sewa
mamuśka ;-)
pomocy!!!!! jak zabawić 2-latkę i 7-latke, zeby żadna sie nie nudziła??????
najprędzej jakieś malowanie, wycinanie...... nie mam pomysłu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pomocy!!!!! jak zabawić 2-latkę i 7-latke, zeby żadna sie nie nudziła??????
Ja tez juz zmykam. Wszystkim zycze spokojnej i przespanej nocki.
A chorowitkom duuuuzo zdrowka.
I jeszcze obiecane zdjecie -jak Macio dzis zasnal -nie zdazyl wyjsc na spacerek.;-)
Też tak pomyślałam ale nie mam pojęcia co, bo ani cebuli ani czosnku nie jadłam . Jeszcze czasem mu się to zdarza i zauważyłą że on nie lubi jak ma jeść na rękach woli ja leżymy oboje na łóżku, wygodny cwaniaczek+
Ania a moze zjadlas cos i mleko nabralo smaku ktory malemu nie odpowiadal wiem ze napewno tak jest z cebula i czosnkiem ze mleko tym nasiaka.......
A ja słyszałam że święta mają być białe , czyli prosty wniosek albo będzie śnieg albo nie innej opcji nie ma ;-)Sniegu ma nie byc podobno na swieta.......
Fajny pomysł z praniem zabawek zawsze szorowałam szczotką od dzisiaj koniecWitam z rana:-),Olka dzisiaj w domu i obiecał,że pomoże mi sprzątac,zresztą w przedszkolu wymieniają okna i łączone są dzieci po 2 grupy.Mamy bojowe zadanie:No i jak mój płaszczyk?
- poukładac umyte (w zmywarce) naczynia
- jedno pranie już się pierze
- nastawic firanki w pralce
- uprac zabawki (klocki i inne plastikowe wkładam w poszewkę i nastawiam na płukanie z płynem do mycia naczyń)
- umyc okna,ale tylko od środka,bo wieje
- i wogóle ogarnąc chałupę.Później się odezwę.
Tak jestSewa masz racje i popieram cie w 100% nigdy nie wolno wrzucac ludzi do "jednego wora" widac ze ty taka nie jestes.... wrecz przeciwnie! wiec nie przejmuj sie kochana i nie psuj sobie humoru. Jetses dobrym czlowiekiem i naprawde to czuc nawet przez forum ;-)
O proszę, to fanie że takich maluchów już zabierają w takie miejsca niech wiedzą że nie tylko przesiadywanie na klatkach schodowych jest fajne jak bywało u mnie na osiedluA wogole to moj synio byl dzisiaj w teatrze z peckola,,a w piatek jada do takiej doliny dla dzieci na swieta prezenty tam i mikolaj i sozpka z prawdizwymi zwierzetami,,wow...
A do mnie na 15 kumpela przychodzi na kawe i winko,,ale ja najpierw bede leciala po malego...ciekawe cyz mu sie podobalo...
ledwo mamą zostałaś a już zbabciałaś , pokaż nam to Twoje dzieło koniecznieA wiecie co,,ja zbabciałam,,,bo znalazłam moja wełne i zaczety golf,,no i go kończe,,,czarno-złoty...wciagnęło mnie to troszke,,normlanie babcia jestem,
spadam dow ieczorka......aha nic nie nadrobilamsorry,,potemmm
O ja pitole ciężka sprawa , trochę duża różnica wiekupomocy!!!!! jak zabawić 2-latkę i 7-latke, zeby żadna sie nie nudziła??????
Moj Grzes tez najlepiej "wcina" jak lezymy oboje na lozku w sypialni i ma byc cisza i spokoj. A jak np. czytam ksiazke i obracam kartke,lub pije wode, to maly od razu przerywa jedzenie i odwraca glowe.Jeszcze czasem mu się to zdarza i zauważyłą że on nie lubi jak ma jeść na rękach woli ja leżymy oboje na łóżku, wygodny cwaniaczek
60 zl,,ale u mnie 65złEwcia co to za autko? mozesz zrobic fotke drogie bylo? moj maly uwielbia auta wiec moze i ja mu taki prezencik sprawie
malowanie buzi,paznokci,,robienie ciastoliny z masy i malowanie jej,,wklejanie jej na kartke...malowanie i oglądanie bajek, to własnie ciągle robią i nie wiem co im jeszcze wymyslić????
hmmm no nie wiem,,,jak skoncze to pokaze,bo teraz nic nie ma tylko polowa przodu,hehe,,wiec za wiele sie nie zorientujecieeledwo mamą zostałaś a już zbabciałaś , pokaż nam to Twoje dzieło koniecznie