ja juz wolnee,super..
usze androbic wasze posty,,wczoraj do 20 w pracy,a po pracy u szwagierki bylam,wlosy mi robila,,pasemka jasne,dzisiaj na zakupach bylam...takze sie nalatalam,,ale jutro dalej lece,hehe
Kupilam mojemu synkowi jego auta z bajki i to nakrecane na kluczyk,jezdzace i agdajace,hee,,ale bedzie sie cieszyl lobuz maly....fajnie,ze je dostalam,bo juz w 3 sklepach nie bylo,,ale udalo sie...
Jutro jade kupic sobie bluzke,chrzesniakowi jakas ksiazeczke, mezowi spodenki do spania i finito...
Ewcia co to za autko? mozesz zrobic fotke drogie bylo? moj maly uwielbia auta wiec moze i ja mu taki prezencik sprawie
Iwonka zdjecie rzeczywiscie bardzo ładnie odzdobione, ja nie mam bladego pojecia jak cos takiego sie robi, wiec nawet nie wiem czy to proste czy trudne ale gratuluje talentu
Zdjecie juz kiedys widzialam takie dupska
Agatka_BB
IX Lachon BB
alez tu cisza, pewnie wszystkie buszujecie po sklepach moze i mi si etrafi jakis prezencik
a moj M wrocil do domku i powiedzial ze juz ma urlop do przyszlego roku - strasznie sie ciesze bo ostatnio mielismy malo czasu dla siebie, to teraz nadrobimy;-)
buzaim wsyztkich mocno postrama sie zajrzec wieczorkiem
a moj M wrocil do domku i powiedzial ze juz ma urlop do przyszlego roku - strasznie sie ciesze bo ostatnio mielismy malo czasu dla siebie, to teraz nadrobimy;-)
buzaim wsyztkich mocno postrama sie zajrzec wieczorkiem
Pycha
mama Mai i Marty
pomocy!!!!! jak zabawić 2-latkę i 7-latke, zeby żadna sie nie nudziła??????
reklama
Podziel się: