No skonczyłam...Nareszcie.Nic nie czuje ani rąk ani nóg...Pluszaki jeszcze sie piora le to już pestka.Meble poprane, dywan poprany, wszystko poczyszczone...Zaraz biore Potworeczka i ide kupuić jakieś pyzy na obiad bo gotowania odmawiam;-)Ale za to jakie piekne okienka:-)
reklama
Witam nie bylo mnie pare dni i az sie boje sprawdzic ile mam do nadrabiania...no ae dzis sie zabiore za podczytanie co sie u was dzieje...u mnie nic ciekawego nie mam zbytnio co pisac procz tegoze za 2 dni jade w koncu do polski jupi juz nie moge sie doczekac...
E
Ewcia81
Gość
Hejkaa..
Ale mnie nie było,,,
Ale juz wrocilam i mam juz wolne dwa tygodnie,bo teraz w czwartek i piatek wzielam opieke nad dziekciem,hehe,,i ja juz wolnee,super..
usze androbic wasze posty,,wczoraj do 20 w pracy,a po pracy u szwagierki bylam,wlosy mi robila,,pasemka jasne,dzisiaj na zakupach bylam...takze sie nalatalam,,ale jutro dalej lece,hehe
Kupilam mojemu synkowi jego auta z bajki i to nakrecane na kluczyk,jezdzace i agdajace,hee,,ale bedzie sie cieszyl lobuz maly....fajnie,ze je dostalam,bo juz w 3 sklepach nie bylo,,ale udalo sie...
Jutro jade kupic sobie bluzke,chrzesniakowi jakas ksiazeczke, mezowi spodenki do spania i finito...
Ale mnie nie było,,,
Ale juz wrocilam i mam juz wolne dwa tygodnie,bo teraz w czwartek i piatek wzielam opieke nad dziekciem,hehe,,i ja juz wolnee,super..
usze androbic wasze posty,,wczoraj do 20 w pracy,a po pracy u szwagierki bylam,wlosy mi robila,,pasemka jasne,dzisiaj na zakupach bylam...takze sie nalatalam,,ale jutro dalej lece,hehe
Kupilam mojemu synkowi jego auta z bajki i to nakrecane na kluczyk,jezdzace i agdajace,hee,,ale bedzie sie cieszyl lobuz maly....fajnie,ze je dostalam,bo juz w 3 sklepach nie bylo,,ale udalo sie...
Jutro jade kupic sobie bluzke,chrzesniakowi jakas ksiazeczke, mezowi spodenki do spania i finito...
E
Ewcia81
Gość
A wogole to moj synio byl dzisiaj w teatrze z peckola,,a w piatek jada do takiej doliny dla dzieci na swieta prezenty tam i mikolaj i sozpka z prawdizwymi zwierzetami,,wow...
A do mnie na 15 kumpela przychodzi na kawe i winko,,ale ja najpierw bede leciala po malego...ciekawe cyz mu sie podobalo...
A do mnie na 15 kumpela przychodzi na kawe i winko,,ale ja najpierw bede leciala po malego...ciekawe cyz mu sie podobalo...
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam wpadłam w przerwie sprzątania ocho widać na forum nerwy przedświąteczne.
Marta co do twojego pytania to ja napiszę tak my oboje pojechaliśmy na szczęście miałam taką możliwość aby być z mężem i mieszkamy sobie tu i nic nam nie odwala.Ale za to ludzie,ktorzy nas nie znają a wiedzą gdzie mieszkamy to myślą bóg wie co.Utarło się,że jak jest ktoś za granicą to kokosy robi a nikt nie bierze pod uwagę ,że prowadzi się 2 domy,że trzeba wszystko utrzymac,opłaty podwujne i co z tej kasy jak życie kiepskie i często na odległość.Ale jak polska rzeczywistość nas do tego zmusza to co zrobić.My na szczęście jesteśmy razem ale inne dziewczyny"żyją" na odległość i to jest smutne dziwie się trochę ,że wpadło ci takie pytanie do głowy jak posiedzisz tu z nami to zobaczysz jak jest naprawde i jak jest ciężko w takiej sytuacji.A Sewa tobie się nie dziwie,że się wkurzyłaś trochę jak dla mnie miałaś prawo!Dobry humor czy zły pytanie głupio sformuowane i tyle.
A teraz trzymajcie sie kochaniutkie idę dalej sprzątać:-(
Marta co do twojego pytania to ja napiszę tak my oboje pojechaliśmy na szczęście miałam taką możliwość aby być z mężem i mieszkamy sobie tu i nic nam nie odwala.Ale za to ludzie,ktorzy nas nie znają a wiedzą gdzie mieszkamy to myślą bóg wie co.Utarło się,że jak jest ktoś za granicą to kokosy robi a nikt nie bierze pod uwagę ,że prowadzi się 2 domy,że trzeba wszystko utrzymac,opłaty podwujne i co z tej kasy jak życie kiepskie i często na odległość.Ale jak polska rzeczywistość nas do tego zmusza to co zrobić.My na szczęście jesteśmy razem ale inne dziewczyny"żyją" na odległość i to jest smutne dziwie się trochę ,że wpadło ci takie pytanie do głowy jak posiedzisz tu z nami to zobaczysz jak jest naprawde i jak jest ciężko w takiej sytuacji.A Sewa tobie się nie dziwie,że się wkurzyłaś trochę jak dla mnie miałaś prawo!Dobry humor czy zły pytanie głupio sformuowane i tyle.
A teraz trzymajcie sie kochaniutkie idę dalej sprzątać:-(
E
Ewcia81
Gość
hehe to moja nadmorska miejscowosc ROWY,,haha,,zawsze tam jeżdże,, i do ustki,,,
i to juz bylo w głosie u nas kiedys na pokaz,,,nieźle co?/
Dobra ja spadam po syna,na zakupy i potem wylzuwoanie z kumpela,,
Sewa ja tez nic dzisiaj nie robie,,nic a nic,,hehe
A wiecie co,,ja zbabciałam,,,bo znalazłam moja wełne i zaczety golf,,no i go kończe,,,czarno-złoty...wciagnęło mnie to troszke,,normlanie babcia jestem,
spadam dow ieczorka......aha nic nie nadrobilamsorry,,potemmm
sewa
mamuśka ;-)
A mnie przed chwilą koleżanka takie dwa kawały przysłała.....
Małżeństwo świętuje 5 rocznicę ślubu
-muszę Ci kochanie coś wyznać, mówi mąż, jestem daltonistą...
-i ja chciałabym Ci coś wyznać, mówi żona, nie jestem z Rzeszowa, jestem z Mozambiku ;-)
Przychodzi hipochondryk do lekarza
-panie doktorze, żona mnie zdradza, a nie rosną mi rogi
-proszę pana z tymi rogami to tylko takie powiedzenie
-ufff a już myślałem, że mam niedobór wapnia
Małżeństwo świętuje 5 rocznicę ślubu
-muszę Ci kochanie coś wyznać, mówi mąż, jestem daltonistą...
-i ja chciałabym Ci coś wyznać, mówi żona, nie jestem z Rzeszowa, jestem z Mozambiku ;-)
Przychodzi hipochondryk do lekarza
-panie doktorze, żona mnie zdradza, a nie rosną mi rogi
-proszę pana z tymi rogami to tylko takie powiedzenie
-ufff a już myślałem, że mam niedobór wapnia
reklama
E
Ewcia81
Gość
darkom sto lat~!!!!!!
Podziel się: