reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No skonczyłam...Nareszcie.Nic nie czuje ani rąk ani nóg...Pluszaki jeszcze sie piora le to już pestka.Meble poprane, dywan poprany, wszystko poczyszczone...Zaraz biore Potworeczka i ide kupuić jakieś pyzy na obiad bo gotowania odmawiam;-):tak::-DAle za to jakie piekne okienka:-)

reklama
Witam nie bylo mnie pare dni i az sie boje sprawdzic ile mam do nadrabiania...no ae dzis sie zabiore za podczytanie co sie u was dzieje...u mnie nic ciekawego nie mam zbytnio co pisac procz tegoze za 2 dni jade w koncu do polski jupi juz nie moge sie doczekac...

Hejkaa..
Ale mnie nie było,,,:szok::zawstydzona/y:
Ale juz wrocilam i mam juz wolne dwa tygodnie,bo teraz w czwartek i piatek wzielam opieke nad dziekciem,hehe,,i ja juz wolnee,super..
usze androbic wasze posty,,wczoraj do 20 w pracy,a po pracy u szwagierki bylam,wlosy mi robila,,pasemka jasne,dzisiaj na zakupach bylam...takze sie nalatalam,,ale jutro dalej lece,hehe
Kupilam mojemu synkowi jego auta z bajki i to nakrecane na kluczyk,jezdzace i agdajace,hee,,ale bedzie sie cieszyl lobuz maly....fajnie,ze je dostalam,bo juz w 3 sklepach nie bylo,,ale udalo sie...
Jutro jade kupic sobie bluzke,chrzesniakowi jakas ksiazeczke, mezowi spodenki do spania i finito...:-p

A wogole to moj synio byl dzisiaj w teatrze z peckola,,a w piatek jada do takiej doliny dla dzieci na swieta prezenty tam i mikolaj i sozpka z prawdizwymi zwierzetami,,wow...
A do mnie na 15 kumpela przychodzi na kawe i winko,,ale ja najpierw bede leciala po malego...ciekawe cyz mu sie podobalo...

Witam wpadłam w przerwie sprzątania ocho widać na forum nerwy przedświąteczne.
Marta co do twojego pytania to ja napiszę tak my oboje pojechaliśmy na szczęście miałam taką możliwość aby być z mężem i mieszkamy sobie tu i nic nam nie odwala.Ale za to ludzie,ktorzy nas nie znają a wiedzą gdzie mieszkamy to myślą bóg wie co.Utarło się,że jak jest ktoś za granicą to kokosy robi a nikt nie bierze pod uwagę ,że prowadzi się 2 domy,że trzeba wszystko utrzymac,opłaty podwujne i co z tej kasy jak życie kiepskie i często na odległość.Ale jak polska rzeczywistość nas do tego zmusza to co zrobić.My na szczęście jesteśmy razem ale inne dziewczyny"żyją" na odległość i to jest smutne dziwie się trochę ,że wpadło ci takie pytanie do głowy jak posiedzisz tu z nami to zobaczysz jak jest naprawde i jak jest ciężko w takiej sytuacji.A Sewa tobie się nie dziwie,że się wkurzyłaś trochę jak dla mnie miałaś prawo!Dobry humor czy zły pytanie głupio sformuowane i tyle.

A teraz trzymajcie sie kochaniutkie idę dalej sprzątać:-(

Sewa specjalnie dla ciebie na poprawę humoru

mam nadzieję , że tym zdjęciem teraz ja nikogo nie uraziłam, ale rozbawiło mnie do łez:tak:

Iwona ale doopska :szok:;-):tak::-D

A ja nic nie robię :baffled: siedzę, przy kompie i odpuszczam sobie dziś wszystko. Jędrek chyba wyczuł napięcie mamusi, bo grzeczny jak aniołek ;-)

Sewa specjalnie dla ciebie na poprawę humoru

mam nadzieję , że tym zdjęciem teraz ja nikogo nie uraziłam, ale rozbawiło mnie do łez:tak:
hehe to moja nadmorska miejscowosc ROWY,,haha,,zawsze tam jeżdże,, i do ustki,,,
i to juz bylo w głosie u nas kiedys na pokaz,,,nieźle co?/

Dobra ja spadam po syna,na zakupy i potem wylzuwoanie z kumpela,,

Sewa ja tez nic dzisiaj nie robie,,nic a nic,,hehe

A wiecie co,,ja zbabciałam,,,bo znalazłam moja wełne i zaczety golf,,no i go kończe,,,czarno-złoty...wciagnęło mnie to troszke,,:baffled::-pnormlanie babcia jestem,:-D

spadam dow ieczorka......aha nic nie nadrobilam:zawstydzona/y:sorry,,potemmm

A mnie przed chwilą koleżanka takie dwa kawały przysłała.....

Małżeństwo świętuje 5 rocznicę ślubu
-muszę Ci kochanie coś wyznać, mówi mąż, jestem daltonistą...
-i ja chciałabym Ci coś wyznać, mówi żona, nie jestem z Rzeszowa, jestem z Mozambiku ;-)

Przychodzi hipochondryk do lekarza
-panie doktorze, żona mnie zdradza, a nie rosną mi rogi :baffled:
-proszę pana z tymi rogami to tylko takie powiedzenie
-ufff a już myślałem, że mam niedobór wapnia :-D

reklama
Do góry