reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia powaliło mnie to, że robisz na drutach. Ale Ty jesteś zdolniacha, super gotujesz, pracujesz, wychowujesz syna jeszcze na drutach robisz :szok: jestem pełna podziwu :tak::tak:

Wychodzi na to, że ja to okropny leń jestem :baffled: wstyd mi :zawstydzona/y:

reklama
Wiecie co nic mi się nie chce..Nawet pisać..Dziecię moje oglada bajki, zaraz pewnie padnie, ja myju myju i tyż nyny.
Zapomniałam się wam pochwalić.Oduczamy małego spania po południu, bo spał po 4 h w dzień i potem szedł spac o 22:baffled::baffled:I od prawie tygodnia już po południu nie śpi i już coraz lepiej to znosi:-)Wczoraj zasnął zato o 18,30 i wstał dziś o 4:szok:Ale stary numer mama udaje,że spi zadziała i poszedł spac dalej:-)Juz przydzedł mi pomagać:-)

Ja tez juz zmykam. Wszystkim zycze spokojnej i przespanej nocki.
A chorowitkom duuuuzo zdrowka.
I jeszcze obiecane zdjecie -jak Macio dzis zasnal -nie zdazyl wyjsc na spacerek.;-):-D
hahaha ale super zasnął,,poprostu świetnie...

Ewcia paczka naprawde pokazna, ale Matus sie cieszy, az milo popatrzec:-D
no superrr...mamausia tez sie ucieszyła:baffled::-p:-p

Marta1981 - na pewno wszystko będzie dobrze, nie martw się ;-)
dokładnie....

Witam w pochmurny dzien.Ja dzis bez chumoru,wogole mnie nic nie cieszy.......nawet swieta.Jestem zawiedziona moim R i zaplanowalam zemste.Nie wazne czy swieta czy nie.Skoro ze mna sie nie liczy ja nie bede z nim sie lczyc i teraz mu to pokarze.Tym razem nie ulegne......To tyle....Ja mu ugotuje bigos czy obiad czy cokolwiek na swieta.......oj zeby sie nie przejadl......
uuuu krucho bedzie,,,z mężem oczywiście,,ale niech maz a swoje skoro cie wpienił...

Rety :szok::szok::szok: ale ja mam dziś nerwa :wściekła/y: bez kija nie podchodź. Chyba zmykam z forum, bo zacznę ludzi obrażać :baffled: a tego bym nie chciała :no:
uuu Sewcia?? a wieczorkiem jak juz ci przeszło....

Kurcze ale wy przedsiębiorcze jesteście, aż wstyd mi przy was:szok::szok::szok:
a dlaczego my przedsiebiorcze,a ty nie????

Ewcia powaliło mnie to, że robisz na drutach. Ale Ty jesteś zdolniacha, super gotujesz, pracujesz, wychowujesz syna jeszcze na drutach robisz :szok: jestem pełna podziwu :tak::tak:

Wychodzi na to, że ja to okropny leń jestem :baffled: wstyd mi :zawstydzona/y:
no przestan,,ja to jestem leń,,a jak raz na jakis czas ugotuje,popsrzatam,,to nie robi ze mnie jakiegos cuda...:dry::dry::dry:
a druty,,ja juz danwo robilam,,malemu swetry ,kamizelke,,a terazsobie...golfik...
....

Wiecie co nic mi się nie chce..Nawet pisać..Dziecię moje oglada bajki, zaraz pewnie padnie, ja myju myju i tyż nyny.
Zapomniałam się wam pochwalić.Oduczamy małego spania po południu, bo spał po 4 h w dzień i potem szedł spac o 22:baffled::baffled:I od prawie tygodnia już po południu nie śpi i już coraz lepiej to znosi:-)Wczoraj zasnął zato o 18,30 i wstał dziś o 4:szok:Ale stary numer mama udaje,że spi zadziała i poszedł spac dalej:-)Juz przydzedł mi pomagać:-)
no to super,ze wam to tak świetnie poszło,,oby tak dalej:tak::tak:

Ewcia podziwiam,że potrafisz na drutach robić:tak::tak:. Moja babcia ( nie bierz tego do siebie - bo wcześniej napisałaś ze zbabciałaś;-)) robiła nam super sweterki na drutach. Szkoda,że nie zdążyła mnie nauczyć:-(. Zawsze wydawało mi się,że jeszcze przyjdzie czas posiąść od niej tą wiedzę, a teraz .......ech

Sewa jak humorek. Boję się, że te nerwy z ciebie na mnie przeszły, bo złapałam nerwa na wieczór:baffled:. Normalnie szok jakaś rozdrażniona jestem:no:

Mam nadzieję, że jak przyjdzie mój M i będziemy choinkę rozkładać to mi się humor poprawi. Jeszcze mu kazałam po piffku wziąść;-)

reklama
Do góry