reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Coz a służba zdrowia..wiecie co dlatego ja chodze prywatnie i mam usg co miesiąc(tzn miałam) i wszystko wiedizałam czy jest dobrze czy nie...ale kasy też poszło,,a o zdrowie fasolek trzeba dbać....
Ewcia ja byłam zmuszona chodzić prywatnie(ale nie żałuje ) Bo nasi gin z NFZ nie odrużnija kolki jelit od dziecka-pierwszy mi tak stwierdził,a drugi powiedz że zdjęcie usg i karte Ciąży mam podrobioną i nie dał mi zaświadczenia że jestem w ciąży!!!!!! Pojeb...ńcy!!!!!! Mój gin.jest wspaniały i chodzbym miała mu płacić 200zł za wizyte to i tak bym chodziła do niego!!!!!

a i jeszcze jedno:jak napisałaś do admin.o przyklejenie wątku to po jakim czasie było to zrobione????Bo ja pisałam jakieś 3 tyg temu i brak odp.

Najgorsze jest to ze na usg czy do lekarza mozna zawsze isc sobie prywatnie:tak: ale gorzej z porodem:eek:,w prywatnej klinice kosztuje szok pieniedzy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Szkoda że nie mieszkasz bliżej mnie bo w Bielsku jest prywatna klinika co ma podpisaną umowę z NFZ i płaci się tylko za poród.A w tym masz znieczulenie i osobny pokój!!!!!

przez ten upał moje dziecko nie mogło zasnąć-okładałam mu nóżki wilgotną pieluszką i po 10 min zasnął!!!!!!! :-)

3mam kciuki za fasolki-żeby się Wam udało!!!!!
Też bym już chciała 2 baby!!!!!! w przyszłym roku zaczniemy starania!!!!

Czarna ja pisałam do Aniaslu czy jakoś tak sie nazywa..bo ona nas obsługuje..pisałam maila i na priva i jakoś z atydzień miałąm gotowe...ponów pyt na mailaaa....:tak::tak::tak:

Ja też, niestety, chodziłam prywatnie i byłam do tego zmuszona. Niestety miałam bardzo duże problemy z donoszeniem ciąży i państwowo chodząc nie miałabym teraz synka :no:
Cloe - idź prywatnie, szkoda nerwów...

Dobrej nocki!

Buziaczek Gratuluję córeczki. Witaj w gronie mamuś tulących swoje szczęście. Niecierpliwie czekam na zdjęcia.:-):-):-D:-D

Przez te upały nawet nie chce mi się włączać komputera. Przez to mam niezłe zaległości w czytaniu wiadomości od Was :rofl2: Ale myślami dzielnie Wam towarzyszę :tak::tak::tak: Miłej nocki i swobodnego oddechu.

Cloe Nie denerwuj się biedactwo. Faktycznie lepiej wybrać się prywatnie na USG. Ja też wybrałam taką opcję, jak byłam w ciąży.

Oooo juz wszyscy po uciekali.Moje dziecko spi,ja po zmywalam gary po obiedzie dopiero teraz bo jest troche chlodniej.Ide pod chlodny prysznic i sie chyba tez klade.Ja jak bylam w ciazy i juz nie pamietam w ktorym to bylo miesiacu jakos przez dwa czy wiecej dni nie czulam ruchow dziecka i tak sie zdenerwowalam az plakalam ze cos jest nie tak,zadzwonilam do mojego prywatnego gina a byla to niedziela i czlowiek powiedzial zebym przyjezdzala na usg i zaraz sprawdzimy czy wszystko jest ok.Wtedy straszny padal deszcz pamietam a on mimo wszystko przyjechal do swojej prywatnej kliniki i otworzyl ja specjalnie dla mnie.Lekarz panstwowy do ktorego tez chodzilam w ciazy czego bardzo zaluje to w zyciu by tak nie postapil a zreszta u niego nie bylo usg a u tego prywatnego jest na miejscu W tej prywatnej to nawet na slynnaJanett Calyia czy jak ona tam juz zapomnialam ta slynna polozna prowadzila szkole rodzenia.Wogole to ja mialam trzech ginekologow panstwowych.Jedna to babka byla u ktorej bylam jeden raz i ostatni.Moja wizyta zakonczyla sie nie milymi slowami w stosunku do niej.Bylam w poczatkowej ciazy kolo 7 tygodnia a ona do mnie z tekstem: Co ja jej za bzdury opowiadam ze dopiero jestem w poczatkowej ciazy jak jetsem juz kolo 4 miesiaca w ciazy:szok:I niemozliwe ze mialam ostatnia miesiaczke danego dnia:szok::wściekła/y: Normalnie sie za jezylam:elvis:
A drugi lekarz stary pryk ktory z poczatku wydawal sie sympatyczny to wogole szkoda gadac,a moja karta ciazowa to byla w polowie wypisana a w szpitalu pytali sie mnie kto mi ja wypisywal.
Ojej lae sie rozpisalam:zawstydzona/y:
No to do jutra:-):-):-):-):-)

Witam kochane troche sie nie odzywałam ale po porodzie mielismy male urwanie głowy a teraz moge sie pochwalic ze wszystko przebiegło super
Wiktoria wazyła 3540g i miala 57cm
a o to pare fotek :-)

Załączniki

• Wiki.jpg
    Wiki.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 33
  • Klaudia336.jpg
    Klaudia336.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 33
Witam kochane troche sie nie odzywałam ale po porodzie mielismy male urwanie głowy a teraz moge sie pochwalic ze wszystko przebiegło super
Wiktoria wazyła 3540g i miala 57cm
a o to pare fotek :-)
No witaj Nikita:-):-):-):-):-):-):-) Chyba nawet wczoraj pisalam o tobie:-)
Dobrze ze jest wszystko ok:tak:.Gratuluje pieknej corci:-):-):-):-):-)
A jak mezulek z trzema babami w domu wytrzymuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)Jak bedziesz miala chwile "wolnosci" to kliknij czasem co tam u was:tak::tak::tak::-)

reklama
Iwonka widzę że też nie możesz spać:-D Okropnie duszno jest ale ja już idę się położyć do wyrka może uda mi się zasnąć.

Pozdrawiam wszystkie koleżanki :-)

Do góry